Äntligen lite egentid???

Kvällens, något sena, middag (kräftsallad med lime och romsås)är intagen och nu är stunden kommit som jag längtat efter. Soffan here I come säger jag bara !!

Städa får jag försöka hinna med i morgon förmiddag helt enkelt (innan det är dags för babysim för att sedan hämta upp kusin Kristin på stationen)!



I eftermiddags hade jag en sån där stund när inget gick som jag ville. Gahhhaa.... Tårarna var inte långt bort och Lexie låg INTE på plus om jag säger så! Låter kanske hårt med just då var hon en väldigt jobbig bebis som skrek så fort jag satte ner henne!

När jag väl skulle ut på promenad var jag redan dysvett och orkade inte byta om.. detta resulterade i en 7 km PW med strumpbyxor hängandes nere vid knävecken... och ja..Ni vet väl hur det känns!?

Lexie somnade på en gång och sov hela vägen och när vi väl kom hem igen kände jag mig genast på bättre humör då jag möttes av det största leendet man kan få av sin unge! :)



Eftersom Lexie sov sig igenom promenaden var hon i kväll lite svårnattat och kom inte i säng förens vid 20:00 tiden! Tyvärr var hon inte speciellt sugen på varken välling eller ersättning så jag förmodar att hon vid 23:00 tiden kommer att vakna igen för att då tycka sig ha rätt till mat! ♥

Men nu... NU... hoppas jag bara kunna få ligga här och slappa och kolla på tv tills dess....alltså inga nappinstopp och buff i rumpan i kväll tack!!

Tja!

Kommentarer
Evelina - mamma till Lucas

du är såå värd egentid. ♥

2011-09-28 00:00:24
URL: http://evelina84.blogg.se/
Elin - Mamma till My

Du är verkligen värd all egentid du kan få. Det är krävande och jobbigt ibland att ta hand om en bebis helt själv.



Hoppas du fick sova i natt :D

Kram

2011-09-28 08:07:58
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Martina

För en shoppinggalen tjej som jag är det nog tur att detta underbara verktyg blivit så utbrett :)



Duktiga du! Hoppas du fick lite egentid. Vår buse ville inte sova förrän lite efter nio pch sen vaknade han igen vid elva.

2011-09-28 11:49:54
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Kecka

Vad smarrig salladen ser ut!!!

2011-09-28 16:23:46
URL: http://keckan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0