Oslo!

Då var vi här!

Resan (tog ca 2½ timma) gick bra och Lexie skötte sig exemplariskt. Hon sov största delen av resan men när hon var vaken så var hon på glatt humör och satt och snacka där bak i baksätet för sig själv!

Classes båda bröder bor ju här så när vi kom hit i går åkte vi direkt hem till mellanbrorsan för att kolla in hans nya lägenhet! Sen följde han och hans tjej med för att agera piccolo då vi har en HEL DEL grejer med oss. Ha ha..

Man kunde ju nästan tro att vi skulle flytta hit.. men det blir ju så när man har barn och ska vara borta i en vecka!!!Hotellet ligger väldigt centralt och det tar kanske 3 minuter att komma till Karl Johan och 5-10 minuter för att ta sig till Aker Brygge! Hotellet är fräscht och vårt rum är som en liten två:a med vardagsrum och kök i ett samt ett sovrum, badrum och en balkong!

Trångt blir det ju alltid när man ska mosa in resväskor, vagn, leksaker, ytterkläder, skor mat mm... men det funkar alldeles utmärkt och det är skönt med kök då vi ju har tillgång till mikro och kyl.. Just för Lexies matintag i alla fall!

Ska visa lite bilder sen tänkte jag!Tog en liten promenad i går kväll och kollade läget lite... Underbart mysigt att uteserveringarna fortfarande är öppna... och i dag blir det väl ännu en tur för mig och Lexie. Just nu ligger hon och sover och då få jag passa på att uppdatera lite här, men sen ger vi oss ut och ser vad storstaden har att erbjuda!

Ha en fin dag!

Kommentarer
fatima och prinsarna

Va duktig Lexie är :) Ha det så trevligt allihoppa. Kramis.

2011-10-24 19:46:09
URL: http://www.mina-prinsar.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0