Nu är det slut...

...på det roliga!!

Har precis kört iväg Jessica till tågstation och vinkat av henne. Helgen har varit riktig rolig och vi har fått oss många skratt som vi trodde. Som vanligt när vi träffas med andra ord! :) Men nu är det slut på det roliga och i moorgon börjar en tung vecka till mötes. Inte för att det är mer än vavnligt... utan för att jag har en tråkig fredag att se frmam emot. Usch...Men jag ska försöka att inte tänka på det för mycket. Jag får ta det då!!

I fredags i alla fall hämtade jag upp Jessica efter jobbet och vi uträttade lite ärenden, köpte oss en varsin sallad och gick ner och satte oss vid kanalen och åt och mös lite. Efter det gjorde vi oss i ordning å så kom Vera, Mattias och Christian bort på lite förfest. Mycket trevligt! Resten av kvällen spenderades på Stålverket, Bishops och Butlers.

Lördagen var seeeeg... vi gjorde inte många knop på dagen inte. Men efter lite till sömn, bestämde vi oss i alla fall för att gå å handla lite mat. Men mat i magen och lite vin i glaset, försökte vi hitta den riktiga parystämningen. Men tyvärr infann den sig aldrig riktigt. Så det blev en mysig hemmakväll istället. :) Å det var rätt skönt i morses när vi vaknade upp pigga å fräscha!!

I dag har vi varit ute på liten promenad i staden... käkat lite lunch och sen spenderat lite tid ute vid Överby köpcentrum. Jag hittade två par leggings.. ett par lila å ett par turkosa och så ett par örhängen. Hittade även en kjol.. men den kostade 600 kr å jag vet inte om den var värld den rikitgt. men känner jag mig själv så kommer jag åka å köpa den ändå! :) Jessica hittade en jacka som hon letat efter jättelänge. Den var jättesnygg å hon blev glad.

Nu ska jag titta på tv å vänta på att Classe ska höra av sig. I mrogon ska jag nog bjuda på lite bilder oxå! :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0