Vi ångar på...

Dagarna går och mamma och Olle har både hunnit komma hit och åka hem igen!! I tre dagar var dom här och höll oss sällskap vilket varit jätte trevligt såklart!!
 
Nu är det inte många dagar kvar till sambon kommer hem men ju kortare tid det är kvar tills han kommer hem dessto mer längtar på man på något vis.
 
 
Dagarna känns längre och längre och nu gäller det bara att få helgen att gå på bästa sätt!! Sen på tisdag är det vi som sticker mot Göteborg och Landvetter för att hämta hem den efterlängtade!! Känns nästan lite overkliget att vi denna gång kommer att stå där när han kommer ut och "blödig" som jag är kommer säkert börja gråta när jag får se far och dotter tillsammans efter så lång tid från varandra! ♥

Kommentarer
Maria

Håller med om att de sista dagarna alltid är de som går långsammast. Fast inte när de ska åka för då går de så fruktansvärt fort istället.

2012-07-20 14:44:17
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se
Evelina - mamma till Lucas

förstår att de sista dagarna måste kännas längst.... hoppas iaf att ni får en fin o skön helg. Härligt att ni haft lite besök, vilket gör att tiden går fotare :) kramar

2012-07-20 14:56:12
URL: http://evelina84.blogg.se
Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Tuff tuff tåget, snart kommer er pappa/man hem till er och det förtjänar ni <3 Kämpa på..

2012-07-21 22:51:43
URL: http://jenniezen.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0