Nu lunch!

Har precis kommit hem efter 1h 15 min PW i den stekande solen!! Behöver jag säga att svetten rann om mig när jag kom hem!!

Dessutom har jag dom sista 20-25 minutrarna valt att i stort sett bara gå uppför i backar. Svinjobbigt (med min kondis) men förhoppningsvis förbränner det kanske en liten kalori till än annars!?

Lexie sov gött i vagnen och ibland önskade jag att vi kunde byta plats med varandra!! Ha ha.. tänk Er den bilden i huvet då!!



I morse körde jag dessutom 25 minuter på crosstrainern (sen orkade jag inte mer). Det gäller att gå ut stenhårt för man vet aldrig när nästa tillfälle kommer!! Ha ha.. Är man periodare så är man.

Man kör igång.. känner sig jätte duktig och lägger sen av!?

Någon som känner igen sig? :)

Kommentarer
Carolina

Haha... känner igen mig en del! ;) Går också ut ganska hårt och sen kan det går ett tag innan jag är på det igen. Har börjat min väg till ett lite hälsosammare liv denna veckan. Nu kör vi stenhårt på lchf här hemma och hoppas att det kombinerat med motion ska ge lite resultat. Lyckades ju lägga på mig lite precis innan grav och även nu efteråt. Tappade grav.kilona med en gång och sen vad jag nog lite för "kaxig" så jag åt ju upp mig lite igen. haha.. ;)



Kul att du vill fortsätta följa mig! :) Jag skickar ut ett mail sen när jag sätter igång med lösenordet! Hoppas du ska kunna komma ihåg det. :)Kommer i alla fall skriva med det (i e-postfältet) varje gång jag skriver en kommentar nånstans! :)

2011-07-27 17:04:32
URL: http://bluppan.blogg.se/
Catherine

Länge sen jag var inne! så stor hon blivit!

hon är så fiiiiiiiiiiiiiiiin!

kram



Catherine

2011-07-28 22:35:33
URL: http://www.cathysplace.wordpress.com
Ann-Sofie

Haha..vem är inte periodare???



Varje förbaskade måndag så ska jag starta ett nytt liv, vilket jag oxå gör men för att på tisdagen återgå till d gamla vanliga livet igen..



=)

2011-07-29 13:09:07
URL: http://fiasblogg.devote.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0