Det lilla huset!

Köpte mig ett litet "ljushus"  i dag å jag tycker att det är så fint! Sen om det ska stå där det står just nu är inte riktigt bestämt än.. men det får  i alla fall stå där så länge! :)

Vad tycks?Fick även med mig några örhängen, ett halsband och ett par träningsbyxor hem också... och smyckena visar jag kanske i morgon! :)

Annars har dagen flutit på.. Efter lunch stack Lexie och jag på en promenad (ut till Överby köpcentrum där vi som sagt shoppade lite) och när vi kom hem så var det dags för mig att åka å träna.  Jag är nyduschad och Lexie är i säng så nu blir det lite mat i magen och tv tittande.

Sen är det sista natten på läääänge! Eller ja.. i alla fall på en månad! :)

Kommentarer
monia

det passa superbra in :)

2012-02-06 20:47:42
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas

Jag gillar verkligen de där husen, har tänkt köpa de till mig själv många gånger... men blir aldrig att jag unnar mig de!Men en grej gillar inte jag! De är ju platsen de står på... visst de är ju fint o så...men HELT FEL PLATS! Jag vet en till som tycker de! Lexie!!! De är ju hennes klätterplats ;) hihi

2012-02-06 21:34:23
URL: http://evelina84.blogg.se/
Martina

Åh fint fint fint. Vart hittade du det? Lokal liten butik så klart eller?Hon är busig den där lilla apan. Jag längtar inte helt till den dagen jag själv är där med en lite klättrande monkey.Ja nu kommer han snart .....Kram

2012-02-06 21:44:36
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com
Rocktjejen

Åh, de där husen är så fina. Vart hittade du det? säkert i Trollhättan va? ;)

Vill bara säga en lite rolig grej. När jag har inte kollat Bloglovin ja låt säga ett dygn el. ja många timmar så brukar jag ha massor av missade blogginlägg att läsa. Vissa läser jag & vissa klickar jag bort. Dina inlägg läser jag alltid! =) För jag tycker om din blogg! =)

Härligt att din Sjöman kommer hem snart! :)

Kram

2012-02-06 22:02:46
URL: http://rocktjejensblogg.blogg.se/
Anna

Åå vad fint:) vart har du köpt de?:)

2012-02-06 22:53:50
URL: http://aaannaas.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0