Morgon hos oss!

Sådär ja.. här sovs inga 12 timmar för vår lillstrumpa inte! Jag behöver väl knappast påpeka att vi dessutom varit vakna vid flertalet gånger i natt också? Vid midnatt och sen vid tre IGEN för att tappa tutten ett par gånger också!

I morse när jag hörde henne vid 06:00 tiden låg jag stilla som en mus så att hon inte skulle höra mig.. för det är nämligen då hon börjar prata och försöka få uppmärksamhet. Så jag låg där i väldens oskönaste ställning och hoppades på att hon snart skulle somna om igen och det gjorde hon.

Men vid halv åtta var det kört och vi gick upp!



I går kom ju min ena kusin hit och det är ju inte sådär jättelätt att säga till Lexie att prata med små bokstäver så att hon ska få sova... ha ha.. men hon ligger i ett annat rum med dörren stängd..dessutom har jag stängt ännu en dörr så förhoppningsvis får hon sova ett tag till!

Hon var snäll och passade Lexie i går så att jag kunde få åka å träna. Det blev ett spinningpass och ja.. det var lika jobbigt som vanligt. Men skönt efteråt! Ska försöka få in ett till pass innan veckan är slut och på måndag ska jag nog prova på "mamma barngympa"!

Barnen följer med och vi mammor får träna upp bäcken, rygg och annat som behöver tränas upp! :)

I eftermiddag när vi kört Kristin till stationen är det tänkt att vi ska hitta på något med Sandra och Freja och i kväll kanske jag sluter upp med Angelica och Kippe..men det är inte riktigt spikat än! :)

Fullproppad dag som vanligt! :)

Kommentarer
Martina

Hoppsan jag svarade på fel inlägg. Jaja det funkar väl ändå eller? :)

2011-09-29 16:30:13
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0