Slapparfredag!

Det är ju inte bara dåligt att Classe är ute sjön... eller vad säger Ni?? "Tack vare" det så ramlar det ju in inlägg här i stället! :)
 
Fredag i dag då mina vänner... och det är något visst med helg trots att man går hemma alla dagar i veckan. Lexie har inget dagis och vi får ju då en hel, extra, dag att mysa i hop! Än så länge har vi inte gjort så mycket då vädret inte tillåtit oss att gå ut och nu så sover tjejerna. Dock kommer någon utav dom...eller båda... snart att vakna och då tror jag vi klär på oss och går ut lite. 
 
Att det är lite pusslande när man är själv med två små är inget ljug, men dessa dagar har ändå gått över förväntan och som jag skrev i går så gäller det att tänka positivt! :)
 
 
Vad vi ska göra i helgen har jag ingen aning om men något får vi ju hitta på! Sen blir det tre dagar på dagis för att på torsdag (min födelsedag *host host*) åka till familj och vänner i Karlskoga i 1½ vecka. Å när vi kommer tillbaka är det bara en vecka kvar till Classe kommer hem igen. 
 
Som sagt... det har varit en bra start hittills och jag hoppas verkligen att det håller i sig och med det sagt önskar vi Er en trevlig helg! ♥

Kommentarer
Pernilla

Finaste tjejerna :)
Skönt att få komma "hem" ett tag till nära och kära. Få lite avlastning och så går ju tiden mycket snabbare. Vipps så är C hemma igen :)
Trevlig helg.
Kram

2013-02-08 22:35:50
URL: http://alwag.blogspot.com
Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Fina bilder på söta tjejer! Vill önska detsamma till er! Hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

Kram

2013-02-08 23:03:27
URL: http://mammatillfem.wordpress.com
Frusol

Skönt att få lite avlastning ett tag, hoppas du firar din födelsedag på ett mysigt sätt.
Gosig bild på Noelle, längtar verkligen lite extra efter vår bebis när man ser sånna bilder.
Hoppas ni har en fortsatt trevlig helg!

2013-02-09 19:52:19
URL: http://frusol.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0