Vi åker ut en sväng!



Nu ska vi strax åka till Älvängen och hälsa på Classes morfar! Får väl se hur det går i bilen för lillskruttan. Vi har ju bara åkt kortare bitar och då har hon typ sovit...förutom i går då hon fick igån ett gallskrik på 10 minuter. Så jobbigt när man inte kan göra något. Men vi hoppas på att det går bra idag. :)


Det var ju länge sen jag körde en dagens så jag gör det idag tänkte jag. Inte lika roligt nu utan magen.. eller ja..magen finns ju tyvärr kvar men den är inte lika "rund och fin" som för några veckor sen! Kläder är inte heller så roligt nu...inget som direkt passar + att man hela tiden måste tänka amningsvänligt!! Det ska alltså vara lätt och smidigt att kunna dra fram maten på ett juste sätt utan att blotta både mage och bröst!

Så ja.. såhär ser jag ut idag! Nu måste vi sticka!
Later!!

Kommentarer
Ela

Här sover Alice så fort hon hamnar i bilbarnstolen :o), trivs väldigt bra med att åka bil :o)..



Förstår precis vad du menar med magen, kläder o ammningsvänligt :o/.. Så det är tur man har en del "Ullareds"-linnen som man inte e så rädd om samt att många tunikor faktiskt har några knappar upp till som en skjorta ;o).. För ammningskläder är ju svindyra! Har bara nått linne o ett par bh-ar (måste nog dock köpa nån bh till)..

2011-03-23 16:18:17
URL: http://elarecur.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0