Vi gick nästan vilse!

Lexie och jag har varit ute på en liten PW i det fina vädret idag. Lexie var inte det minsta intresserad av att ligga i vagnen.... och jag hade tur som tagit med mig Babybjörnen.... då hon började skrika som en stucken gris. Visade sig senare vara en liten rap som satt långt inne! La sen ner henne i vagnen och hon somnade på direkten! :)

Från det att vi flyttade till huset har jag nog inte gått samma promenadväg någon gång... och då jag ju inte är från Trollhättan kommer jag i bland lätt på villovägar! :) Så även idag... Ha ha.. så jag vände om för att gå samma väg tillbaka för att inte virra bort mig ännu mer!

Jag hade ju kommit hem till slut (då jag anade vart jag var) men då jag ju inte är helt hundra på gångvägarna runtom var det helt enkelt bäst att vända om. Dessutom vet man ju aldrig när lillan vaknar upp och blir sådär superhungrig som man bara kan bli när man inte ska bli hungrig!

Tur är väl ändå att man har lite mat i "bröna" då jag sket i att ta med någon ersättning! :)

Kommentarer
Evelina - BF 5 juli

Ja tänk vad en liten rap kan göra ;)



Jag brukar fundera på det där att man kommer ju inte våga sig iväg på typ något för man måste ha nära hem :P hahaha...nej då...så illa är de kanske inte. Men lite så ;) Som att t.ex börja med t.ex värsta bakprojektet när bebis ligger och sover....vet inte om jag skulle lite på att han skulle sova igenom hela ;) Men jag lär väl känna honom och hans rutiner också ;) hahaha.. Man måste ju alltid ha något att fundera och oroa sig över! :P



kram kram

2011-06-20 17:13:07
URL: http://evelina84.blogg.se/
Anna- mamma till Vincent

Ibland så skriker dem och skriker och sedan däckar dem totalt, snacka om att vara övertrötta:) Kram

2011-06-20 21:10:40
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
helena

Jo jag har köpt hem engångs förpackningarna funkar super bra synd att de är dyra bara. Annars funkar allt bättre än jag trodde. Med mollys storebror amma jag bara eftersom inget annat dög till han. Så jag kände nu att eftersom hon äter ersättning så bra lägger jag ner amningen trots mycket mjölk. Konstig nog verkar mjölken försvinna fort fast än känns det att det finns kvar. Kanske för jag senaste i helgen ammade. De var fulla och jag orkar inte pumpa. Men annars känner jag mig nöjd med beslut. Kan säga att vissa i min närhet mycket att man ska amma och inget annat har tidigare själv haft den inställningen men eftersom hon sedan hon föddes ätit ersättning som tillägg så är det lika bra och fortsätta så. Till min förvåning verkar det vara många andra som också ger ersättning istället för att amma.

2011-06-20 21:54:35
URL: http://viggo2008.blogspot.com
Carolina

Har också börjat ha bärselen i varukorgen på vagnen. Man vet ju aldrig när det behövs. ;) För det funkar ju alltid med lite närhet. hihi



Svar: Då ska jag kanske testa den där klänningen nästa gång jag kommer till stan för lite shopping. :) För det är ju riktigt snyggt med långklänningar. O så slipper man automatiskt visa benen eller bekymra sig över leggings o strumpbyxor. ;) haha



Tack så hjärligt för kommentaren om bilderna på mig. Det är kanske så att man tror sig se mer sleten ut än vad man gör. Men nog är jag allt lite mörkare under ögonen nu för tiden. Men det blir ju inte bättre än man gör det. Men lite glatt humör så tror jag inte någon tänker på om man är mörk under ögonen. :)



KramKram



2011-06-20 23:32:20
URL: http://bluppan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0