Kustentur


Krabba var ju riktigt jäkla gott... :)

Jag orkar egentligen inte skriva något här just nu, men jag vet ju vad tråkigt det är när man följer en blogg och det inte skrivs något på länge! :)

Någon som känner igen sig?? Kan tänka mig det, mså därför får jag väl göra en liten uppdatering i alla fall.

Jo!! Pappa och Anna Lena kom ju till mig i går efter lunch någon gång. Jag fick en ltien present som bestod av duk och ljus. Mycket uppskattat, då jag faktiskt tänkt på en ny duk till matsalsbordet. Sen är det ju alltid kul att variera sig lite. Satt å prata lite en stund här hemma och åkte sedan ut till överby för att handla lite. Efter det åkte vi ner till slussarna där det visst var veteranbils utställning.. hur mycket folk som helst.. Trevligt. Vi gick där lite och strosade och tog oss en glass å kollade in båtarna som låg där.  Sen åkte vi hem å gick sedan till Butlers för att äta mat. Mysigt och gott.


I dag har vi vart till kusten. Kungshamn och Smögen.. och sedan Hunnebo, Bovalstrand, Hamburgsund och så Hamburgö såklart som pappa minns sen han var liten. (Vi har hört denna historien många gånger nu) Ha ha...När dom campa på ängen.. gick upp i bergen å gjorde sina behov.. hur pappa tjänade sina första pengar som grindpojke mm.. Vi skrattar alltid gott åt detta... men det är väl härligt med minnen. Det har vi ju alla! :)



1. Pappa och "Nanna-Nena";  2. Pappi och jag... På Smögen (ser Ni min fina blå "sockeplast"?)

Kryckade mig fram så gott det gick på smögenbryggan och en hel del shopping blev det faktiskt. Anna Lena och jag handla.. Vi gillar´t!! Pappa shoppade också.. en jacka...så han blev inte bara ståendes för att vänta på oss :) Efter turen på bryggan satte vi oss på Göstas för en lunch... A-L och jag tog fisksoppa... å pappa en landgång med skaldjur. Sen köpte vi med oss räkor, kräftor och krabba hem. Så nu är vi mätta på¨skaldjur för ett par dagar framöver känns det som. Men herreguuud va gott det är. Å krabba.... jag som hade för mig att det inte var nå gott... SHIT va gott skulle jag villa säga nu. Det var väl en kul överaskning Classe. :)  Jag tar mig... för ett par år sen åt jag inga skaldjur över huvud taget. :)                 


A-L, Pappi & Mia käkar mat på Göstas.... Shit vilka skönheter.. Ha ha..

                                                  
Har också under kvällen hunnit sätta upp en vägg dekoration i hallen... Bild kommer. Svårare än vad vi trodde.. då det är bokstäver som sitter nedåt. Man kände sig helt vindögd. Men det blev riktigt bra tillslut.


Räkor och kräftor... Mums!

Nu har Anna-Lena & Pappa gått till den andra lägenheten för att sova, och jag ska väl göra detsamma!
Natti!!




Kommentarer
Classe

Du överaskar mer och mer...krabba äter ju knappt jag ens. Kräftskiva blir det när jag kommer hem!!

2009-07-24 17:27:00
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Mia

Ha ha... Ja. jag vet.. shockar mig själv tom. :) Kräftskiva it is!!

2009-07-24 17:57:45
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Jessica

Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft det! Var länge sen jag träffade Ära vare gud i höjden-Jörgen och Nanna-Nena :) Får gå ner och hälse på'råm nästa gång jag är hos pappsen :)



Åhhhh...kräftor!!!!!!

2009-07-24 19:49:44
URL: http://keckan.blogg.se/
Mia

Jessica: Ja, det var länge sen vi satt där i köket å läste ur "mini" bibeln på skoj... ha ha.. å så kommer farsan utanför. Klockren kommentar.. Något man alltid kommer att minnas. :)



Ja, du får ta att knalla ner till dom någon dag när du är hemma.

2009-07-25 11:43:50
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0