The Reef!

Ja, som Ni vet var vi ju till Danmark en snabbis i förra veckan för att besöka badhotellet, The Reef, som ligger i Fredrikshamn. För oss som bor i Trollhättan är ju detta jättesmidigt då det ju bara är att ta oss in till Göteborg, ställa bilen å sedan ta färjan över!
 
Och det smidiga med The Reef är att det ligger mitt i centrum och att det dessutom är gångavstånd från båten!! Å det gillas ju av många barnfamiljer kan jag lova!!
 
Lexie och jag var ju där i våras med "mammagruppen" då vi skulle fira att våra barn blivit 1 år och Lexie gillade det även då men man märker att hon växt och hon verkade uppsakatta det ännu lite mera nu!
 
 
Badet ligger alltså i hotellet och man kan bara i stort sätt hela dagarna om man vill... vardagar är poolerna öpnna mellan 08:00-21:00 och på helgerna mellan 08:00-22:00. Och tycker Ni att det ser lite tomt ut på fotona så är det för att vi badade båda dagarna med endast tog med kameran ner på morgonen, dagen då vi skulle åka hem. Som småbarnsförälder är man ju vaken rätt så tidigt å då passade vi på! :) Men rätt fort så fylls bassängerna upp å helgerna är ju värst men eftersom vi har möjlighet att åka när vi vill tänkte vi att det kunde vara lite lugnare en veckodag men ändå inte helt tomt! Å det var alldeles lagom med folk!!
 
Två helt perfekta dagar med familjen och det är sånt här man får tänka på när det känns lite ensamt och tungt! ♥

Kommentarer
Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Så härligt det ser ut! Jaha ni bor i Trollhättan. Då bor vi ju nära varandra eftersom jag finns i Lilla Edet.

Kram på er

2012-10-09 12:46:30
URL: http://blogg.mama.nu/fanea
Maria

Ser så härligt ut. Får ta en utflykt dit med familjen senare tror jag. Man måste tänka på de härliga stunderna och att vi säkert totalt sett har mer tid med familjen än de som jobbar varje dag när det är som tuffast. Vila mycket nu och ge Lexie mycket mystid med mamma nu sista veckorna.

2012-10-09 13:03:05
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se
Evelina - mamma till Lucas

Oj vilket häftigt ställe! Ser jättefint ut o de syns att Lexie trivs som fisken i vattnet :)

Tänker på er extra mycket... hoppas de går fort till helgen <3 kramar o tack för dina alltid så fina o stöttande ord o tankar puss o kram

2012-10-09 20:38:53
URL: http://evelina84.blogg.se
joi

Åhhhh vad mysigt det ser ut. Det där får vi göra när PEtter blir större :D

2012-10-10 12:22:41
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Emma

Så fint där var :) det hade jag velat besöka någon gång.

2012-10-11 01:34:33
URL: http://akeroe.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0