En kvällis...

Det blev som jag trodde.... EN promenad till i dag. Inte för att mamma och pappa kanske var så sugna på det utan mer för att Lexie krävde detta.

Hon har haft lite svårt att komma till ro två kvällar i rad nu och för att göra det lite enkelt för oss bestämde vi oss för att ta på oss och gå ut på en liten kvällspromenad. (inte det at hon gallskriker... men hon vill liksom inte stänga ögonen och somna helt enkelt). Det räckte med att vi öppnade dörren å satte ner vagnen på marken så blev hon tyst! Jäkla unge. Men vi tog en runda trots allt och passade även på att gå förbi farmor och farfar för att säga hej.

Väl hemma igen sov hon väl en sisådär 15 minuter innan det var dags att vakna igen och vara lite sådär kinkig igen. Vet inte om hon inte får tillräckligt med mat eller vad det är... men nu sitter hon i alla fall nymatad i Clases famn och är tyst och lugn så nu hoppas vi på att det ska gå vägen och att hon somnar!

Önska oss lycka till!!

Kommentarer
Anna-mamma till Vincent

Min pojke gillar att ha en värmekudde bredvid sig när han ska sova. Då blir det som kroppsvärme och då lurar man honom att man är där;)

2011-03-28 23:57:40
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Tindra

Dem flesta spädbarn blir lite oroliga mot kvällen o har svårt att komma till ro, min äldsta son älskade att ha overall på sig ,blir ju tajt o varmt ,så han vart tyst o slockna på en gång,bår nya lille skrutt gillar mkt närhet så min tröja bredvid funkar ... Även magmassage och ligga på mage lugnar ner dem :) kram på dig :)

2011-03-29 08:25:41
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Liza - Mamma till Joline

Nej ja undrar om man någonsin vänjer sig vid detta underbara. Jag kan inte förstå hur man kan älska någon såhär mycke ?!



Hon är sagolikt söt lilla Lexie!

2011-03-29 09:00:58
URL: http://lizagood.blogg.se/
Mia

Har du provat att sjala henne? Det är super mysigt och väldigt praktiskt :-)

Njut av er bebisbubbla nu så mycket ni bara kan med söta Lexie <3

2011-03-29 09:14:56
URL: http://cirkuspuman.blogspot.com
joanna- Att leva med Aspergers syndrom!

svar: hehe tack:)

2011-03-29 09:30:06
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/
Fia- mamma till Edison

Hoppas ni fick sova inatt!!



Å vad jag gillar namnet ni valde till prinsessan! Jättefint! :)

2011-03-29 10:03:18
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Ida

Millie är lika på kvällen + att jag har mindre mjölk på kvällen, så hon blir jätte frustrerad så hon sparkar och slåss och hugger efter bröstet.. tyvärr blir de inte mer mjölk för de:P Så nu får hon ersättning på natten så behöver bara vakna en gång, men då får man vara vaken en timme för att amma o sen ge ersättning men hon mår så mycket bättre på de:) Synd bara de inte är som på dagen då mjölken bara sprutar ur en hehe.

2011-03-29 10:07:16
URL: http://mrstongco.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0