Lexie busar med farfar..

....farmor, mamma och pappa...eller är det kanske vi som busar med henne!! ♥

Tänk att man en lördagskväll sitter på golvet i sitt eget kök och blir underhållen av en snart 8 månaders liten krabat! så såg det inte ut för några år sen direkt. Ja.. man kanske satt på golvet... men då av andra olika anledningar en lördagskväll! :)

Lexie somnade rätt tidigt i lördags... strax före 18:00 tiden och vi hade ju förhoppningar om att hon hade lagt sig för kvällen. Men icke.



Lagom till att Classes föräldrar dök upp vid 18:30 tiden slog hon upp sina ögon (och öron) och ville INTE somna om. Snälla som vi är tog vi upp henne och ja.. hon var väl vaken till 21:30 eller nåt. Inte det ultimataste kanske men hon hade kul och farmor och farfar tyckte det var roligt att få träffa henne lite.

Självklart händer inte detta varje kväll hos oss men är hon på det humöret att hon inte vill sova... då gör inte hon det helt enkelt. Hur mycket vi än försöker... så är det lönlöst.

Hur som helst så blev det sovmorgon för sessan dagen efter.... sen att vi inte kunde sova så länge var väl en annan femma. :)

Kommentarer
Pernilla - Mamma till Alwa

Sover hon hela nätterna?:)'

I så fall skulle jag behöva lite råd hur man gör för att få de små liven att sova hela natten och inte vakna mellan 4-6 ggr!



Kraaam

2011-11-07 18:30:37
URL: http://alwag.blogg.se/
fatima och prinsarna

Bedårande, kärlek :)

2011-11-07 23:39:57
URL: http://www.mina-prinsar.com/
Tindra

gratttiiiisssss söta Lexie!!!! Lilla Filip har oxå fått gaddar :) 2st små som syns...han gnällde på natten förra veckan under 2-3dagar & var oxå lite snorig....

2011-11-08 21:59:47
URL: http://tindraohara.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0