Härligt väder!

Vilken dag vi har haft hittills!!

Strålande sol, minusgrader och glittrande snö. Precis som en riktig vinterdag ska vara!

Lexie och jag har varit ute större delen av förmiddagen då vi först åkte pulka till lekparken där vi gungade och åkte pulka nerför en kulle... för att sedan gå hem och byta färdmede.Stoppade ner Lexie i vagnen och hon slocknade på två röda när jag la henne i vagnen och det fick bli en promenad på 6 km. Hade tänkt gå lite längre, men då Lexie vaknade och inte hade ätit så jättebra till frukost vågade jag inte riskera att gå längre i fall hon skulle bli hungrig och mycket riktigt när vi nästan var hemma började hon faktiskt att gnälla lite.



Jag hade laddat kameran med glömde den synd nog hemma.. det hade varit roligt att haft några bilder från denna härliga vinterdag men det kommer väl förhoppningsvis fler och jag fick ändå några mobilbilder! :) Men ovan får Ni en bild från i morse i stället!

Nu ska vi ta och göra oss i ordning å sticka till affären för sen kommer Lexies farmor hit då jag ska åka och träna. Gött och få komma hemifrån lite och "slippa" för en liten stund! :)


Kommentarer
Evelina - mamma till Lucas

vilken härlig dag ni haft! Skönt med träning. Jag får skippa min denna vecka eftersom P har jour o den enda jag kan lämna Lucas till är min syster som är upptagen... Men men, vi kör på med promenader!



Idag var de verkligen kallt ute... o de ska de tydligen vara hela veckan. kramar till er fina<3

2012-01-30 20:22:31
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0