Och så var det äntligen helg igen! :)

Även om man nu för tiden är lite "dagblind" så känner man ändå att det är helg! Gött det!

I dag har vi en hel del på schemat faktiskt men om allt kommer att hinnas med får vi se. eftersom man inte direkt har kommit in i några rutiner än så får man ta saker lite som dom kommer. I bland vill skatten äta en gång i timmen.... och ibland så nöjer hon sig med fyra gånger i timmen. Och eftersom man ammar blir man ju lite "fast"!


Brun och fin är jag men någon gulsot har jag inte! :)

Inte det att jag inte kan amma "ute bland folk"..... men eftersom att allt är så nytt så vill man gärna sitta där det är lite lugn och ro nu i början. Vi har också valt att inte ge napp (eller försöker i alla fall) nu i början eftersom det kan försämra sugtekniken vid just amning vilket då i sin tur gör att man i bland får föra henne till bröstet lite oftare... som tröst!

Jaja.. nog om detta.

Vi ska hur som helst i dag få hembesök från BVC. Ringde till dom i går och berättade att vi kommit hem och räknade med att få en tid i nästa vecka men vi hade lite tur och kunde få in ett besök redan i dag. Jag vet inte hur det är i andra län men här försöker dom hinna med hembesök första gången när det gäller förstföderskor vilket jag tycker känns jättebra. Ska ladda med frågor och så får vi se om skruttan gått upp någon!? Huvudsaken är väl i alla fall att hon inte gått ner en massa... för då betyder ju det att hon inte får i sån mat... Men det tror jag inte.



I går var vi ute på en liten premiär tur med vagnen på kvällen. Vi gick runt "stan" och det var rätt lagom för mig. Man är ju inte riktigt helt 100 än då ju kroppen blir lite svag efter en förlossning. MEn...därav är det ju också viktigt att man kommer i gång med lite promenader och dyl så fort som möjligt också!

Hoppas Ni får en bra fredag och kram på Er då!! ♥

Kommentarer
Mia

Hon är jätte söt :-) och vad härligt med bebismys! Det är speciellt med första barnet så ta vara på det <3 Kram till er!

2011-03-18 09:46:58
URL: http://cirkuspuman.blogspot.com
Anonym

Du måste berätta hur allt startade!! Nyfiken!!

2011-03-18 10:19:37
Anna- gravid en sista helg

Mysiga bilder! Här gör de också hembesök första gången.

2011-03-18 10:56:35
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Tindra

Söööt liten tjej :) hoppas allt går bra... Fick lillen själv i onsdags här :)

2011-03-18 23:21:39
URL: http://tindraohara.blogg.se/
frida

Men så söt hon e!! :)

Noel va oxå brun å fin när han kom utan att ha gulsot.. kom ut som han hade vart på en liten solsemester, man såg ju ut som ett dött lik jämte honom ;) höhö

2011-03-19 00:43:39
URL: http://fritte.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0