Vilken härlig höstdag!

Lexie somnade direkt, nu, när jag la in henne i sovrummet och det är en lycklig mamma som nu myser i soffan framför den nytända brasan! :)

Dagen har bjudit på underbart väder och vi har spenderat en hel del tid ute i form av promenader. Först blev det promenad ner till stan där vi tog en lunch med kusin innan hon skulle med tåget. Sen gjorde vi några ärenden på stan och bl.a. köpte Lexies jacka som Ni såg i förra inlägget! 25% rabatt på jackor hos Lindex.. som hittat tyckte Mia och Lexie å slog till!


Efter det blev det en plågsam promenad upp till Sandra och Freyja! Ja.. solen gassade å det är BARA uppför. Fagerstrandsbacken är inte att leka med...dessutom inte med en tung vagn! Men skam den som ger sig... upp kom vi... dock något trötta och svettiga (som syns på bilden). :)

Hos Sandra blev det lite fika för att sedan ge oss ut i det fina vädret igen! Å ja.. sen hem och äta lite kvällsgröt för att sedan gå ut å gunga!! :)

Om en stund dyker nog Angelica och Kippe upp också och håller mig sällskap i kväll.. men jag vet inte riktigt säkert än då A hade möte fram till kl 19:00... så vi får väl se vad dom känner!

Skönt i alla fall att Lexie sover! :)

Kommentarer
Carolina

Låter som om ni har haft en riktigt härlig dag! :) Kul att ni också har fått sånt fint väder som vi lyckats få här nere i Skåne/Blekinge också! Gäller att passa på och utnyttja det för fullt! :)

2011-09-29 20:27:02
URL: http://bluppan.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

gulle dig :) Ja vi hade gärna busat med er också :)

2011-09-29 21:36:42
URL: http://evelina84.blogg.se/
Inredningsfrun

Men heeej! Så kul att du hitta till mig så att jag hittade till dig :O).



Vilken ljuvlig liten Lexie du har. Söt som socker. Kan min lille Lillebror (6 månader nästa vecka) få chans på henne, mån tro :)?



KRAM på dig



// Inredningsfrun

Sandra - mamma till Levis

Vädret var verkligen underbart igår, så härligt med såna dagar!

2011-09-30 07:53:25
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Therese- Mamma till Ameah

Det ser underbart ut :) Vilka färger naturen har att erbjuda!



Och Ni är så fina. Kram!

2011-09-30 09:33:34
URL: http://mylifeinthai.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0