Nytt till framsidan!

Fick ett litet ryck häromdagen (när mamma och Olle var här) och stack och köpte en liten rotting grupp till framsidan! Förra året hade vi ett runt gammalt plastbord med 4 stolar som förra ägarna lämnade kvar och eftersom vi nästan så exakt flyttade in för ett år sen var det mycket som skulle inhandlas och framsidan fick vänta lite.

Men i år kunde jag inte med att ställa fram det då jag inte tyckte att det passade "min/vår stil" riktigt! Så sagt och gjort stod vi här med massa kartonger och hårt arbete framför oss förra fredagen Eller ja.. Olle gjorde det stora jobbet medan jag och mamma hjälpte till så mycket vi kunde! :) Ett par timmar och svordommar senare blev resultatet detta. :)

Kuddar, dörrstopp och "dekoration" på bordet köpte jag på Gekås i förrgår. Ska ställa en blomma i den höga och ljus i dom andra två "kronhållarna" men har inte kommit så lång ännu!

Här sitter vi nu gott på förmiddagarna när solen gassar på och det bästa av allt är när man sitter här på morgonen och äter frukost på trädäcket och tittar ner på grannarna som susar förbi till jobb och skola! :)

Kommentarer
Elin - Mamma till My

Shit vad snyggt!!! :D

2012-05-23 10:53:02
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Rocktjejen

Snyggt!! =)

De där möblerna är fina, skulle också vilja ha sånna den dagen jag flyttar till hus (får hoppas att det inte dröjer flera år).

Ha en fin dag!

Kram

2012-05-23 11:31:33
URL: http://rocktjejensblogg.blogg.se/
Therese- Mamma till Ameah

Men åh så underbart fint :D Jag älskar möblerna Mia!Hoppas att Ni mår bäst.

Kramar!

2012-05-23 20:22:02
URL: http://mylifeinthai.se
Evelina - mamma till Lucas

Men åhhhh va snyggt!!! :) helt min stil ;) hihi.. fast här hemma hos oss kan man inte tro att jag har någon stil alls. Har inte engagerat mig så mycket. Blir väl så när man vet att man inte "alltid" kommer att bo här.

2012-05-23 22:27:03
URL: http://evelina84.blogg.se/
Jessica

Åh vad snyggt!!!! :)

2012-05-24 10:24:05
URL: http://keckan.blogg.se/
Karolina

Supersnyggt! Du har bra smak :)

2012-06-05 13:56:52

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0