Noelle 4 månader....

Ja... det blir hon i morgon den 28:e och det firade vi lite, i dag,  med att ha en liten fotosession här hemma.
 
I bland får jag lite ångest....eller nää... mer dåligt samvete för att jag kommer på mig själv att inte fota Noelle lika mycket som jag fotade Lexie när hon var liten. Men det blir väl liksom så med det andra barnet som med så många andra saker antar jag. 
 
Men visst finns det många foton även på Noelle... förmodligen i överflöd och i bland är det svårt att sålla ut som bästa! :)
 
 
För typ två år sen installerades photoshop på min dator men snart där efter behövdes en uppdatering å programmet försvann. Då jag ändå inte riktigt kommit i gång med det så saknade jag det heller inte så jätte mycket. Men mer och mer ofta tänker jag nu att det skulle vara så kul att kunna och faktiskt så funderar jag nu på att ev. gå nån kvällskurs och installera programmet igen.
 
Men först tycker sambon att jag ska lära mig lite mer om kameran å det har han väl lite rätt i. Får helt enkelt leta fram instruktionsboken å börja plugga lite. :)

Kommentarer
Evelina Sidenbäck

Åh fina lilla unge!!! Hon charmar alla :) en riktig hjärtekrossare ;)

Jag är också väldigt dålig på kameran o Photoshop. Jag har lärt mig några små knep som jag lever på ;) hahaha... men de tar mig verkligen inte hela vägen.

Sov gott finingar <3 puss o kram

2013-03-27 21:52:36
URL: http://evelina84.blogg.se/
Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Så fin hon är er lilla docka! Känner igen det där med fotona. Nog finns det kort så det räcker och blir över på dom alla fem, men med Manda ordnade jag och grejade med album och var så duktig, sen kom Sander och redan där blev det lite mindre, och så har vi de tre små nu då som mest finns i datorn...

Kram

2013-03-27 22:21:26
URL: http://mammatillfem.wordpress.com
Linda-Mamma till Alfred

Så söt!!Tänk vad fort det går!!!Tyck till om The Reef inne hos mig;)Behöver lite tips från ngn erfaren?

2013-04-02 20:16:05
URL: http://hummingbird.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0