Kusin- och syskonhäng!

Sällan man har tid att sätta sig och blogga såhär på morgonen men nu när Lexies kusiner är här får man ju passa på! Så skönt när hon går å drar i nån annans hand och inte bara min hela tiden. :) Kul att se att hon börjar ha mer och mer "glädje" av andra barn då hon ju snart ska börja dagis.
 
Hon är ju visserligen van med andra barn eftersom vi hängt en hel del på öppna, men jag tycker att man märker mer och mer att dom liksom märker av varandra och "leker" mer eller vill upptäcka saker tillsammans och visa saker för varandra!
 
 
Har inte hunnit ta några kort än då dom kom i går kväll men jag kan lova att det var full fart från första stund. Alla leksaker fram och baksidan såg ut som ett lekland.. eller ska jag mer säga att det såg ut som att en orkan dragit fram!? :)
 
I dag kommer även vår lillebror och hans tjej hit och hälsar på å då blir det verkligen FULLT hus. 6 vuxna och 4 barn! Tur man bor i hus ändå... men finns det hjärterum (och det finns det här i överflöd) så finns det stjärterum! ;)
 
Ett bra avslut innan sambon kommer hem måste jag säga! ♥

Kommentarer
Linduz

Härligt med bror besök! :) & brorsbarns besök! :)

2012-07-23 10:36:41
URL: http://linduz.bloggplatsen.se
Elin

Mysigt me besök :)

2012-07-23 20:58:34
URL: http://elinvictoria.bloggplatsen.se
Frusol

Visst är det härligt att se hur de små integrerar med andra barn. Och snacket om att det inte leker tillsammans tycker jag inte stämmer.
Kan lova att det blir jätte stor skillnad när hon börjar på dagis. Under "våra" 5 månader så har det hänt jätte mycket vilket vi nu också märker av under sommarlovet när vi träffar nya barn som lillskrutt inte känner.
Ni verkar ha fullt med sol också, skicka gärna hit lite till
El Stockholmo då det regnar här var och varann dag.....


2012-07-23 21:33:20
URL: http://frusol.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0