Nu är väntan snart över!

 
 
Veckan som vi räknat ner till är nu kommen!
 
Det har redan blivit tisdag och på torsdag kväll får vi hem "pappa" igen. Tänk så glada flickorna ska bli... framförallt Lexie. Det är så underbart att se hur hon skiner upp som en sol samtidigt som hon blir helt till sig och nästan inte vet vad hon ska göra. Haha.. sist dansa hon någon indiandans och bara sprang runt runt runt honom, mig och Noelle på Landvetter när vi hämtade hem honom! :)
 
Sista tiden är den bästa tycker jag....  Då börjar man liksom känna den där glada känslan i kroppen över att han faktiskt ska komma hem snart. Man vet också att man även denna gång klarade av det (även om det varit kämpigt) och så vet man att man har en härlig månad framför sig som en hel familj igen.
 
Men för att få dom sista dagarna att gå lite fortare bestämde vi oss, i torsdags kväll, för att åka hem sista helgen till Karlskoga och hälsa på familjen och nu sitter vi här och helgen är över. Tiden går fort när man har kul brukar man ju säga. :) Men vi har hunnit med en hel del. Vi har varit hos mamma och Olle och grillat, vart hos pappa och Anna Lena på kalas, träffat lillebror och Kristin som var hemma från Sthlm och så har vi ju även lekt en massa med kusinerna. :)
 
 
 I dag åker vi hem och sen är det nääääära.... ;)

Kommentarer
Maria sjömansfru och mamma

Ja nu är det inte långt kvar alls! Jag ser ju inte fram emot torsdag men vet att fyra veckor kommer gå galet fort nu och att det är så mycket roligt som kommer hända sen när de är slut. Och nästa gång ska vi ju vara en hel familj som dessutom ska bli större i hela 12 veckor :)

2013-08-20 12:07:08
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Evelina Sidenbäck

ÅH shit va pirrigt... de är så jag börjar få de där nykärhetspirret/vårkänslopirret i magen hihihi!! Superlycka! Å andra sidan så har du ju en rätt sexig rumpa att titta o klämma på (alltså nu menar jag inte din egna...även om den säkerligen är på de sexig o klämvänlig)!

puss på dig!! Du eller Ni är så värda ett helt gäng lyckliga o skojiga veckor!

2013-08-21 07:20:58
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0