Grus i ögonen...

God morgon!!

Det här var ju praktiskt! Ha ha.. Vaknade, gnuggade bort lite John blund, satte mig upp... och här stod datorn! :) Vad innebär det då?? Jo.. jag har än en gång sovit hela natten i soffan. Vet att jag vaknade någon gång i natt och att tv:n stod på, men jag vände mig bara om och somnade om igen.

Jag vet att jag låg och kollade på reprisen av Big Brother på tv 400 fast jag vet inte riktigt när jag somnade.. men hon var säkert framåt 00.30. Sent i går också, men nu är det ju helg, så då gör det ju inget. Har ju ändå sovit NÄSTAN 8 timmar, så det är väl ok!

Vred upp persiennerna lite förut och utanför ser man att solen börjar komma fram och att "natt"molnen börjar skingra sig så att den klarblåa himlen kommer fram. Visst är det härligt med sånna här dagar. Hade vart skönt med en riktig långpromenad nu , men jag hinner nog inte det eftersom vi ska åka till Göteborg vid 11.00 tiden. Hade nämligen tänkt att sola innan också... å jag vil inte behöva stressa nu på morgonkvisten. Får väl se hur det känns när jag kommer hem och om vädret fortfarande är lika härligt?

En liten morgonrapport var det... vad ska Ni göra idag då?? 

Fredag kväll!

Precis hemkommen från en långpromenad, (Idag igen) Men nu är det ju helg och jag antar att det inte blir så mycket tränat då! Gött å bara lata sig ju! Fast... så var det ju det där med min överskotts energi som kommit hit... :) Men man kan ju göra annat än att träna för det.

Som i morgon tex... då åker vi in till Göteborg å spenderar våra pengar lite. Eller ja.. det vet man ju inte. Hämtade förresten ut paketet från Ellos som jag beställde i veckan. Beställde en fin skjorttröja som var skitbra. Men sen beställde jag även två bikinisar.. men jag kommer skicka tillbaka båda två. Dom var inte riktigt som jag tänkt mig. Hade väl inte anat nån annat heller men jag tänkte att jag kunde göra ett försök. Men nu får jag väl kolla om jag kan hitta någon i morgon. Har ju bikini, så det är ingen panik, men man kan ju alltid kolla.

Ska kolla på Lets Dance i kväll och bara ligga i soffan å mysa. Det som fattas är en stor skål godis bara. :) Affären är inte långt bort, men jag tror att jag ska försöka undvika det.

Bjuder på en fin svettig bild från nyss.... när jag kom hem! Tur att jag tog din mössa Classe å inte min!! :) Svettig å go är den nu!



My name is....


Hamnade inne på en tjejs blogg och hittade denna lilla roliga "fredagsunderhållning"


Prova att googla ditt namn + "är" inom citationstecken och se vad du får fram. Skriv de 5 första! Här kommer mina 5...


Maria, är det rekord på bloggen? (humm..fråga inte mig.. *ler*)

Maria är en ängel sänd från ovan! (Så sant som det är sagt!)

Maria är min! (nä.. Classes..ha ha)

Maria är en lat-mamma (Okej.. Nu är ju inte jag morsa än, men lat kan jag väl hålla med om iatt jag är ibland)

Maria är bäst! (Kunde inte ha slutat bättre!!)



Söker man sedan på Mia så kommer dessa 5 upp...

Mia är hemma på besök? (Jasså!)

(Mamma) Mia är gladaste filmen (den är ju bra men inte bäst)

Mia är min förebild! (för någon kanske??)

Mia är mitt i livet! (Ja, typ...)

Mia är väldigt arg på sig själv just nu! (NEJ!)

Ja, det var lite fredagskul i brist på annat!  Testa Ni också vet ja!!


Elefant???

Jamen Tjena...

Vad tänkte jag på igår när jag skrev att jag hade energi som en hel hjord elefanter??? Det är väl typ det tyngsta, segaste, tröttaste djur som finns typ... Ha ha..

Men det är klart.. slår man ihop alla elefanters energi så... :) Å kolla bara på dessa söta "elefantisar"!!




Den där energin är hur som helst HELT bortblåst på mornarna.. Kanske också för att jag nu, två kvällar i rad, inne somnat förens framåt 01.00 på natten!? Skönt ska det bli med helg nu i alla fall så man kan få sova ut lite på morgonen.

Ha en skön fredag!

Red Bull??

Jag har energi för en hel hjord elefanter känns det som just nu!

Vart i hela friden kommer den ifrån??

Jag är ju självklart glad så länge den är här för att stanna.. men jag är ändå konfunderad! Har haft överenergi hela veckan och man kan tro att jag knaprat på något som inte är lagligt här i Sverge, men sörni... det har jag INTE!! 

Inte nog med att jag TOK städat lägenhetn och tvättat allt som går att tvätta, så har jag manglat.... MANGLAT!!!  Jag var där i dag igen å tvättade å mandlade lite... Denna gången sängkläder.. ha ha..(Hur ofta händer det att man går ner å tvättar för skoj skull)  

Jag tror att det är min 30 års kris som fortfarande hägrar.. men nu åt hållet "kärring"...Innan var det mer att jag var tvungen att vara "ung".... det vill jag ju vara nu med, men då kan man fan inte hålla på att mangla och städa i handduks-skåp osv....

Har dessutom varit ute på en riktigt lång powerwalk idag efter jobbet också. Det hoppas jag verkligen kommer att hålla i sig.. men jag är rädd för att energin snart är slut igen! MEN.. jag ska göra mitt bästa å kämpa så gott jag kan. Det är ingen ursäkt att inte träna BARA för att vi ska på semester... Bara dummheter.. Lika bra att hålla igång nu medans man orkar. Så jag ska fortsätta (försöka i alla fall) i dessa takter... :)

Nu ska jag fortsätta peppa mig själv lite till och titta lite på Du är vad du äter.... Kanske borde man anmäla sig. Fast vem vill va med i tv:n å skämma ut sig??? Inte jag känner jag... 

Men det roliga är ju att självaste Freddrik Birging är med i dagens program.. ha ha..

Goda ting är tre!!

     

Torsdag, och det känns som fredag!!

Bra eller dåligt??

Det är väl alltid sklnt att det kan kännas som fredag, men veckan kan också bli rätt lång om man går omkring å tror att det är fredag varenda dag! :)

Pratade precis med Classe i telefonen.. han ringde hit till jobbet och tjötade lite. Dom ligger i Rotterdam nu... en av världens största hamnar... om inte till och med den största!!? Dom ligger i alla fall där nu och vet inte riktigt när som ska gå. Han trodde i kväll, men kocken hade visst beställt varor som skulle komma i morgon. Men det är sånt man får strunta i... Jobben går före.. och som Classe sa så är dom nog rätt vana med att man avbeställer mat i sista sekunden i den hamnen. Och mat har dom ju så dom klarar sig... Dom behöver verkligen inte gå hungriga.... Om dom inte vill förståds! :)
Efter detta nu då så går dom vidare upp mot Aberdeen i Scottland och sen är det inte många dagar kvar tills han kommer hem.

Jag berättade för Classe vad huslig jag varit denna vecka... städat å tvättat å grejjat... Har till och med manglat.. Det är inte varje dag det. Det som är kvar nu att göra är att putsa fönstrena. *phu* Men det tror jag C-H gör när han kommer  hem. Han är bra på det! :)

Nä.. nu ska jag ge mig för nu... men vi hörs säkert senare...

Tjo!

i'm spinning around!

Då har man varit duktig i dag då. Har varit iväg å tränat första gången på....... jag tror två veckor. Spinning blev det å jag är rätt död nu måste jag säga.

Kände mig grymt peppad innan jag gick dit och en stund in på uppvärmningen. Bra hög musik och man var i gång... Men sen var det inte lika gött längre. Svetten droppade, blodsmaken kom krypandes,benen blev till spagetti och huvudet börja  snurra.... ha ha.. Men det var riktigt gött ändå. Och nu efteåt känns det riktigt bra.

Kvällen spenderar jag framför tv:n och i tvättstugan. Tvätten hänger på tork nu och det är så smidigt nu när vi fått en till tvättmaskin... Det går så fort! Å det är sköööönt det!

Nu blir det Halv åtta hos mig å sen blir det semestser Svenskar...Efter det vet jag inte vad det blir.. har inte kollat tv tablån. Men nåt finns ju alltid!

Vad gör Ni??


Skor skor skor

Oj.. nu hittade jag visst denna underbara sko för 600 pickadoller....

......Classe... ska du ge mig ett bidrag! *ler sött*

Godmorgon!

Då var hälften av denna jobbar vecka gjord då.. eller ja.. inte riktigt.. dagen har ju bara börjat. Men härifrån blir det i alla fall kortare tid till helgen. :)

Ja herregud, jag kunde inte sluta titta på det där programmet igår om killarna som var kära i sina bilar. Ha ha.. den där gubben var ju inte klok någon stans. Var det någon mer som tittade på det programmet som förstår vad jag pratar om??

Nu sitter jag, samtidigt som jag bloggar, och kollar på nätshopping. Det är ju livsfarligt och jag förstår sånna som blir besatta och drar på sig kredit efter kredit. Eller ja.. det sista kanske jag inte förstår, då jag aldrig själv skulle dra på mig mer skulder än jag klarade av. Men det är säkert lätt hamna i den fällan om man inte har någon koll. Ska nog beställa några toppar och ett par skor tror jag till resan. :) Onödigt.. jag vet.. men det blir ingen dyr shopping. Hittat fin fina fynd..vilket annars är väldigt ovanligt när det gäller mig. :) Vi får väl se om det hinner komma innan vi åker...

Nä.. vetja om man kanske ska ta å börja den här dagen nu kanske....


Television

OKEJ!

Då har man precis kollat kart på första avsnittet av: Den rätta för Rosing! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, men jag är rädd för att hon inte kommer att framställas i bättre dager som tydligen hon tror!? Ärligt talat!!!
Men..... detta gör ju samtidigt att man kommer att titta på programmet hur mycket man än stör sig...(om tid finns). Killarna då... vad säger man om dom?? Ingenting.. för jag ska inte uttryck mig om några som jag inte vet något om, men det är ju alltid lika kul och PINSAMT att kolla på auditions. :)

Vad tror Ni.. hittar hon den rätta??

Nu börjar höjdar program nummer två.. Verkligen! Min älskarinna är en bil!! Ursäkta.. vad sa du? Jo.. det är sant. Helt sjukt.. Stackars människor.. det är ju tyvärr något som inte står riktigt rätt till när man står å "hånglar" eller ska jag kanske säga slickar på en bil!!? (My goood... han pratar med "henne" också... undrar  vad han får för svar.. ha ha) Någon hade visst fått till det med ett flygplan också! Ha ha.. Bra gjort!!

Jaja.. med dessa två höjdarprogram på näthinnan lämnar ju tv:n för att läsa en god bok och bli lite kultiverad!! För det har man ju inte blivit den sista timman i alla fall.

Se you!

städa

Hemkommen från jobbet och faktiskt sugen på att städa. :) Är man knäpp då eller??

Har precis plockat ur diskmskinen och dammsugit övervåningen.. nu blir det hög musik och så ska vi väl kunna se till att undervåningen också blir tipp topp!

Å sist med inte minst så ska sängkläderna bytas. Pricken över i:t hade vart å tvätta också.. men det får vänta tills i morgon!

Tjing!

Sakta men säkert...

....närmar det sig!!!

Kan Ni tänka Er.. Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi drar till Brasilien. Två veckor exakt idag!  Planet lyfter vid 16.00 tiden från landvetter och sen är resan i gång. :)

Först flyger vi till Paris där vi har några timmar att slå ihjäl. Vilket inte kommer vara så svårt förmodar jag med alla taxfree "shoppar". Fast det är bättre att handla på hemresan än på ditresan.. så vi får väl sätt oss i någon bar och hänga. VIlket ju också kan vara trevligt. :) Sen flyger vi till Sao Paolo för att sedan ta oss vidare med nästa flyg till Rio De Janeiro.

Vi landar i Rio på förmiddagen.. typ 10.00-11.00 (brasiliansk tid) Då kommer det spännande..tar vi oss igenom säkerhetskontrollerna utan större svårigheter?? Man vet ju aldirg.Blev ju tagen i Australien och Singapore å roligare saker har jag ju varit med om!

Fixade även nytt pass igår, då mitt har spruckit lite i plasten där man viker passet.. Grejjen är att det var en tjej på arlanda som sa till ig att du har haft tur fu att du ändå kommit hem... för med ett sånt här pass kan dom tro att man har förfalskat! Så nej tack.. Vill inte ta risken att bli fast i Brasilien pga ett "trasigt" pass.

Kunde få ett graits pass fram tills att datumet gick ut.. (nästa år) Men då skulle dom ta passet i från mig.. åjag kan tycka att det är lite roligt att ha kvar sina gamla pass + att man ju har en hel del stämplar i dom. Så jag valde att göra ett nytt å betala för det. EN CHOCK fick jag dock när det kostade 400:-.. å så gäller dom bara i 5år nu för tiden.. + att man fixar allt hos polisen. Ja.. jag vet.. det var ett tag sen mitt andra pass togs. Ha ha.. Men smidigt var det! Man fick se hur passet skulle se ut å kunde då ändra om man ville ta om kortet eller skriva om underskriften! Fast man kände sig ju lite dum där man stod bland alla å smila in i den där "tv:n" :)

Ja ja.. fick bara ett litet ryck å var tvungen att skriva av mig lite... Sååååå nära Nu!! :)

Skönt!

     

Grejer som gått sönder..


Här bor vi!!

Här har det inte varit mycket aktivitet under helgen som Ni märkt! :) Anedningen till det är att jag lyckats ha sönder sladden som man laddar datorn med. (Hur fan man nu lyckas med det)??? Då datorn typ är hundra tusen år gammal (jag blir nämligen lämnad med det sämsta tänkbara hemma) så finns inte sladden att köpa i orginal. Skulle därför få köpa en universalsladd för ca 500:-, vilket jag kände sådär för. Så jag sket i det. MEN.. då hade ju faktiskt  Janne.. (Classes pappa) en sån sladd.. Så nu kan jag ut å surfa igen.. :)

Har även lyckats att ha sönder min mobil sladd också... Den satt fast under sängen å jag drog i godan ro tills det tog stopp å jag typ snubblade bakåt.. Å där stod jag med själva adaptern i handen bara.. Sladden låg kvar på golvet. Ja ja...tänkte jag.. jag har ju fortfarande billaddaren.. Men sen kom jag ju på att JAG KÖR JU ALDIRG BIL... Ha ha.. händer väldigt sällan då jag ju har allt i närheten av där vi bor, Jobb, sta'n å affärer...Det blir liksom inte så myckt åkandes då! Så jag får väl köpa en ny då! Men i går så löste det sig.. var ute på tur med Mattias å Vera i går. VI åkte Dalsland runt.. å då fick jag min mobil laddad! :) Så nu kan jag vänta lite till. Laddare brukar mann ju ha ett gäng där hemma.. men detta är ny nokialaddare.. så dom gamla funkar inte.. så typiskt... för dom med "tjockt" hål har jag miljaders av. Ja ja.. Det var mina sladd problem.

Vad har jag gjort i helgen då! Ja, inte blir det ju som mna tänkt sig i alla fall. I fredags skulle jag ju bara va hemma å ta det lugnt. Men det blev till att åka ort till ett par kompisar och dricka ltie öl å tjöta lite.

I lördags så blev det lite städning, långpromenad å solning.. Sen var det slappning framför tv:n som gällde.

Och igår söndag så åkte vi ju ut på en liten bil tur. Då vi åkt igenom Billingsfors och Bengtsfors där filmen Offside spelats in var vi tvugna att åka hem å kolla på den. Jag hade nämlgien inte sett den... och den var ju skitbra. Skrattade typ hela tiden. Klockren lättsedd svensk film. Rekomenderas om man vill skratta lite. Efter det blev det Mia & Klara..tätt följt av Beck!

Men sen var det sovdags för lille Mia.. å nu är vi här.. Måndag! Styrelsemöte i kväll igen. BORING!! Men men.. så är det. Hoppas på att det är fort över, men det kan jag väl glömma, för vi ska gå igenom årsredovisningen idag... *Blä*

Avslutar med lite bilder från min promenad i snöovädret i lördags... (syns inte så bra på bilderna med jäklar vad det blåste å snöade)

       

På bilderna visas en osminkad/ohärlig Mia.. men man kan inte alltid vara skitsnygg... å det vita huset på andra sidan kanalen är där vi bor! :)

Då va det hälja! :)

Ska snart packa ihop mina saker å bege mig hemåt. Men först ska jag skicka iväg ett mail till Classe å berätta lite om presskonferensen ang SAAB:s framtid. Finns inte så mycket att säga om den och allt står ju i tidningarna. Dom kom ju inte med några nyheter direkt, utan presenterade ju mest bara hur en rekonstruktion går till och vem som kommer att ha hand om den. Han heter Guy bye the way om Ni inte visste det redan... vilken namn sen då ! :) Ja ja.. det är ingen idé att spekulera.. det går så himla mycket rykten här runt omkring så man stänger lixom av öronen.

Jag tycker självklart att detta är jätte tråkigt.. för vi blir ju också berörda av detta, då ju vår största verksamhet håller till inne på SAAB. Men jag känner mig int eorolig för min skull utan ser det som att : Det ordnar sig.. Skulle det skita sig helt å hållet så är det ju ändå vi på kontoret som sitter kvar in i det sista med allt pappersarbete mm... Men så illa får vi hoppas att det inte blir. Men tråkigt som sagt för många familjer, företag, butiker, restaurange runt omkring här.. Det är många som drabbas. Å tråkigast av allt är ju att man mister många av sina arbetskamrater. :(

Men nu är det fredag å vi ska inte tänka på några tråkigheter. Nu ska vi va glada.

Är bjuden på ljusparty/vinkväll i kväll hos min arbetskamrat Kristina.. men jag tackade faktistk nej.. Känner för en myskväll i soffan denna helgen.. Förra var ju fullsmockad me saker så nu ska jag verkligen bara njuta i mina goa mysisar å ta det lugnt.

Ha en bra helg på Er!

♥Kram♥

Den här bjuder jag på!!!

Ha ha.. Va fel det kan bli ibland!!

Ska ta det kort.

I bland händer det ju att man svarar i växeln här på jobbet. (Vi sitter inte så många här på HK så den som har tid svarar om inte Anneli gör det)  Folk presenterar sig ju oftast folk och då måste jag snabbt försöka kludda ner namn och företag på ett papper, så jag, som i detta fallet, kan tala om vem det är som ringer, då jag ju vill kolla upp om det är ok att koppla över den här personen... (Fattade Ni nå't eller??) Ja ja.. hur som helst...

Detta blev resultatet... jag stavade helt enkelt som det lät... Å upptäckte det först när jag skull slänga lappen! Ha ha.. Vet att resörch stavas research.. men som sagt.. ibland har man bråttom!! :) Å jag kan väl bjuda på det såhär en underbar fredag!



Vad är klockan?

Här kommer två bilder på båda mina fina klockor jag fick i helgen... Perfekt att ha lite att byta med! :)




Snygg klocka helt i min smak... undrar varför??? :)





 Å så denna underbara sak... :)

Världen är liten...

...eller kanskeska man säga.... Sverige är allt bra litet!!

Jag var med om en så sjuk grej igår på jobbet... Eller så sjuk är den väl kanske inte, men ändå himla häftig.

Det var så att jag skulle ringa till en leverantör i går och fråga lite om en faktura som vi fått.  I luren svara en kvinna med sitt för och efternamn...  Å redan här börjar tänka för mig själv att: -Varifrån känner jag igen denna röst och detta namn?? Vi fortsätter att prata lite och reder ut fakturan och precis innan vi är klara så bara måste jag fråga henne om hon är den jag tror det är.

Så jag frågar igen om hon verklgien sa det namnet hon sa och om hon någon gång jobbat på huvudkontret på Tele 2 i Sthlm någon gång. Och jajjamen.. det hade hon gjort. Jag presenterade mig och berättade att jag då vart där en hel del hos henne och hennes kollegor när jag jobbade på CIS i Karlskoga. Hon kom ihåg mig å frågade vart jag befann mig nu och så oratade vi en stund! Ha ha.. så himla roligt!!

Här sitter jag på ett helt annat företag (å har jobbat på flera andra innan) å ringer ett nummer till en kundreskontra, där i stort sett vem som helst kunnat svara.. och så svara just hon.. som ju  också bytt jobb och flyttat på sig...

Ja, det är så man blir knäpp ibland.. och sånt här händer hela tiden tycker jag. Häftigt!! 

Varför  jag kände igen henne var för att  hon har ett efternamn som en kändis( och faktistk är plastmamma till denna kända modell/skådespelare) som inte är speciellt vanligt + att jag kände igen hennes röst och dialekt.. Riktig sån stockholmska.. PLING sa det i mitt huvud och jag tänkte att det bara MÅSTE vara hon. Tur att jag frågade i slutet, för annars hade jag fortfarande suttit här och grubblat.. Ha ha...

Ja.. sverige är litet.....

Nu är det tomt på riktigt

Sådär ja.. Ensam igen. Allt är som vanligt! :) Börjar vänja mig vid "att bli" ensam numera...

Nu har även storebor med barn åkt hem. Var hemma på lunchen och sa hejdå och när dom gått blev det alldels tomt i lägenheten och jag fick åter igen den där "tomma" känslan i kroppen. Ingen rolig känsla just då.. men som tur är så går den över väldigt fort. Så i kväll.. eller i morgon så är väl allt som vanligt igen. :)

Det var roligt så länge det varade i alla fall och här kommer lite bilder från bowlingen i måndags. :)

     

Presenter presenter presenter

Ja, jag lovade ju en liten lista på allt jag fått, så here it comes!

Jag börjar med jobbet: Presentkort på ett fullt manikyrset, ett längre silverhalsband med ett hjärta på (göörfint), ett litet rosa bling bling "mobilsmycke" (som jag ska ha på kameran), ett glashjärta och så det roligaste av allt: En grej man sätter in i kontaktuttaget och som ska skrämma bort spindlar.. men även spöken enl min kollega Anneli! :) Perfekt för mig som har sån himla fobi för spindlar och som är rädd för spöken! :) Fick även JÄTTEFINA blommor och så bjöds det såklart på god tårta!

     
             



Vera och Mathias En skitsnygg STORM klocka.  Svart med rosa urtavla.  

Kusinerna:    Privat makeup rådgivning på Make Up Store, med tillbehör ur sortimentet av samma värde.

Mina två bröder med respektive: En upplevelse!!!.. som jag fortfarande inte vet vad det är. Får reda på det först i vår. Så det blir himmla spännande! :)

Classes föräldrar: Presentkort på en PT (Personlig tränare) Perfekt.. precis det jag önskat mig, så glad, så nu jävlar....

Mamma, Olle och Mormor: En symaskin (perfekt, har behövt det länge), snygga salladsbestick i rostfritt, och silkesdroppar till håret!

Pappa och Anna-Lena: Min kära Dolce & Gabbana (prime time) klocka som jag önsat mig! "Bling bling"

Sist men inte minst Classes presenter: En två veckors resa till Rio, Brasilien, Dior maskara och 30 stora röda rosor som kom med blombud på alla hjärtans dag/födeösedag! ♥

Från Emma och Pontus kom det också blombud. En jättefin stor bukett med rosa och vitt.

Jag är så tacksam för alla fina presenter.... har fått precis allt jag önskat mig och lite till....

    
   


Kvällen bjöds på thaibuffé, dryck, tårta och så snacks såklart.... :)

Nu är det bara fest nummer 2 med alla kompisar kvar... *phu*


När alla vännerna gått hem...

Oj oj oj vilken helg det har varit... Helt fantastisk bra!! Har haft en utav dom bästa födelsedagskalasen på länge.. Sist var väl mitt 25-års kalas.. och det är klart.. det är ju vid dom jämna talen som man ställer till med "lite större" fester! :)

Hinner inte skriva så mycket mer just nu, men rapport och bilder på allt jag fått kommer senare...

Men så länge så måste jag tacka alla som kom hit och firade mig i lördags. Det var super!! Det var en grej som fattades bara.. å det var ju såklart Classe. Men det var vi ju alla inställda på och jag tycker mer synd om han än om mig...

Blev även ordentligt uppvkatad i fredags av alla kollegorna här på jobbet. Fina paket å myckt fina blommor.


Ja.. jag hade som sagt inte kunnat haft en bätre födelsedag!!

Nu ska jag hem å busa med Amanda och Rasmus, för dom är fortfarande kvar. Vi ska först åka och handla.. sen blir det bowling och efter det, min och Amandas favvorätt... TACOS!!

Ha en bra kväll, å tusen tack alla igen för en trevlig fest!!!

Fredag den 13:e

Någon frågade här på jobbet om någon hade råkat ut för något otrevligt idag. Men neej.. det var ingen som hade haft någon direkt oflyt.

Men jag!!!!

Dett måste nämligen vara min värsta fredag den 13:e någonsin.... Behöver nog inte längre förklara mig tror jag. Men jag säger bara...

..dan före dan... :(

God natt

Ja.. gäsp.. nu får nog jag ta å säga god natt och gå å lägga mig. Har hunnit med allt jag skulle idag, och nu är vi ännu en dag närmre festen på lördag. Hoppas att det blir lyckat.. vilket jag tror, då det aldrig blivit misslyckat förut med familj och släkt. :)

Har handlat det sista idag och även vart på systemet. Som tur var så hjälpte Mathias och Vera till och utan dom vet jag inte hur det skulle ha gått. Eller ja.. det hade väl gått, men det hade varot mycket omständigt och jobbigt.

Näst sista dagen som "ung" nu då... :( I morgon gäller det att njuta av varje sekund.. Det är ju så att man vill börja gråta. Inte blir det bättre när alla ska skojja med än heller. Fast jag förstår ju att det är kul att göra det, då jag är så nojjig. Vad är jag rädd för egentligen...? jag är inte ensammast i världen om att bli 30 direkt, men ändå känns det så skrämmande! :( Det som väger upp lite är väl det att jag gillar att fylla år, ha kalas och få paket... *ler* Utan det hade det vart riktig KATASTROF!

Nej.. nu vill jag inte tänka på detta längre...ska i stället glädja mig åt killen som igår gissade att jag var 25, men som sa att jag lika gärna kunde vara 20. Undra om någon hade mutat honom?? :)

"Tullisar"...

..... Tycker jag är fint... så dessa köpte jag i går i Göteborg för en billig penning.. 2 x 10st  för 59:-  Inte illa pinkat! :)

  

Mitt lilla face och jag...



The New Me...

Ja.. då var utväxten borta och jag känner mig som barbie igen. :) (Ja, I håret altså) Konstigt att håret kan bli så långt när man klipper sig.

Jag har faktiskt inte gjort permanent hårförlängning denna gången, då ju det sliter så på håret.. och just nu vill jag få mitt egna hår att växa så mycket som möjligt. Så i stället hoppade jag in på Affroaffären SAFARI och köpte 1,5 meter hår + klips. Så nu kan jag bestämma själv när jag vill ha långt eller kort!

Bra va!!


Nu drar jag till Linda i Göteborg



Nu ska äntligen den hemsak "ryska" utväxten bort... Har gått såhär alldeles för länge.. :) Men det har ju bara varit för att det ska vara extra fint till festen. Å ja.. vill man vara fin... får stå ut med att va lite ful ett tag! Ha ha...

Ja, om 10 minuter ska jag gå till stationen. Ska bli kul att åka in till Göteborg och träffa Linda och prata lite skit. Kommer att komma fram lite tidigare, så jag kanske hinner med några butiker oxå innan jag ska klippa mig.

Ja ja. vi hörs väl kanske i kväll.. men  jag tror att det kan bli sent.. vi brukar alltid hitta på något efteråt, så ja.. resultat får ni väl se i morgon då! :)

ASTRO

Såhär står det i mitt horoskop för denna vecka!!

Du intar rollen som "slösan" och låter pengarna rulla iväg som smör i solsken.
Nu finns det helt enkelt alldeles för mycket som du absolut vill ha, för att du ska
kunna säga nej åt dig själv. Kanske du också vill fira något speciellt den här veckan!


Tänk vad det kan stämma ibland!

Det kostar att ligga på topp

Ja, det må jag säga... Men å andra sidan fyller man bara 30 år en gång. Har idag beställt tårtor, en till jobbet och en, STOR, till festen på lördag. :) Inte gratis.. men men, jag får skylla mig själv.. för jag orkar ju int bara något.  :) Har även drygat ut kassan med lite mer dekorations grejer också. :)

Inte nog med mat,dryck och dekorationer.. jag själv måste ju vara snygg också... så idag var det plock av bryn.. och i morgon åker jag inte till Göteborg å ska göra håret.  Sen är det bara maten och systmet kvar. Som sagt.. det kostar att ligga på topp. Men det kommer vara värt varenda krona och det kommer bli sååååå kul.

Sitter nu och tittar på Top Model och pratar med Classe på MSN samtidigt. Annars så har jag hunnit med ett styrelsemöte nu på kvällen och för en gång skull gick det väldigt fort å nu har jag bara kvar att renskrivav protokollet.. Gött!

Ja ja.. nu ska jag kolla klart på programmet och säga hejdå till lille lille Claes..

Go kväll!!

Trollungar

Jag saknar dom här två små trollen. Men på fredag är längtan över.... FÖR då kommer dom hit å busar med mig!


Amanda på Liseberg, med sina fina kaninöron!


Rasmus är den snyggaste påskgubben jag sett i alla fall! :)

Sova soffa

Ja, i natt blev det soffsovning för mig!! Inte för att jag råkade somna i soffan... nä.. jag la mig där med anledningen att jag skulle somna där. :)

Jag har nämligen nu i två kvällar försökt att å upp å lägga mig i bra tid, för att jag ska få en lång, rikitgt god natts sömn. Har gått upp vid 22.00, läst ett kapittel i boken som jag tragglar mig igenom.. och sen släkt lampan för att tro att jag ska somna. Men nej.. det går inte. Jag vet inte vad det är, men tankarna bara far runt i huvet på mig.  Jag tror att det är för att jag har hela denna veckan upp planerat på någonting och så ligger jag å planerar festen på lördag om och om igen...

Dom säger jui att man ska sova bättre när man tränar osv.. men jag blir bara mer upp i varv tror jag. Visserligen tränade jag kanske lite sent i går.. men ändå.

Ja ja.. jag låg i alla fall å vred å vände på mig.. Tänkte att jag får väl kolla på tv:n då.. men det hjälpte ändå inte uppe i sängen.. Så jag fick helt enkelt ta med täcke å kudde å slå på tv:n nere.. Å VIPS.. efter ca 15 minuter hade jag somnat. KL 06.00 ringde klockan och jag hade sovit hela natten... Visserligen bara i 6 timmar.. men ändå.. Jag somnade ju! :)

Det är nåt speciellt med den soffan alltså! :)

 

Hur tänkte han här???

Ärligt talat... Varför gå med på en tv intervju när man inte vill svara på en enda fråga.. Till och med programledarna bli griniga å håller på att gå i taket! Ha ha.. så himla roligt!!


Tungt

Det är jobbigt att åka runt och handla när man är ensam. Har precis kommit hem från lite shopping inför helgens KaLaS! Trots mest dekoration så gick det på flera hundra så det är inte billigt att ha kalas direkt. Tungt blir det också med alla påsar som jag måste bära själv. :) Classe.. vart är du när jag behöver dig som mest!!?? *ler* Närå.. jag tycker ju att det är roligt att planera å greja inför sån't här.. men visst.. det hade inte vart fel med lite bärhjälp emellanåt.

Har jobbat som vanligt idag. Har ju berättat tidigare om att det är något fel på ventilationen på jobbet, så att det grannarna lagar kommer rätt ner i mitt rum. Det är för jävligt. Det luktar alltså värre än när man står i sitt eget kök å lagar mat. Värst är det när dom gör nåt med vitlök.. det sätter sig liksom i mina kläder. Kan inte va där inne på typ en timma när det är som värst. Nu ska väl nånting vara på gång enligt hyresvärden, men det har tagit tid.. å jag blir snart tokig. Inte nog med att det stank matos i mitt rum på förmiddagen....... På eftermiddagen började det lukta igen.. Först luktade det typ pop corn.. å det kan man väl stå ut med... Men sen gick det över i nån slags bränd pop corn... å tillslut till bränd kastrull. Började höra ett tjut i örat å fick enna dra ner ljudet på radion å lyssna efter om det var i radion eller i mitt öra det pep. Inget dera....

Pep gjorde det... så det var bara att springa upp en trappa å ringa på dörren...  Å japp.. där hade brandlarmet satt i gång! Hon som tillslut öppnade viste inte hur hon skulle få av det. Med lite hjälv av mig så tystnade det till slut. Men efter det kunde inte jag vara kvar på mitt rum då det luktade så förfärligt (det var typ lite disigt där inne oxå), så jag gick hem! :) Tur var väl ändå att det inte började brinna och att tjejen var okej.

Nä, nu ska jag ta å sätta mig lite på spinningcykeln... hum lite jag än vill det, men jag hinner inte med nån annan träning idag, så det är bara å hoppa upp och börja trampa. Lite bra musik eller nåt bra tv program på tv:n så ska det nog gå vägen.

Ha en bra kväll på Er!!
Bye!!

Frisk Luft

Då är söndagen snart slut och helgen är över. I morgon börjar en ny arbetsvecka och just nu känns det helt okej faktistk. Får väl se hur jag känner i morgon när klockan ringer bara. Förmodar att jag inte håller med om det då.

I dag hade jag ju tänkt att ordna lit inför festen på lördag, men sen kom jag på att om jag redan ska åka å handal snacks å sånt nu, så kan ja ju inte låta bli det, så därför så tar jag det senare i veckan. Vera å Mathias har även erbjudit sig att hjälpa till i veckan om jag behöver. Å jag behöver nog lite hjälp när jag ska till systemet. :)

Vaknade rätt tidigt idag, fast jag inte kom i säng förens kl 02.00 i natt. Därför så råkade jag somna i soffan efter Let's Dance. Men när klockan var tre fick det vara nog. Jag gjorde mig i ordning lite å gick ut å gick. Tänkte att jag skulle gå runt kanalen, för dedt var himla skönt väder ute. Jag kom halvägs... och helt plötsligt kom Vera och Mathias farande i bilen. Dom skulle bara ut på en liten tur å åka runt öresjö å frågade om jag inte skulle följa med. Å jo.. jag hade ju ändå gått en bra bit, så varför inte.

Mysigt att åka runt å titta på sjön å nateuren. Vi såg rådjur flera gånger och på väldigt nära håll. Dom är ju så söta. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig. :( Efter den lilla utflykten gickjag å solade å nu har jag precis kommit hem.

Nu ska jag kolla lite på LA Ink å sen får vi väl se om det är nåt annat bra på tv:n.  Classe loggade precis in på msn, så jag får ge mig här nu å prata lite med honom!

Ha det!!


Det är sent nu...

Klockan är över 01.00 nu och jag ska alldeles strax gå upp och lägga mig. Somnade en sväng i soffan förut, men så ringde Classe strax efter  midnat, då han gått på sitt pass, å efter det vaknade jag till och började kolla runt lite på internet. Men nu är det snart dax för mig att säga god natt.

Det blev utgång i går i alla fall. Mycket trevligt. Vi var på Bishops Arms, knöka fullt med folk, men vi hade tur å hade ett bord. Efter det blev det en sväng till Butlers.. men det kunde ha kvittat lika gärna. I dag har jag inte gjort så mycket. Hat kollat på melodifestivalen nu på kvällen och det var ju inte det bästa jag har sett kan jag säga. jag har nog nåt att säga om alla låtar, men det orkar jag inte ta upp just nu. Tycker ändå att Alcazar var bäst och dom gick ju vidare, så deet var bra. Inte för att jag tyckte att Shirley Clamp:s låt var bra, men vilken skräll att hon kom SIST!! Det trodde jag inte. Ja ja... nu vet man i alla fall vad man ska göra på lördag kvällarna framöver. Trots kanske många dåliga låtar, så är det ju ändå melodifestivalen vi pratar om. :)

I morgon ska jag nog ge mig ut för att förberda lite inför festen jag ska ha nästa lördag när jag fyller. :) Hela tjocka släkten kommer ju hit och det ska bli så kul att träffa alla. Vi blir närmre 20 stycken och alla ska bo kvar. Undrar jag om det kan bli den sedvanliga turen runt trollhättan och visa våra fina slussar för dom som inte vart här. Ha ha.... Alltid nåt att via alla fall.

Nä.. nu blir det till att knata upp på övervåningen för att sussa.

Godnatt allihopa!!

Okej!

Plogbilen har varit inne på gården och plogat.

Undrar hur han tänkte när han "skyffla" upp snöhögen mitt på gårdsplanen?? Det finns ett antal väggar  att skyffla upp den mot annars!?!?!



Bilarna kommer lixom in från höger å måste då väja för en stor jävla snöhög mitt i skiten för att kunna parkera... Ha ha.. Kan bli roligt å se när någon blir överraskad av det står en snöhög i vägen!!

Kanske inte ser så kontigt up på bilden men om man vet hur det ser ut på gården, då parkeringarna är rätt så tajta...så förstår man.

After Work eller inte???

Det snöar i Trollhättan... IDAG igen. Herregud.. detta är man inte van med.. det ligger till och med kvar på backen.. Men någon sa i går att det kanske skulle börja regna i morgon, så vi får väl se.

Hur som helst så gjorde jag min sedvanliga vurpa när nysnö har kommit. Klev ut från dörren å tog ett par steg!! Mitt platt fall var ett faktum! Ha ha.. jag svor lite tyst för mig själv å skyndande mig upp så att ingen granne skulle se mig. 

Alltså.. jag fattar inte vad prolemet är, men jag har ramlat typ 4 gånger på bara några veckor + att jag här om veckan körde rätt in i grinden med cykeln, då kedjan hoppade å jag satt fast med jackan i sadeln å inte kunde hoppa ner från cykeln. (bromsa gick inte heller då handbromsarna typ inte funkar för att det är så kallt ute)! Haha.. jag kan inte annat än att skrata när jag tänker på min klumpighet. Men tyvärr kan jag inget göra år den!

Strax efter att dessa två bilder togs så föll jag som en kägla...

 Vår innegård! 

Varför ska man ta kort på snö:n egentligen... Hade jag struntat i det momentet hade jag förmodligen inte ramlat... Eller jo.... det hade jag nog!


Ja ja.. Fredag idag. Gött mos! Som man säger i Karlskoga.. och kanske på andra platser runt om i Sverige också i och för sig.. men det är så jävla "bonnigt" så det måste ha uppfunnits i Kga. Ha ha..

Frågan är idag om jag ska gå på After Work eller inte ikväll med jobbet?? Det har väl aldrig vart någon tvekan om det förut, men idag vet jag inte riktigt om jag känner för det faktiskt. Men å andra sidan så är jag ju ensam nu, och vem vill tillbringa fredagkvällen alldeles ensam i soffan hemma i en tom lägenhet. Sen är det ju kul att träffa lite arbetskamrater. Vi sitter ju på lite olika kontor runt om här i Trolhättan så det är ju alltid kul när vi kan sammanstråla och tjöta massa skit. Mycket roligt å blandat folk. Ja ja.. vi får se hur det blir.

Humm.. ja, det tål att tänkas på.... men ju mer jag nu tänker på att det är fredag så blir jag mer å mer sugen på att gå ut!

Ska Ni göra något roligt.. eller ska Ni kanske ligga hemma å kolla på Let's Dance???

Mumma!!

This I like!



Den godaste jucen av dom alla.  Det enda negativa.. (å där får jag skylla mig själv) är att när man dricker direkt ur flaskan (fy mig) så är öppningen så stor å vass! :)

Men skit samma... god är den!!

Och när det gäller "sötdricka"... ja, då är det den här....



Fanta Chacara

Förvirrad!

I morses när en kollega kom in till mig å frågade hur det var, så sa jag att jorå.. det är bra. Å frågade ju då såklart: Hur är det själv?? Njae.. man blir ju lite seg såhär i slutet av veckan!! Vaddå.. i slutet av veckan sa jag?? Det är ju bara tisdag idag!!


Hon tittade lite konstigt på mig å frågade om jag kanske var lite förvirrad, å då kom jag ju på att det ju faktiskt redan är torsdag! När det är åt det hållet så är det ju helt okej, för nu känner jag mig helt plötsligt pigg å full av energi! J Hade vart tvärtom... då hade det vart tungt!


Jaha.. dag nummer två nu då efter att Classe åkt. Känns redan mycket bättre och denna omgång kommer gå galant den också. Man får bara försöka att inte tänka va många dagar det är kvar.. utan att det faktiskt, varje dag, blir en dag mindre tills han kommer hem igen. J Jag pratade med honom en sväng i går eftermiddag och hade även fått ett mail från honom i morses när jag kom till jobbet.  Dom kom i alla fall fram till Allicante i går vid lunch tiden å fick å checka in på hotellet. Han fick ett rum på 26:e våningen med utsikt över hamnen med alla lyxbåtar. Tror Ni han mös då eller?? Ha ha.. Han skrev även i mailet att han gått ner å satt sig vid havet för att titta på alla fina båtar som låg där. Vädret var väl okej. Det är ju inte direkt sommar där, men man kan ändå gå i typ tröja. Bättre än här i alla fall...  Fy fasen.. har varit sviiin kallt här i flera dagar, fram till i går. Då började det att snöa... Så nu är det i gång igen. Snö, blask, snö, blask!


Men igår när jag gick hem från träningen så fick jag en liten längtan tillbaka till barndomen då första snön kom! Det var ju mörkt ute å sådär mysigt sken från lamporna, å så hörde jag barn som lekte i snön. Kunde inte annat än att tänka på då man fick se att det snöade ute å man skrek till mamma å pappa att nu måste vi åka pulka. Man fick på sig alla kläderna och alla barnen bara vallfärdade från husen å upp till pulkabacken. Då lekte livet kan man säga. Herre gud va roligt man har haft i pulkabackarna!


Jahopp.. nu vill jag typ var 6-7 år igen känner jag.


Alone alone alone!!

Jahopp! Nu är man ensam igen då!

Classe åkte kl 04,45 i morses så, så värst många timmar har jag inte hunnit varit ensam än! :) Som vanligt, kunde jag heller inte denna gången, somna om efter att hans mobilklocka ringt strax efter 04.00.

Även om en månad inte är att jämföra med hur det vart tidigare, så ställer hjärnan in sig på att det är: "något inte så roligt" som ska hända i dag. Hur mycket jag än ville somna om så gick det inte.. var vaken ända till Classse åkte å sa hej då.. å sen var det kört... Vad gör man kl 04.45??? 

Jo, jag fick gå ner å titta lite på tv, kollade lite på Miami Ink tills det tog slut. Klockan var då lite efter 05.00 och jag bestämde mig för att gå upp å försöka sova lite igen.
Låg väl vaken till strax före 06.00 då typ klocknan ringde... Men då jag inte sovit många timmar i natt så stängde jag av klockan för att ställa fram den en timma...
Strax innan klockan ringde denna gången ringde Classe... Han var framme på landvetter. Då skulle jag ju egentlgien gå upp... men somnade om å vaknade strax före 08.00.

Jaja.. den här dagen kommer väl inte att bli någon höjdardag känns det som, men det går väl snart över. I morgon är en annan dag och då är man inne i "den här" vardagen igen! :)


♥Love♥

"Nyoljat" var det här...

Japp.. Ny slipat och ny oljat!!

Classe har varit så himla duktigt å slipat våra ekmöbler!, så nu är borden, stolarna och trappräcken som nya igen.

Här kommer ett litet smakprov på köket.. 

             


Jaja.. kanske inte syns så himla väl.. men man kan se att det blänker fint nu. Innan var det änna en matt tråkig yta!

På vardagsrumsbordet blev det bara en bild på dessa tulpaner som jag var tvungen att ställa där när bordet blivit så fint! :)




Ps... till Er som inte är så "haj" (nämner inga namn) på det här med datorer,. eller som kanse ser väldigt dåligt.... Ha ha..... för bara muspekaren över bilden å klicka, så blir den större! :)

Uppehåll

Ja, det känns som att jag haft uppehåll i både träning och bloggning! Får bli bättring på detta tror jag! :)

Jag börjar med att skriva detta lilla inlägg så är ju det där med bloggningen i gång igen.. Ha ha.. Å i kväll.. Ja då ska jag faktiskt gå iväg på Aerobic.

En hel vecka sen jag tränade... KATASTROF måste jag säga. Jag fattar inte varför jag varit så himla omotiverad.. Men nu jä**ar! Nu finns inget att skylla på. Eller.. jo.. det finns tydligen alltid något att skylla på! Men å andra sidan ser jag det inte som att jag har skyllt på nåt.. Jag har helt enkelt varken haft ork eller lust. Kalla det  en dålig ursäkt.. men der är inte samma sak som att skylla ifrån sig på nå't annat i alla fall.

Så även om det är Classes sista kväll hem på en hel månad, så ska jag ändå gå iväg å träna i kväll. Det hade väl annars varit en klockren bortförklaring. Att inge gå iväg å träna eftersom det är vår sista kväll tillsammans på länge. :) Men somsagt... nu har jag haft en svart vecka å nu är det bara gilla läget igen! Hur jäkla tråkigt det än känns i början. :(

Men med denna outfit kanske det blir roligare att ställa sig på "aerobic" golvet å dansa loss....!! :)



......Fast sen vet jag inte hur många som skulle vilja se mig i denna "trikå"?!?! Ha ha...

Oj oj oj..

Här sitter jag å slöar.. Jag som tänkte åka och göra min naglar i dag efter jobbet. Skulle ju ha åkt för en halvtimma sen tänkte jag ju!

Men men.. jag sticker nu!

Hej!

Jag på jobbet!!

Precis såhär känner jag mig på måndagar.
 
I alla fall idag!

Tråkdag helt enkelt!!




Men lite gladare blir man ju när man ser denna bild! :)