Lugn och skön kväll på rummet!

Då var familjen samlad på hotellet igen!



Lexie och jag kom inte ut förens efter kl 12:00 i dag vilket kanske var lite oväntat då vi typ vakna 06:15! :) Men efter att vi duschat, jag och Lexie, blev vi så trötta att vi somnade om igen. Vid 09:00 blev det frukost och när vi kom upp på rummet igen och tittade ut genom fönstret kände jag att det var en sån där dag då man ville stanna inne å glo på film!

Men nej..man kan ju inte sitta inne hela dagen, så till slut tog vi på oss och gick ut.

Först tog vi en sedvanlig promenad och efter det besökte vi (hör på detta nu) Kulturhistorsika Museet!! :) Jag... på museum... själv... med Lexie!! Det trodde Ni inte va!



Inte varje dag man kultiverar sig på detta sätt, men saken är att jag faktiskt tycker att historia är rätt intressant...och framförallt fascinerande. Om Lexie var lika road som jag vet jag inte men hon var nöjd mest hela tiden tills vi kom upp till ismannen Ötzi... då somnade hon i min famn! :)

Lagom till att vi var klara tog vi oss ner till färjan och mötte upp Classe som var klar för dagen. Sen blev det ett snabbt besök hos Classes ena kusin jobbar nere vid Aker Brygge.

I går kväll var vi på restaurang.. i dag köper vi nog hem något till hotellet och softar i soffan! Mina fötter och ben är lite lagom möra efter 2½ mils promenerande ! I dag 1 mil och i går 1,6 mil!

Kommentarer
Evelina - mamma till Lucas

låter som en toppendag tycker jag! Vi ska nog ha en sån soft dag imorgon. Bara ta dagen som den kommer! :) Göra vad vi känner för! kramar

2011-10-25 21:00:51
URL: http://evelina84.blogg.se/
sara mamma till felicia

Den där "rull" masken har vi här hemma också väldigt populär, kan det vara ullared ? ;)

2011-10-26 10:53:38
URL: http://sarissaris.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0