Hejdå julen...

Sådär ja... Nu har jag hållt på och städat och rensat HELA dagen.. känner mig inte riktigt nöjd än... men det är städat och fint nu i alla fall. Någon tvätt har jag inte hunnit med men det tar jag i helgen. Tror att jag behöver sätta mig ner i en sekund och inte göra nåt nu!! Men det är bara det när man väl är i gång så går allt av bara farten. Anlednignen att det tagit hela dagen är för att jag kört en rejäl rengöring i köket samt "homestylat" lite och tagit bort saker.

I need a house.. å det snart!! Känner att vi snart inte får plats här längre.. eller jo.. det får vi.. men alla grejer som man köper på sig får inte plats. Det finns så myclet snyggt som jag nu valt att packa ned för att jag vill förändra lite...Hade jag haft ett hus hade man kunnat ställa det på något annat ställe kanske? Nu hamnar det i en låda å så får vi se när det kommer till användning igen. :)

Huvudsaken är i alla fall att julstjärnorna är borta från fönstrena och att vi nu väntar på våren....När nu den tänker komma?



Vi tackar för denna gång och så får vi se vart dom packas upp nästa gång??

Kommentarer
Kecka

Jag städade bort julen i måndags..och så kom det MASSA mer snö... SKIT!

2011-01-06 16:52:31
URL: http://keckan.blogg.se/
Jennie - Stolt hundägare och blivande mamma

Haha jag och också storstädat bort allt idag :) Skönt att bli av med det nu!



sv: Jaha okej, jo det är ganska så pilligt, men kul om man har det som intresse :)

2011-01-06 18:06:05
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0