Hur har det gått för oss i dag?

Strax före 19:00 gick jag in med Lexie i sängen för natten. Och ärligt talat så var det läääänge sen det gick så smidigt att natta henne. Dessutom trodde jag att hon skulle protestera då vi senaste tiden båda jag och C legat hos henne tills hon somnat. Men hon skötte sig ju HUR bra som helst och ingen är gladare än jag.

Dagen kan jag faktiskt inte heller klaga på trots att C åkte i morse! Vi har i och för sig fyllt dagen med Öppna Förskolan, pulkaåkning med svärmor och efter det massa lek på golvet. Kan tänka mig att dagens bravader samt att Lexie bara sovit en gång i dag bidrog till den lätta nattningen..men det spelar ingen roll... huvudsaken är nu att hon ligger där inne å sussar.

Som Ni ser/såg i förra inlägget var det ju som sagt i dag dags för premiäråkning av nya pulkan...och ännu större... första åkturen EVER ju och därför bjuder på lite bilder från dagen ute i snön!

(Bara älskar bild nummer 2)



Som sagt var... dagen har varit fylld med grejer och även om den varit bra så är jag nu ganska trött jag med för det tar ju ändå på krafterna att underhålla någon en HEL dag.

Men vi får tacka Öppna Förskolan, Lexies farmor som var här och åkte pulka samt den härliga snön för i dag. I morgon är en ny dag och den ska vi bland annat fylla upp med morgon PW och babysim!!

Det Ni!! :)

Kommentarer
Josefine - Mamma till Alva

åh så skönt med nattningen !! och jag är så avundsjuk på snön, vill också ha :( Alva skulle nog ÄLSKA att åka pulka :) kram till er

2012-01-10 20:00:31
URL: http://emmajosefine.com
Pernilla -Mamma till Alwa

Vilka härliga bilder. Visst är det mysigt med snö? Och ni ser ut att bo i ett jättefint område :)



Hur går ni när ni ska natta Lexie? Rutiner?:)

2012-01-10 20:43:52
URL: http://alwag.blogg.se/
Angelica - Mamma till Moa

Skönt med lätta nattningar :) Vi har börjat med en "strikt" nattningsrutin, och idag tog det 15 minuter, sen sov hon. Kan ju inte bli bättre :)



Ja, jag köpte heldressen i butik på HM! Dom går nog åt fort skulle jag gissa på så jag skulle nog snabba mig dit om jag var du ;)

2012-01-10 20:49:07
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
frida

Åhh va härliga bilder..så mysigt ju!! vi har fortfarande inte åkt pulka här..får se ifall snön finns kvar imon hehe :P

Som tur va har han ju fått åka ute hos sin pappa :P



2012-01-10 21:26:00
URL: http://fritte.blogg.se/
frusol

Åååh nu blev jag riktigt avis, här i El Stockholmo har vi endast ett liiitet tunt lager med snö, knappt att det ens gills. Skulle så himla gärna vilja inviga pulkan som skruttis fick i julklapp.

Tack för den fina kommentaren!

Kram

2012-01-10 21:45:08
URL: http://frusol.blogspot.com
Evelina - mamma till Lucas

de där såg ju allt urhärligt ut! håller med dig om tvåan ;) hihi fin gubbe ni gjort också :) vilka skills du sitter inne med!!! kramen o natten

2012-01-10 22:54:57
URL: http://evelina84.blogg.se/
Therese- Mamma till Ameah

Underbara bilder <3 Här fösvann all snö igår och idag har det regnat hela dagen. Skitvinter säger jga!

2012-01-12 14:18:02
URL: http://mylifeinthai.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0