En månad..

Sådär ja.. då har en månad passerat och i morgon kommer killen hem igen. Som jag skrivit tidigare så skulle han ju kommit redan i går... men tyvärr blev det två dagar extra denna gången och från med denna omgång kommer dom nu att byta på torsdagar i stället för tisdagar.
 
Att han kommer hem i morgon innebär en hel del jobb för mig i veckan då vi ju har dop för lillstrumpan på lördag. Visserligen ska vi beställla all mat men det är ändå en del som skulle/ska fixas. Inbjudningar.. beställningar... kläder...handling... å ja ni vet... Det tillkommer alltid mer än vad man tror. Vi ska dessutom ha mottagningen hemma hos oss vilket betyder att huset måste vara i toppskick!! :) 
 
Å Ni som har två små vet hur lätt det är att städa under tiden som en två åring drar fram saker HELA tiden och en, nyss fyllda, fem månaders hängandes bode runt hals och tuttar!! :)
 
 
Nä... dags att greja lite... men först går vi nog ut i det fina vädret lite. För vem vill städa när man kan njuta av solen?

Kommentarer
Maria sjömansfru och mamma

Tror ingen har något emot att huset inte är i toppskick men klart man vill ha det fint när det är en så stor tillställning. Hoppas dopet blir fint och att det blir en bra dag.

2013-05-03 15:52:27
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0