Lite senare....

Det mesta är färdigstädat. Bara dammsugning här nere som är kvar. Anledningen till att det är kvar är för att jag har en förmåga att börja "göööörstäda" på något ställe.. å idag blev det köket. Så nu är det kliniskt rent. Körde även en grundlig städning på toan... å det tog sin lilla tid med dom två "projekten". Men jag tar dammsugningen i morgon i stället... För nu kollar jag på tv.

Nämligen semestersvenskar... Dom är ju i Thailand och jag får en liten "hemlängtan", av nå't konstigt sett, varje gång jag ser det stället på tv:n. :) Bodde där  ju bara ett år.. inte ens det riktigt... och inte var det en dans på rosor för 11 år sen heler för den delen....men det är ändå nå't visst med det landet för mig.. å säkert för många andra också!

Jaja.. detta gör mig i alla fall ännu mer säker på att jag kommer att "flytta" dit en period i mitt liv. Classe är ju också på,så det gäller bara att våga ta steget!! När?? Ja, det får vi se. :)

Först ska vi till Rio... å då kanske vi vill flytta dit istället! Ha ha...



Kommentarer
Micke

Ja, haha. Men lätt hänt när man normalt brukar gå med hörlurarna i öronen fastän man pausat musiken :)

2009-01-21 21:11:51
URL: http://michalw.blogg.se/
Marre

Åh jag skulle ha åkt till Thailand i vår men det blev inget.. det suger!!! Speciellt nu i detta skitväder.... jaja det får väl bli nästa år då :-)kram

2009-01-22 00:58:50
URL: http://singelblogg.blogg.se/
Micke

Tack :) Ja, det tog snarare 5 år innan jag börjat ta upp intresset för att hålla på med sånt här. Men man får ta lite i tagt. Det kommer nog inte märkas något alls närmaste veckan i alla fall. Utan när det väl märks så ska det i stort sett vara klart. :)

2009-01-22 05:31:53
URL: http://michalw.blogg.se/
☆ m a l i n .

Tack :) det var verkligen gott!

Spännande att bo utomlands ett tag! Det skulle jag också kunna tänka mig.

2009-01-22 10:28:55
URL: http://carlssonmalin.blogg.se/
Sofia

Hej, och tack för kommentaren i min blogg! :) Vilken fin blogg du har, här ska jag garanterat läsa vidare! Är SÅ grymt sugen på att resa just nu, helst till Staterna och hälsa på en kompis som är utbytesstudent där, men det är inte helt lätt att få ihop det som mammaledig ;-)

//Sofia

2009-01-22 10:33:59
URL: http://edomopedosmorsa.blogg.se/
Marie

Hej!!



Tack för kommentaren i min blogg :-)

Alltid kul att veta vilka som är inne och läser, och lika roligt är det att få en ny intressant blogg att läsa!!



// Marie

2009-01-22 10:47:13
URL: http://www.sabosblogg.blogspot.com

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0