Nu ska Ni få höra!!

Jag har ju HELT missat att berätta detta för Er... och jag ska försöka att inte bli för hispig nu men ju mer jag tänker på vad som ska ske i morgon blir jag som 12-13 år igen! För det var väl ungefär det jag var när detta pojkband (som faktiskt var det första i vår generation) var som störst!

Jag talar NATURLIGTVIS om New Kids On The Block!!! Något större FAN än jag och mina kompisar fanns inte! (inte i vår värld i alla fall...haha). Herregud... jag/vi levde... andades och åt NKOTB. På väggarna fanns ingen tapet kvar... till och med på dörren och även taket fanns afficher! När vi slutade skolan skyndade vi oss hem för att slå på MTV eller lägga oss framför stereon och tjuta hysteriskt till våra älsklingar! Varenda låt kunde vi utantill... och fortfarande också tror jag! :)

I dag kan jag inte förstå hur tjejer kan stå och tjuta och skrika över tex Justin Bieber... men det var ju PRECIS det som jag själv gjorde. Frågade Ni då... hade jag sagt att jag i dag skulle vara gift med Joe McIntyre. Jag var helt medveten om att om jag bara fick träffa honom så skulle han bli kär i mig på direkten.. som om inte halva jordens andra tjejer också trodde det!? Ja, det var en rolig tid som ju såklart gick över efter några år. Men höjdpunkten var ändå när vi var på deras spelning i Göteborg ovh vi BODDE PÅ SAMMA hotell som dom! Det är en histora för sig å skulle bli alldeles för lång att skriva här men OJ säger jag bara... vi var i HIMLEN och jag ryser fortfarande när jag tänker tillbaka! :)

Ja.. ni ser... jag har redan babblat lös och då skulle jag kunna skriva lite till... men jag ger mig här. Det jag skulle säga från början var att jag och en kompis, i morgon, sticker ner till Malmö för att gå på en konsert men NKOTB och BSB (Back Street Boys)!



Redan i höstas hörde jag talas om denna sammanstårlning, NKOTBSB, och att dom skulle komma till Sverige för en enda spelning.... och att missa denna konsert fanns inte på världskartan. BSB är bra.. men betyder inte alls lika mycket som NKOTB gjort och eftersom jag tillhör dom lite "äldre" var jag nästan lite för gammal för BSB när dom kom... Men som sagt... för det är dom ju inte dåliga! :)

Är garanterad att det kommer bli ett toppen dygn då vi i morgon styr kosan mot Malmö med högtalarna på högsta volym och lite skön falsksång!!

Å vet Ni vad det näst bästa är.... Lexie sover borta och jag får som sagt ett HLET dygn att bara få vara Mia!!! Glad, sprallig, barnslig, busig...ja som när vi var 12-13 år som sagt! :) ♥

Kommentarer
Rocktjejen

Gaaahhh hur kunde jag missa att de skulle komma... ;) Nej, jag är inte intresserad av de nu. & BSB var jag inte intresserad av när de var mest som populära.



Men vad roligt för dej! =)

2012-05-12 17:21:28
URL: http://rocktjejensblogg.blogg.se/
Landkrabba

För min del var det BSB som gällde, är väl några år yngre än dig, och jag skulle gifta mig med A.J. Och här sitter man och är sambo med en jäkla sjöman?! Vad gick snett egentligen? ;)

Hoppas du får en fantastisk kväll! Själv hoppas jag att ungen sover för kvällen så jag kan slänga mig i badkaret och äta Ben&Jerrys direkt ur burken...



Sv: Roger och jag har pratat en del på hur livet kommer te sig den dag han går iland, för han vill inte segla hela livet. Det kommer bli en stor omställning, helt klart. Det här är ju det enda liv vi känner till och vi gillar det. När det kommer ske vet vi inte, vi håller allt öppet. Det kan bli till hösten eller om tio år. Vem vet? Men jag håller med dig, mer 2-4 till folket! Eller i alla fall våra snubbar ;)

2012-05-12 18:15:54
URL: http://landkrabba.blogg.se/
tellan

Ja de blir inte alltid som man tänkt sig :p

De kan ta lite tid ibland och få saker gjort :p

2012-05-12 19:21:21
URL: http://tellans.blogg.se/
Helena

Buhu:'( Jag grinar när jag läser ditt inlägg..... JAG VILL OXÅ. Så nära att jag hade fått åka. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Ha världens bästa kväll vännen. Hälsa Jordan från mig:-) Kramis

2012-05-12 23:03:21
Evelina - mamma till Lucas

hahaha va rolig du är!! Men mycket minnen kan jag tänka mig ;) hihi... BSB var jag ett stort fan av, men de andra är jag inte så insatt i... hihi..



Jag levde ut mina musikdrömmar på Hultsfredsfestivalen förr om åren ;) hihi.. där tillbringade vi vår tonår :) galet kul!



Hoppas du har superkul!! De är du värd! puss

2012-05-13 18:40:49
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0