Nu är sommaren över...

.. Ja, lite så känns det varje gång när man tar upp båten. Men om September ska fortsätta med detta väder vägrar jag tro att den är slut och ärligt talat... Vilket väder vi haft! 

När Classe kom hem för tre veckor sen räknade jag kanske med max några nätter i båten... Några kalla sådana! :/ Men som Ni flesta vet och har sett på Instagram har vår sommar varat läääänge i år. Varje dag har varit en bonus och oj så tacksam jag är för detta nu! Det är ju dessa minnen som ska ta oss igenom hela hösten/vintern!

Men som sagt.... I går åkte båten upp och vi avslutade verkligen på topp då vädret levererade även i går! 

Se och njut... ;)
När vi sedan kom hem på kvällen bestämde sig Lexie (efter att hon varit lite dum mot mig och syrran) att hon minsann INTE skulle stanna kvar hemma! Nä.. Hon skulle med hem till farmor och farfar och ja... Visst fick hon det! 

Kunde inte motstå att skratta lite när hon kom med sin väska och docka (som Lottas gris) under armen då det nästan var som taget ur Lotta på Bråkmakargatan... Haha.. Som hon dessutom ALDRIG sett! ;) 

Vågar inte visa henne de filmerna för då kommer hon väl på ännu mer knasigheter än hon redan gör! 

Kommentarer
Maria sjömansfru och mamma

Åh vad jag hade önskat att kroppen orkat med en sista segeltur utan barn men det är bäst att lyssna på den ändå. Och nästa år får vi förhoppningsvis några fler turer och kanske några mer njutningsfulla då vi kan lämna bort ungarna till farmor några dagar eller bara ha med den lilla som mest sitter still ändå

Svar: Haha... Bara ha med den lilla som ändå bara sitter still!! ;) Av egen erfarenhet kan jag säga dig (eftersom era barn kommer vara i den åldern våra är nu) att den största är den som är minsta problemet! Dom små kryper, reser sig på sig, är snabba som tusan p man får hela tiden passa upp och hålla dom underhållna! Men Ni måste ju prova med båda... Det går säkert kanon! Det har det ju gått för oss! ;)
Mia

2013-09-13 08:52:33
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Evelina Sidenbäck

Är så glad att ni fick dessa veckor tillsammans. Nu känns iaf hösten välkommen för min del...o de har aldrig hänt innan ;) Men nu räknar vi ner tiden till bebis kommer sen kan vi stanna den igen ;)

2013-09-16 21:47:26
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0