Morgonwalk!

Ny dag, ny vecka och nya tag!!

Lexie och jag steg upp vid 07:30 och gjorde oss då i ordning för att köra ner bilen till stan där den ska in på lackering! Någon klant (läs jag) har backat in i en postlåda och repat upp en liten fin reva precis under tanklocket och därför ska nu detta åtgärdas. :) Så om jag och Lexieloo ska ta oss någonstans dom närmsta dagarna blir det per fot!

Undra hur många gånger jag kommer glömma bort att jag inte har någon bil tillgänglig. Vi har visserligen cabben ståendes i garaget.. men den har vi ställt av... onödiga pengar på vintern när vi inte använder den.. men som sagt.. skulle något hänga så har ju trots allt den ändå!



I går var det i stort sätt storm här på kvällen och under dagen blåste å regnade det också! Inte så jätte rolig första advent..men i dag är det bättre. Blå himmel och sol!

Att väder kan skifta så på bara några timmar. Sjukt.. men ingen är gladare än jag för jag gillar inte när det blåser. Det knäpper så i huset och så är jag hela tiden orolig att ett träd ska komma farandes in genom något fönster! :( Att det sen även är mörkt och regnar... är ju inte heller det något "hit" när man är mörkrädd som jag! :)

Blev svettig på promenaden, då jag tog en liten omväg på vägen, hem (efter att vi lämnat in bilen) och har nu duschat och klivit i min OnePiece!  Sen så får vi väl se hur dagen slutar. Tror det får bli en promenad till nu när vi ändå inte kan göra så mycket annat! :)

Kommentarer
Carolina

Fy för blåst! Tänk vad man kan föreställa sig att olika ljud kan vara... Speciellt när man halvsover sådär. En av våra tallar välte inatt, som tur va emellan vårat o svärföräldrarnas hus.



Snygga byxor hon har leopard bruttan:) skulle matcha mig när jag myser omkring här hemma i min leopardmönstrade onepiece!



Nu är det halv tid ju, skål för oss!



2011-11-28 16:24:06
URL: http://sjomanshustrun.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0