Burr..

Helgen lider mot sitt slut och i morgon börjar en ny vecka.... en BRA vecka! :)

Sent på tisdag kväll kommer killen hem och på onsdag morgon vaknar vi upp som en hel familj igen.

Som alltid första dagen med sambon hemma så ska jag verkligen njuuuuta av att inte behöva göra allt själv. Bara att någon byter blöja... gör i ordning frukost... att jag får göra mig i ordning i fred... Det ska bli SÅ skönt!

Man känner "vid det här laget" att man börja bli rätt så trött och att kroppen tar ut sin rätt...men man kämpar ändå in i det sista! Humöret försöker man också hålla uppe och det är ju tur att Lexie, mellan sina separationsångest stunder, ändå är ett sånt charmtroll! Och för varje dag som går gör hon mig bara mer och mer stolt som mamma!



Nu ska vi bara försöka få den här dagen att gå också! Söndagar är ju sådär roliga tycker jag men vi får göra det bästa av situationen. :)

Ute är det ju tyvärr svinkallt som i övriga landet så ute kan man inte vara för länge. I går var det jättefint väder här men som sagt väldigt väldigt kallt. Men vi trotsade det, satte på oss kläder, och gick ut på en promenad med farmor på en timma. Lexie satt gött nerbäddad men det lilla ansiktet går ju inte att täcka helt och hållet och när vi kom hem var det en ännu rödare liten näsa som satt på Lexie. :) Men det blev en liten lagom promenad ner till djuren som vi inte har så långt härifrån och på Lexies läten lät det ändå som att hon uppskattade att komma ut lite trots kylan!

Senare ska Lexie ner till farmor och farfar då jag bokat ett spinningpass i eftermiddag kl 16:00... varifrån jag nu ska få den energin... just nu känns det bara som att jag skulle vilja sova ett par timmar till. Efter att ha haft några rätt så bra nätter var denna inte helt ultimat. Att sedan behöva gå upp kl 06:45 gjorde inte saken bättre. Lexie somnade i min famn förut och vaknade typ 20 minuter efter att jag lagt ner henne i sin säng... 30 minuter, totalt, tror jag hon slog till på... Hur mycket han jag göra där liksom.. inte nåt! Tänkte att jag kanske också kunde få mig lite sömn... men icke.

Nä.. att sitta här och tycka synd om sig själv blir inget bättre av så nu är det dags att ta tag i dagen på riktigt!
Tjing!

Kommentarer
Angel

Kul att du hittat min blogg!

Svarar på din kommentar här också: vi kallar vår lille i magen för makaronen för att den första barnmorskan sa att den då var ungefär lika liten som en makaron. Detta tyckte vi från början lät hemskt men vi började säga makaronen till den lille i magen. Sen så har det fastnat och nu går det inte att säga något annat. :)

2012-02-05 11:02:30
URL: http://angelwestrin.wordpress.com
Emma Josefine - Mamma till Alva

så fina ni är !! hoppas att ni får en toppensöndag vad ni än hittar på ! :) kraam

2012-02-05 11:26:47
URL: http://emmajosefine.com
Evelina - mamma till Lucas

åh hejja!!! äntligen är bästa veckan här!!! :) sååå glad för er skull. Hoppas de går fort till tisdag kväll... o sen lite långsammare ett tag igen för er :)

kramar <3

2012-02-05 20:08:10
URL: http://evelina84.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

du ångrade just att du gett mig din mailadress ;) hihi... nu är inkorgen full! ;)

2012-02-05 20:54:05
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0