Nu är det nära!

Två dagar kvar och sen kommer sambon hem!

Kl 16:45 landar han på Landvetter och sen är det bara raka vägen hem till Trollhättan. Den här gången är jag inte säker på om jag och Lexie hämtar honom eller ej då vi ju ska träffa barnläkaren vid 13:00 och sen vet man ju heller inte vad det är för väglag och jag ger mig inte ut i onödan om det är skitväder. Då får han ta taxi...det är ju ändå rederiet som betalar! :)

På tisdag, två nätter kvar, så har alltså en HEL månad gått!


Dubai för nästan exakt ett år sen...minns det som i går... :)

Såhär i efterhand är det ju alltid lätt att säga att det gått fort men den här omgången har varit rätt så seg måste jag säga! Tyvärr blir han inte hemma många timmar då han redan på onsdag kväll ska tillbaka till Landvetter för att flyga till Bergen på kurs. Och sen landar han inte förens sent på fredag kväll... så ja... så roligt var det med den hemkomsten.

MEN....Jag har i alla fall redan nu bestämt att jag ska göra minsta möjliga på onsdag förmiddag och bara njuta av att det finns en till i hushållet som kan hjälpa till. Inte för att jag bara ska lämpa över ansvaret helt och hållet men jag kan nästan inte förstå att jag på onsdag kan få ligga kvar lite i sängen, på morgonen, och kanske till och med få somna om! TOTAL LYCKA! :)


Kommentarer
maria

Det gör du rätt i, att stanna i sängen på onsdag morgon ! :)



Kram

2011-12-11 12:43:41
URL: http://majiaanyberg.blogg.se/
Anonym

Passa på att stanna i sängen på onsdag. Det lilla kan göra så mycket! Kram

2011-12-11 20:00:17
Josefine - Mamma till Alva

åh jag blir ju alldeles pirrig för din skull, så underbart att han kommer hem ! En hel månad liksom ? det är ju hur länge som helst, vad ni måste sakna honom :) och han er såklart !

2011-12-11 21:10:46
URL: http://emmajosefine.com
Evelina - mamma till Lucas

Åh jag är NÄSTAN lika glad jag :) för din skull alltså :) hoppas de där dagarna han är borta igen går snabbt snabbt snabbt! Njut av att ligga o dra dig i sängen, lämna disken o lämpa över lite ansvar :) Härligt...de är du såååå värd! kramen <3

2011-12-11 23:43:35
URL: http://evelina84.blogg.se/
Therese- Mamma till Ameah

Nu kommer han hem bra lägligt din man <3

2011-12-12 22:31:11
URL: http://mylifeinthai.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0