Hairyscary!! ;)

 
Lexie har ju ingen jättehårväxt som Ni säkert lagt märke till i min tidigare inlägg. Dock betyder ju inte det att man inte kan ha en frisyr för det. ;)
 
Inte det snyggaste...kanske... och ibland undrar jag vad jag ska gör med den. Klippa... eller behålla?!??!
 
Jag känner nog mest för att behålla då ju Lexie verkligen utstrålar BUS... så som hennes frisyr... samtidigt som jag vill jämna till det!!
 
Sen är det ju dom där lockarna alltså..... söta men ack så hemska om Ni fråga mig som själv är självlockig!? Vad kommer det bli i framtiden? Växer det bort eller blir det mer?? Sött när dom är små... men får gärna växa bort när hon blir äldre...
 
Fast å andra sidan så tycker jag ju bara att det är hemskt på mig själv så...ja.. det får bli som det blir helt enkelt!! Nu ser det för jäkla roligt ut men samtidigt är det ju verkligen LEXIE i ett nötskal!!! ♥

Kommentarer
Jenny

Det brukar växa lite bättre om man klipper o jämnar till det en gång. Jag tror att det kommer att komma ut blonda fina lockar så småningom. Urgulligt ju! :) Spikrakt hår är inte så kul alla gånger heller... Tro mig, vad jag har svurit! :) Kram!

2012-07-28 02:44:08
URL: http://jennyler.blogg.se
Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Tycker du ska låta håret vara som det är på henne :) Sött ju, snart börjar det nog växa i massor tror jag :)

2012-07-28 09:44:38
URL: http://emmashjartan.se
Evelina Sidenbäck

hihi förstår va du menar... sötisen :) Jag sparar Lucas hår lite... vill att han ska ha lite längre hår ett tag iaf ;) hahaha.. MEN skulle verkligen behöva jämna till det men de får nog växa lite mer först. Han har världens största virvel i nacken :P en sån där störig som han kommer att anklaga oss för när han blir större ;) hahaha...o dra mååånga lååånga svordomar över :P Tur att jag kan skylla över de på pappan då som har en likadan i nacken ;)

2012-07-31 21:52:10
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0