Tack till Er!

Jag vill bara slänga in ett snabbt inlägg till och tacka alla min läsare...gamla som nya, kända som okända!!

Man blir lika glad varje gång någon lagt ner lite tid för att läsa igenom ens inlägg och kommenterat...eller som i förra fallet hjälpt mig svara på frågor jag haft... utefter era egna erfarenheter!!

Då och då kommer också fina kommentarer om att Ni gillar min blogg, hur söt vår prinsessa är ..att jag verkar vara en snäll och go person (vilket ju är sant) mm.



Och Ni ska bara veta vad detta gör mig glad!! ♥

Kanske inte alltid hinner uppmärksamma era kommentarer men jag läser dom alltid och suger åt mig av vartenda liten bokstav Ni skriver!

Speciellt kul tycker jag det är när jag får kommentarer av folk som själv inte bloggar och som ändå är inne och läser och som kanske följt mig ett tag utan att jag vetat om det!! Keep up the good work säger jag!

För att inte tala om alla Ni nya bloggvänner jag fåt efter att Lexie kom till världen (samt under graviditeten). Även om man inte känner varandra i riktiga livet, känns det som att man känner varandra ändå!! Knasigt kanske kan tyckas... men hej.. detta är ju 2000 talet och fler och fler tar till internet för att kommunicera.

Även om inläggen kanske ramlar in lite mer sällan nu på sommaren så lovar jag att jag kommer göra mitt bästa för att underhålla Er framöver också!

Stor Kram till Er alltså och glad sommar!!

Kommentarer
Anna-mamma till Vincent

Ja dem ser så söta ut i det! Fint inlägg:) Kram!

2011-07-13 13:17:20
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Angelica - Mamma till Moa <3

Håller med dig så! Man är verkligen en stor grupp med kompisar här på nätet, fastän man egentligen inte känner varann :D

Hade vart skoj att bara träffas allihopa någon gång, men hur lätt är de liksom? :P Haha

2011-07-13 13:43:54
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
JOSEFINE LÖWENDAHL'

Hej du! :) Har en tävling på min blogg där du har chans att vinna ett manikyrsett med allt du kan tänka dig att behöva när du ska pyssla med naglarna, proffesionella grejer såklart, så om du är sugen så ska du självklart vara med och tävla! Ha en fortsatt trevlig dag och ta hand om dig! :) <3

2011-07-13 14:10:37
URL: http://josefinelowendahl.blogg.se/
BELLA

Då var man här igen. Det var ett tag sen sist. Livet har ju blivit lite mer stressigt sen min bebis också kommit:) Ha en skön sommar!

2011-07-13 15:06:22
URL: http://bellamakeupartist.blogg.se/
Ida - mamma till Nova <3

Jamen visst är det så. I bloggen skriver man ju om sin vardag, vad man göra, vad de små lär sig och vad man känner och si och så. Det är klart man lär känna varandra på ett visst sätt :)



Och angående de med ammningen, klart vi ska va stolta över de vi gjort hittills :D

Kram!

2011-07-13 21:21:17
URL: http://idacarlgren.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0