Lexies rum!

Nu har vi ju bott i huset dryga året och först NU har vi börjat fixa i ordning i Lexies rum. ;)  Innan har det mer bara varit ett sköt- och lekrum med tomma väggar! Väggarna är fortfarande rätt tomma men nu har vi i alla fall satt i gång.
 
Ni som följer oss via instagram (miapiafias) har ju redan fått en liten tjuvkik på divers inköp dom senaste dagarna men det är ju även många som inte följer oss där så därför tänkte jag nu bara visa en liten glimt av hur Lexies rum börjar ta form.
 
Det är långt i från färdigt då tavlor, gardiner, hyllor, ev himmelsäng och annat viktigt småpiff är kvar att göra. Men det börjar i alla fall likna mer ett rum nu än innan! :)
 
 
Lexies rum är det minsta i hela huset (dock inte pyttelitet) men vi tyckte ändå att det ver det som passade bäst när vi hade bott in oss ett tag. Rummet ligger bra till från vardagsrummet och Lexie kan springa lite ut och in som hon vill men ändå känna att vi är i närheten plus att hon har en liten hörna här i vardagsrummet också att leka i.....och jag tror att det kommer bli rätt mysigt när det väl är färdigt. Sen får hon flytta till större när hon blir äldre (om vi nu bor kvar då)! :)
 
Ni vet... jag kan störa mig på att sladdarna hänger krokigt... och att lamporna över sängen hänger lite för högt upp....samtidigt som jag inte orkar göra något åt det...haha.. men såna småsaker ska justeras plus det där lilla extra VIKTIGA piffet.
 
Jobbigt det där när man vill att allt ska bli/vara perfekt från början....men här har Ni som sagt ett litet smakprov från delar av rummet i alla fall ;)

Kommentarer
Rocktjejen

Vad snyggt rum! :) Det har ni lyckats bra med.
Kram

2012-06-25 19:16:32
URL: http://rocktjejensblogg.blogg.se
Therese- Mamma till Ameah

Jag ÄLSKAR det!! :) Och Kids concept är underbara! Det blir stolar och bord där ifrån till Ameahs rum nu. Den lilla kistan var ju också to die for. Rosa och lime ska A's rum gå i.. Och Du Mia, sängen måste disskuteras också. Kärlek vid första ögonkastet också! Var kan jag hitta den???!!

2012-06-25 21:23:16
URL: http://mylifeinthai.se
Evelina - mamma till Lucas

superfint tycker jag :) där kommer hon att stormtrivas :)

2012-06-25 23:40:01
URL: http://evelina84.blogg.se
Pernilla & Alwa

Mycket fint. Gillar tapeten skarpt :)
Vad heter du på instagram?

2012-06-26 08:56:52
URL: http://alwag.blogspot.com
Anna - mamma till Ella

Jättefint! Ååh vad det började klia i fingrarna att få Ellas rum färdigt också.

2012-06-26 12:16:48
URL: http://www.almabosse.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0