Nu så...


I'm ALIVE!! Det trodde Ni inte va?? :)

Vet att det varit dåligt med blogande på sista veckan och det handlar bara om lathet.

För det första så har vi varit ute på kusten hela veckan. ( i lägenheten har det inte kunnat vart å vara då det ju vart så jävla varmt)

För det andra så orkar man inte hålla på att sitta vid datorn när det är så fint väder.. eller.. man har inte det där suget som man har när man är hemma å inte har nå't annat att göra. Här finns ju så mycket annat att titta på att man glömmer bort vardagen lite. :)

Och för det tredje, så har jag inte orkat ta tag i att köpa något mobilt bredbannd. Men nu så!! Nu har vi provt på kontantsurf å det verkar ju funka hur bra som helst. Vi behöver det ju bara nu när vi är ute på kusten.. annars känns det bara onödigt!

Nä, nu ska vi äta lite brunch å sen väntar samtal från läkaren.  Håll tummarn

Kommentarer
storebror

+jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2009-07-06 23:43:37
Nilla

Saknar dig på jobbet!! Hoppas du har det rätt ok i din gipsstövel och att Classe passar upp dig hela tiden iklädd endast förkläde....:):)

2009-07-07 08:57:44
Mia

Fredrik: Åhåå.. har Rasmus varit inne å skrivit till faster??



Nilla: Tack, jag försöker ha det så bra som möjligt å upp passningen är det inget del på. Han är duktig min Claes. :) Å du det där föklädet kan vi väl skippa med va!! :)

2009-07-07 10:41:53
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Jessica

Hur går det med benet vännen??? vad säger farbror doktorn? stor kram

2009-07-07 10:44:37
URL: http://keckan.blogg.se/
Classe

Nilla: Förkläde var en mycket bra ide men efter mycket övervägande har jag bestämt mej för att skippa detta. Allt pga att jag tror att halva Smögen kommer att vilja ha mina tjänster då...

2009-07-07 22:20:18
URL: http://miapiafias.blogg.se/
storebror

jag håller med nilla att classe passar i förkläde

2009-07-08 09:10:51
Nilla

Skit också!! Ingen anledning att åka till kusten alltså...:)Men det var nog klokt att låta butler'n ha lite paltor på sig trots allt. Så kan man välja själv när förklädet ska av eller på....

Ha det gott i sola'

Kram!

2009-07-08 09:30:06

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0