Att testa gränser!

Ja Ni känner säkert igen det! ATT TESTA GRÄNSER!

Det pågår ju hela tiden och har ju pågått ett tag men nu tror jag, banne mig, Lexie har tagit det till en ny nivå alltså!
Magkatarr och gråa hår nästa liksom. Hade jag inte haft svärföräldrarna här i Trollhättan hade jag förmodligen tagit hem sambon för gott tror jag...eller varit tvungen att flytta hemåt "skogarna"! :)



Hon gör verkligen allt hon inte får och lite till.... Och hur hon reagerar när jag säger i från och tar bort henne? Ja.. antingen så skriks och ålas det på backen... eller så bara skrattar hon åt mig och gör om saken hon nyss gjorde ännu värre. Man blir ju bara så frustrerad när man tycker att man gör allt för sina barn men ändå så är dom inte nöjda!?

Men jaja.. det är en fas nu som både kommer bli värre och gå över. Det jag tycker är jobbigt nu är att man inte kan kommunisera med varandra på samma sätt som när dom blir större... även om barnen MYCKET VÄL förstår vad man menar!

Å så det här med att allt ska in i mun. Stenar, pinnar, jord, blommor... ja allt som går... stoppa in det bara. Lite skit rensarr magen är ett ordspråk dom verkar tagit på allvar!

Jaja.. tur att dom är söta, charmiga och helt underbara några minuter om dygnet i alla fall! ♥

Kommentarer
Evelina - mamma till Lucas

Lucas är inte riktigt där än med att testa de där gränserna... nu är de mer de där små gränserna...men jag kan tro att du känner att du vill ha någon att dela de med. Oerhört påfrestande! Du 'är stark Mia, en av de starkaste jag kan tänka mig... o de är helt okej att bryta ihop... <3<3 kramar till er flickor

2012-05-16 21:38:03
URL: http://evelina84.blogg.se/
Johanna

Jag förstår precis vad du menar! Man blir verkligen frustrerad ibland, Molly blir också med betoning på väldigt upprörd när man säger nej eller ajaj ... Det gapar och skriks eller som du skrev ett leende och göra om det! Men som tur är så är de ju så jäkla underbara!!

2012-05-17 13:48:23
URL: http://www.4rok.johanna.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0