Imse vimse spindel

Hua!!

Tror Ni jag höll på att få ett psykbryt i går kväll när jag gick å la mig eller.... Jag kan säga att jag höll på i 20 minuter innan detta vidriga djur var borta från sovrumstaket.

Jag blev alldeles kall när jag lagt mig ner under täcket medans jag tycker att det ser lite mörkt ut i taket. Tänkder då lampan å få se en STOR spindel i taket. Va ska jag göra... Jag tar nämligen INTE i den där. Jag måste helt enkelt dammsuga upp den! Men det var lättare sagt än gjort, då stålröret på dammsugaren inte ville lossna. Och herregud.. den där lilla svart slangen tänkte jag inte använda.. för då hade jag kommit alldeles för nära spindeln med händerna när den skulle sugas upp. Å bara vetskapen av det där ljuden när man suger upp nåt stort fick mig att nästan börja gråta. Så jag fick gå å hämta två tidningar som jag rullade i hop... Ballanserande på sängen stod jag å försökte hitta en bra vinkel så att jag verkligen skulle kunna få kraft nog att ha ihjäl den där krabaten.FÖr skulle jag missa å den hissade ner sig eler skulle springa åt något annat håll då vet jag itne vad jag hade gjort. 

Det gick tyvärr inge bra å kände hur paniken började växa. Skulle jag bli tvungen att gå ner i soffan å lägga mig!? Nej, det går ju itne.. jag måste ju ta död på den.. annars kan jag ju itne gå in i sovrummet  något mer. Men visst..Classe ska ju komma hem sanrt, så det kanske funkar om jag stänger dörren å sover på soffan i några dagar!??

Nej!!! Jag gick på dammsugaren igen. Till slut fick jag bort röret å fick då en bra bit från mina händer till munstycket. Nu var ju bara problemet att träffa rätt också.

Tillslut sögs han upp å nu ligger han väl där i å gottar sig. Jag lät damsugare stå på i några minuter så att han verkligen skulle åka så långt in som möjligt. Sen ställde jag själva röret uppåt så att det skulle bli svrare för spindeln att ta sig upp. Å nu när ja kommer hem så måste jag kolla så att han inte kommit ut igen.. å så får jag byta påsen så att han inte ligger där å gottar till sig bland allt damm å kommer ut som JÄTTE spindel!!

Jag hade ärligt talat hellre haft en orm i rummet!!! :)


Kommentarer
Karin

Fy va läskigt....

Jag hade inte kunnat sova förens jag visste att den va stendöd!!!

2009-04-27 17:48:31
URL: http://lillak24.blogg.se/
Anonym

Haha du är ju för rolig...det värsta är att allt garanterat är helt sant. Jag blir ju inte rädd för spindlarna men jag kan bli rädd för dej när du ser dem:) Och hem kommer jag ju inte som planerat så det kanske får bli soffan ändå:(

2009-04-27 18:51:35
Nilla

En fråga, bilden till vänster, är det en spindel där eller har du tagit ett kort på lampan? Spindeln ser verkligen JÄTTESTOR ut brevid lampan....:):):)

2009-04-27 20:20:49
Mia

Karin: Nej jag vet. Det värsta är ju att jag är så rädd att jag inte vågar döda den. Helt sjukt.



Nilla: Du.. den var stor.. kanske inte i jämförelse med lampan.. men tillräckligt för att jag höll på att svimma.



Classe: Ja, allt är sant. Jag vet inte hur jag egentligen klarar mig med alla småkryp när du är borta. Men nu blir det till att ha alla fönster ständgda + att jag ska sätta i den där spindel bortjagaren som jag fått av mina arbetskamrater. :)

2009-04-27 22:00:20
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Anonym

Men att du ens överväger att gå in och väcka grannen halv tolv på kvällen....det finns nog kanske hjälp att söka. Litet förtydligande, allt är sant som du skriver, förutom storlekarna på dina spindlar...lupp behövs

2009-04-27 22:40:17
Mia

C-H: Alltså.. jag förstod ju att jag kanske inte kunde gå å ringa på mitt i natten, men jag tänkte att han kanske kunde hjälpa mig dagen efter åtmindstonde. Lupp... vad säger du! Den var stor.. i alla fall i jämförelse med dom mindre. :)

2009-04-28 07:34:22
URL: http://miapiafias.blogg.se/
fredrik

ha ha ha ha h ha ha ha ha ha ha ha ha ha jag ser mig dig framför mig hur galen du är

2009-04-28 08:21:49
Jessica

ÅH FY FAAAN!!!

2009-04-28 08:52:26
URL: http://keckan.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0