Pink Ladies!

Torsdagen är kommen och pappa har åkt! Men som vanligt så har jag bestämt mig att inte deppa i hop och tänka på allt "det jobbiga" med att vara själv... utan att i stället fokusera på hur mycket roligt jag och tjejerna ska ha.
 
Dagen har börjat bra och Lexie har förstått att pappa åkt till båten för att jobba och har inte alls varit ledsen. Hon är så förstående och som alltid börjar vi att prata med henne redan några dagar innan pappa åker så att hon ska veta om att det nu börjar närma sig. Däremot undrar jag om Noelle märker något... hon märker säkert att det fattas någon men jag tror inte att hon känner av det direkt om Ni förstår vad jag menar!
 
I dag har jag lite att fixa med under tiden som Lexie är på dagis så medan Noelle sover där ute i vagnen ska jag ta och göra mig i ordning så att vi kan komma i väg sen!
 
 
Det var/är dagens tjejer det...... Mina små rosa prinsessor!! :)
 
Hoppas Ni får en fin torsdag och som jag brukar säga.... Nu köööööör vi!!

Kommentarer
Frusol

Älskar rosa, måste komma på ett sätt att få in det mer här hemma. Måste ju väga upp att jag blir ända tjejen här hemma :-)

2013-09-19 18:08:32
URL: http://frusol.blogspot.se
Anonym

Man måste ha en bra inställning! Helt klart. Fina rosa prinsessor :)

2013-09-20 07:53:57
Evelina Sidenbäck

Heja er :) Fina rosa flickor ;) HAHAHA. Du är lika förutsägbar som mitt svartvita tema ;)

Japp nu kör vi o jag känner mig hår som en sten så de är bara att luta dig emot mig när du behöver. Smstummarna kommer att gå varma ;)

2013-09-23 21:11:57
URL: http://evelina84.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0