God morgon!

Vi ligger i skrivande stund fortfarande i sängen och myser. Jag kollar på lite tv och Lexie kravlar omkring här så hon blir andfådd!! Dags att gå upp snart kanske.

Vaknade kl 07:30 i morse vilket känns skönt. Visserligen så åt Lexie vid 23:30 och 04:30 så lite vakna har vi ju varit i natt. Det är verkligen olika det där med Lexies matintag på natten. Vissa nätter äter hon inte alls och så kommer en sån här natt då hon typ äter två gånger.



Har provat med alla "matvarianter" innan hon lägger sig... Först ersättning...sen gröt... och nu har vi precis börjat med välling som sista mål! Funderar på att prova å ge henne välling där vid 22:00-23:00 tiden för att se om hon då kanske sover sig igenom en hel natt. Men jag vet inte.. känns så sent att ge välling då men det har väl kanske inte någon betydelse!?

Tips mottages gladeligen!

Nu blir det i alla fall frukost för oss båda. Gröt i Lexies fall och till mig får vi väl se vad jag hittar på för sköj! :) Sen tror jag, trots att det regnar, att vi faktiskt går ut på en PW.

Kommentarer
Ida

Millie har också varit så att hon vill ha mat på natten men dom säger ju att nu behöver dom ju inte mat för att överleva. Så vå håller på att avvänjer henne mat på natten, så istället har vi börjat med att ta över hon till oss på natten när hon vaknar istället för mat och då somnar hon om på en gång, så nu äter hon inte för ens 6-7 tiden på morgonen. Från ca19.30-06. Men då måste vi ju sen få henne att sova hela nätter i sängen men de tar vi sen:P Körde på gröt på kvällen förut och sen välling i sängen men slutat med gröt och de verkar funka. Men de beror ju även på hur dom äter under dagen, så att dom inte äter för lite på dagen, vi kör på frukost, lunch, mellis och middag och välling till natten och de räcker för våran lilla dam:) Vet inte om du blev så klok på detta:P Massa plader hehe

2011-09-21 10:00:04
URL: http://mrstongco.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

Låter väldigt skönt med mysmorgon i sängen :) Hoppas ni får en fin dag! ♥

2011-09-21 10:32:19
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0