Vi kör på..

Förmiddagen i dag får spenderas inne då det är halv storm och regnar ute. :( Sånt riktigt skitväder alltså och en promenad är inte att tänka på tyvärr!

Å vad hittar man på då rå... Jo.. man tvättar, plockar, städar och leker med Lexie. :) Hade en tanke på att lämna henne på barnpassningen där jag tränar (man får boka det två ggr/vecka OM plats finns) för att ta ett lunch spinningpass. Men eftersom jag inte cyklat på ett tag (förutom i går) känner jag i dag att jag inte vill sitta på någon sadel på ett par dagar. Haha.. men i stället sticker vi nog till Öppna Förskolan efter lunch och har jag tur så kommer jag in på en reservplats på vattengympan i kväll i stället!



Lexie somnade precis och det betyder för mig att dra på ett kol. Bäst att göra sig i ordning under tiden hon sover för annars tar det bara onödig tid då ju hon ska hänga en i hasorna hela tiden. Kanske hinner jag även hänga upp ena maskinen för att sedan stoppa i nästa.

Trodde för ett ögonblick att det skulle vara liiiite roligare att tvätta när man har egen tvättstuga.. MEN ICKE.. kan tala om för Er att det är precis lika tråkigt.  Dock lite enklare! :)

Kommentarer
Elin - Mamma till My ♥

Här är också en hemmadag med tvätt. Som du säger, det är fortfarande lika tråkigt att tvätta fast man har egen tvättmaskin, men enklare! :) Hade inte pallat med tvättstuga nu när man har så mycket tvätt.



Ha en bra dag på ÖF och hoppas du får trampa vatten ikväll! :) Kram

2012-01-12 12:17:49
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
joi

haha äääär det verkligen liiika tråkigt ???

Jag kan meddela att jag åkte till Rusta och köpte en för 29 kr. Extrapris nu. Helt perfekt. Svart ska det vara och turkosa handdukar inför kommandek orttagning och visning.

puss på sig

2012-01-12 12:30:12
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Evelina - mamma till Lucas

Åh fina du! Du anar inte va glad jag blev när jag öppnade min hotmail idag ;) tack! Svar kommer...någon dag ;) O inte behöver du ha dåligt samvete! Förstår helt hur du prioriterar! Trodde du skulle göra så också :)



O vilken terror när jag kom in på min blogg idag ;) hihi! Brukar bli så... man samlar ihop lite inlägg o kommenterar som en galning helt plötsligt :P



Jag är här inne o kommenterar för att jag vill :) inte för att du tvunget måste svara hela tiden ;) så inget dåligt samvete där heller!



Skönt att träna lite... vill också. Men jag vilar halsen några dagar till. Hoppas att den är frisk till på söndag då mitt favvopass är :)



Nu kramar till er :) <3

2012-01-12 15:11:14
URL: http://evelina84.blogg.se/
Emma - mamma till Maya

Naaw, sötis! Förstår verkligen vad du menar med att hon hänger i hasorna, så har vi det hemma vi också och man får absolut ingenting gjort.

2012-01-12 20:40:51
URL: http://akeroe.blogg.se/
jennie och malva

ja idag var det verkligen skit dåligt väder :/ Här har det blåst som aldrig förr och regnat hela dagen. Tråkigt väder! men en ny leksak (dator) har jag lekt med iaf, så lite rolig dag ändå!

2012-01-12 21:16:03
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0