Ingenting..

Det har varit dåligt med inlägg i helgen måste jag säga. Skit tråkigt.. Jag vet.. det är ju jäte tråkigt när man gå in på en blogg och man tänker att man ska hita något nytt att läsa.. å så finns där inget. Jag vet hur det .. Ha ha.. men ändå har jag utsatt min läsare för PRECIS samma sak. Fy mig!

Nä, skämt å sido... men jag har lixom inte haft nåt direkt att skriva om. Helgen har dessutom varit en riktig slapparhelg och då inkluderar det att "ej skriva i bloggen"  :)

Jag tänkte skriva ett litet inlägg i fredags, efter att jag tittat på Carola i en timma där hon firade 25 år som artist. Å ja... jag avslöjade ju för ett tag sen att hon är min idol, så jag satt klistrad. Visst.. jag kan väl också tycka att hon i bland säger lite knasiga saker.. men vem gör inte det? Henes röst å hennes artisteri gör att man glömmer bort dom där pinsmma uttalen. :) Hon är enligt mig den bästa kvinnliga artisten och hon kommer alltid att vara min idol.

Vi..eller ja.. rättare sagt Classe kanske... har satt i hop tv-bänken i helgen. Det var inte bara en del kan jag lova å det tod oss typ halva lördagen att få i hop den. Den är inte riktigt klar än, då vi inte satt dig ljusdioderna.. men när dom väl är ditsatta kommer det bli sklitsnyggt! Bilder kommer.

En hel härlig arbetsvecka väntar oss nu allihopa... Gött va!?!? :)

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0