Hej hopp..

Hur går det här hemma egentligen?
 
 
Jo, men det går hyfsat bra tror jag. Noelle är än så länge en väldigt nöjd bebis och skriker sällan. De få gånger hon ger i från sig nåt ljud är när hon är hungrig eller om storasyster "råkat" hitta på något med henne. Så det här med att fått en lillasyster är väl fortfarande lite sådär tycker Lexie.
 
Det är ju inte så att hon håller på hela tiden utan det kommer nån gång om dagen sådär när hon ska testa lite gränser och för att se hur mycket lillasyster tål kan jag tänka mig. Samtidigt vill hon gärna, ro om, och hjälpa sin syster. Å det är ju här man får säga till att hon är jättesnäll och duktig, men att Noelle inte kan äta mat, div frukt, leksaker och allt möjligt som hon försöker errbjuda. Nappen är hon inte heller sen med att försöka trycka in i käften på Noelle. Å det här med stor napp och liten napp är också lite krånglit att hålla reda på och Lexie tycker ju såklart att det går lika bra med bebisnapp nu som dom andra hon har.
 
Noelle är väl inget större fan av napp ännu (precis som Lexie i den åldern) och först tänkte vi inte erbjuda den alls. Men då vi upptäckte att hon ändå hade sånt sugbehov i början så provade vi oss fram lite ändå. Å ja.. nu tar hon den i bland..nöjer sig å spottar sedan ut den.
 
Men så var det ju det här med att Lexie får tag på babisnappen, provsmakar å sen ger till lillasyster....inte så bra nu i sjuktider men men.. som sagt.. man kan inte undvika allt!!
 
Än så länge har jag bara provat på att vara ensam några gånger hittills och ofta är vi ju två... och en sak är ju säker....det kommer bli tufft men vi ska nog klara det här också. :)

Kommentarer
Maria sjömansfru och mamma

Klart ni fixar det på ena eller andra sättet. Och första gången blir ju mjukstart nu med och sen är han hemma igen och det är fyra veckor till innan ni ska testa hardcore! Stöttar som vanligt på avstånd! Kram

2012-12-19 20:16:01
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Linduz

Finns här med för dig, bara att du skriver till mig & vräker ur dig det du vill. & du får styrkekramarna av mig. <3
Kramar

2012-12-19 22:53:20
URL: http://linduz.bloggplatsen.se
Anna

Vad liten och go Noelle är!:) Man glömmer ju hur små dem var:) Skönt att det går bra hemma! Kram

2012-12-19 22:58:42
URL: http://frokenstockholmare.se
Evelina Sidenbäck

Japp ni kommer att klara de här... jag tillåter inget annat <3<3<3 Din söttepelare i vått o torrt finns här när du än behöver! Puss på er

2012-12-27 08:32:01
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0