BVC besök!

 Tidigare i veckan var vi på två månaders kontroll med Noelle. Då träffar man ju också doktorn som kollar över barnet lite mer och i vårt fall kändes det extra bra eftersom dom bl.a. lyssnar på hjärtat och lugorna. När vi var inlagda i Örebro så hörde doktorerna ett litet blåsljud på hjärtat. Men eftersom inget hördes på BB så antog dom att det hade med förkylningen och göra och ja.. nu fick vi det svart på vitt. Inget blåsljud och lugorna lät jättebra.
 
Växt lite sen sist hade hon också gjort och nu är det inte långt i från 5 kilo! :) 4965 gram och 68 cm lång!
 
 
I morgon är det den 28 januari och då har Noelle varit hos oss i två månader. Tiden går så himla fort och det händer så mycket i utvecklingen nu att man i bland vill stanna tiden lite. Samtidigt så är det ju väldigt roligt att följa allt som sker och inte bara ha ett litet knytte liggandes i famnen. Ja...alla med barn förstår nog vad jag menar! :)

Kommentarer
Noelle - the one and only!!!

Tja morsan! Tänkte att detta är väl enda stället man lyckas snacka me dig på!! Asså ja tänkte att visst att du o syrran är sånna himla linslusar MEN vore de inte dags att släppa in mig lite också! Nog för att jag ser ut som en köttbulle men asså ett litet hörn på headern skulle jag väl kunna få iaf!

Puss på dig morsan!! Å DU!!!! Min vikt!!! Vem tusan vill prata om sin vikt.... du är såååå himla pinsam!!!

2013-01-27 20:41:45
URL: http://evelina84.blogg.se
Maria sjömansfru och mamma

Oj en stor tvåmånaders tjej både på längd och vikt. Skönt att lungor och så lät bra. Det är ju så härligt att se dem utvecklas även om man gärna vill att det ska gå lite saktare ibland. Längtar verkligen efter en liten igen nu när Sonja börjar bli så står samtidigt som jag längtar efter de första orden som börjar komma och de första stegen som nog inte är så långt bort de heller. Kram

2013-01-27 20:42:41
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Angelica

Hon är väl ändå inte 68 cm? ;) Hihi

2013-01-28 07:51:29
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se
Fia - mamma till Lucas & Kasper

Vad söt hon är! :) Kasper väger nästan exakt 1kg mer än Noelle :P

2013-01-28 09:38:37
URL: http://aije.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0