Barnloppis och Party!

Sådär...då har jag överlevt årets första barnloppis!! Aldrig mer känns det som. :)

Hittade inget speciellt..eller ja.. jag ORKADE fan inte leta i trängseln. Folk är ju som galna. Alltså.. vad gör det om man missar ett par brallor för 20 spänn liksom. Folk behöver ju inte gå in för att döda för gamla kläder kan ju jag tycka men men... Jag får skylla mig själv som utsätter mig för det! Haha..

Hittade hur som helst ändå några små söta kjolar och ett par skittuffa tights som jag köpte av en bekant som sålde där i dag samt några pyjamasar. Kom även hem med denna hemska keyboard för 40 pickadoller. :)

Kanske är något som man kan lämna till farmor och farfar... Haha.. Satte i batterier när jag kom hem å herregud säger jag bara... men Lexie gillar den säkert! :)



Lexie lämnade jag kvar hos farmor då jag sov där i natt. Dom var barnvakt i går kväll när jag tränade och efter det bjöd dom på havskräftor och vin så det blev en natt i Classes gamla pojkrum å i min gamla säng faktiskt! :)

Jag ska snart åka ner å hämta upp lillskruttan för att umgås ltie för att sen faktiskt lämna tillbaka henne igen. :) Morsan ska på tjejfest i kväll!! TJEJFEST... det var länge sen! Vi är visserligen bara 3 st (tror jag) men ändå.. Ska bli roligt! Vi ska träffas upp hos Angelica och sen....SEN ska vi göra stan! :)



Men först lite lunch å några ärenden då Lexie och farmor var ute på promenad just nu!

Hoppas Ni får har/får en trevlig lördag för det tänker jag ha! :)
Tjing!

Kommentarer
Fia- mamma till Edison

Hoppas du får en härlig kväll med tjejerna! Gud va kul :D Kram!

2012-01-28 14:22:16
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Pernilla - Mamma till Alwa

Hoppas du får en trevlig Tjejkväll och en fortsatt trevlig helg. Nu börjar det närma sig hemkomst :)

2012-01-28 21:10:03
URL: http://alwag.blogg.se/
Timjan o Akleja

Barnloppis låter som farliga grejer! ;) Tror säkert skruttan kommer gilla keyboarden, allt som låter... :) Vad skönt att du har fått så mycket avlastning, det är verkligen guld värt att ha farföräldrarna så nära! Hoppas ni får kul ikväll!!



Kram kram

2012-01-28 21:25:46
URL: http://timjanoakleja.wordpress.com
Evelina - mamma till Lucas

Bara ordet barnloppis klingar kaos i mina öron :P En massa morsor på krigsstigen... Nja jag tror jag hoppar! ;) Förstår inte heller detta galna fenomen... känns lite om Ullareds-andan... undviker även de.



Superkul keybord för Lexie...! Vet inte om någon annan uppskattar den.. Jo kanske om man är tre äpplen hög o pratar otydligt.



Tjejkväll, de är du såååå värd tjejen! Hoppas du hade en kanonkväll!



Varma kramar <3

2012-01-29 09:57:57
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0