Min lilla fotomodell!

Är det inte typiskt!

Jag hade precis bestämt mig för att baka, vilket jag typ ALDRIG gör annars, men upptäcker då att jag inte har några ägg. Eller jo.. för ca 3 timmar sen hade jag 4 ägg...men dom kokade jag av nån anledning, upp, allihopa och hårdkokta ägg går inte att baka med vad jag vet? :)

Annars har vi i dag varit på BVC och tagit en långpromenad...om nu 7 km räknas som långpromenad? Men jo.. det tycker jag nog..i alla fall när ma knuffar på en vagn framför sig också!



Lexie följer sin lilla kurva vilket ju är bra.. men jag önskar ju såklart att hon snart tog ett litet kliv å kom över 7 kilos sträcket!

Sköterskan sa att Lexie är som en 10 månaders i utveckling så som i sättet att röra sig, ställa sig.. ta sig fram osv och har ju så gjort sen nästan en månad tillbaka! Å det är klart att det på en, redan, liten  kropp tar massa energi! Men så länge hon är välmående och inte har några andra symtomer så säger vi det igen. Hon är en liten tjej helt enkelt!

Kl har blivit 19:00 och jag ska snart göra i ordning Lexie för sängen och efter det ska jag försöka få i ordning lite här hemma. Det ser ut som ett bombnedslag här i vardagsrummet med alla leksaker som Lexie spritt ut...dukar, ljusstakar, tv dosor, sönderrivna tidningar, sönderrivet papper, glas, mobiltelefon, en tallrik,vattenflaskor med mera ligger också på golvet som även det vår lilla skrutta fått ner på golvet! :)

Möjligtvis får jag i en maskin tvätt å kan plocka ur diskmaskinen också! Nästan så att man längtar tills man själv ligger där i sängen!

Kommentarer
Emma Viklund

Duktiga tjejen, såååå himla söt hon är :)

2011-11-21 20:16:56
URL: http://emmashjartan.se
Angelica - Mamma till Moa

Precis som Moa! Fast tvärtom, hihi. Hon är en stor tjej helt enkelt :)

2011-11-21 20:23:55
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Ida

Hihi känner igen de där, grejor över allt, själv ligger de fortfarande strumpor och kalsonger fulla hallen efter att Millie nu upptäckt hur man öppnar upp lådor, så pappas grejor är offer nu när han har lådan längst ner:P

Jobbigt de där när man vill baka inte har några ägg. Lika för mig för någon vecka sedan, äggen ekade tom i kylskåpet, men tacka vet jag google så hittade massor med recept utan ägg, så de blev kladdkakemuffins och mycket goda blev dom. Vet att sockerkaka blir också mycket god utan ägg:)

2011-11-21 20:29:01
URL: http://mrstongco.blogg.se/
Landkrabba

Adam är en stor grabb och utvecklingsmässigt ligger han nog vare sig före eller efter. Han är dock rätt bekväm av sig och vill gärna bli uppassad, lille prinsen!

2011-11-21 20:30:27
URL: http://landkrabba.blogg.se/
Ida & Jouline

Åh va underbar hon är och vilka fina kläder hon har :)

2011-11-21 22:02:16
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/
Anna-mamma till Vincent

Vad stor hon börjar bli!:) Kram!

2011-11-22 08:35:24
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Evelina - mamma till Lucas

typiskt att de alltid fattas något viktigt :P



Sötfisen Lexie, verkligen en liten fotomodell :) Ja alla barn ser verkligen olika ut. Lucas växer på längden o ligger på lägre kurvan på vikten. Men så är de ju, alla är olika :) Bara de mår bra o följer sin lilla kurva (asså hur många gånger har man inte hört de) så är nog allt som de ska :)



hoppas ni får en skön tisdag! kramar

2011-11-22 09:08:49
URL: http://evelina84.blogg.se/
Carolina

Duktig tjej!! Tänk att hon ligger så mycket före i utvecklingen!! :) Skiljer ju knappt en vecka på våra små men attan vad det skiljer i utvecklingen när det gäller att ta sig omkring! hihi.. Kul att se skillnader/likheter barnen emellan! :)

2011-11-22 12:25:21
URL: http://bluppan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0