Måndag kväll

Precis hemkommen till lägenheten igen. Varmt är det!! Men det är det väl hos dom flesta kan jag tänka mig!?

Har inte gjort många knop i dag inte. I förmiddags satt jag ju mest och tyckte synd om mig själv och det kändes som att jag bara vill lägga mig i sängen och somna och sen vakna om 5 veckor igen. :) Men jag tog tag i saken och gjorde mig i ordning för att ta mig ut lite. Vi åkte (som jag skrev tidigare) hem till C-H:s föräldrar där vi försökte ligga lite i solen.. vilket var helt olidligt. Hade ett litet rosa Tom & Jerry paraply som skydd över gipset, men svetten rann fan både här å där och överallt.

Vi fick helt enkelt ge upp och gå in lite. Classe gick sen ut och tvättade bilen och jag stod i fönstret och tittade på. :) Efter det åkte vi och handlade lite och åkte ut till Vera och Mattias till Öresjö och grillade lite. Det var mysigt. Så skönt att komma ut dit där det är lugnet själv. Vi har bara suttit å haft det gött å pratat massa skit. (som vanligt). Tänk att man kan sitta i kortärmat när kl är 23.00...Helt otroligt. Det trodde man inte för typ två veckor sen.

Nu är vi i alla fall hemma igen och snart väntar sängen. Ska bara kolla lite på Big Brother på tv 400. :)

I morgon tänkte jag ta och knata upp till jobbet och k¨lämna in läkarintyget som kom i brevlådan idag... sen får vi väl se vad som händer.

God natt å sov så gott..

Nån som vill byta ben med mig??

Dax att uppdatera lite kanske? Har egentligen inge lust, men får väl göra ett försöka för min läsare i alla fall.

Måndag i dag och i morgon är det en vecka sen jag blev gipsad. Helt sjukt när jag tänker efter at det redan gått en  vecka och att jag klarat mig så pass bra ändå. Alltså... Detta är det mest jobbiga jag gjort ihela mitt liv, men det kunde ha vart värre.

Benet känns visserligen som en stor jävla klump just nu bara å det är varmt så att jag knappt orkar ta mig för något.Panikkänslorna kommer och går hla tiden och igår kom dom tilbaka när vi kom hem till lägenheten igen. Har varit ute på kusten i helgen, och tro det eller ej, men det är lättare för mig att vistas på båent,än vad det är i lägenheten, då vi ju har trappor ta mig fan överallt här inne. Det är ju inte så att man går en extra gång upp till övervåninhen direkt. :( Och ner från hallen till vardagsrummet är det ju också en liten trapp... Absolut ingen handikappsvänlig lägenhet.

Sen känner jag mig så instängd här så det är inte klokt. jag blir bara ännu mer deprimerad och känner att jag måste ut och få luft. Tyvärr så kan jag inte göra så mycket annat än att sitta still, men ute  känns ändå som att det händer lite mer än här inne. Och bara för att man är sjukskriven så kan man man väl inte bara sitta inne eller??? Har aldrig varit sjuk i ´längre än typ 3 dagar i mitt vuxna liv, så jag vet inte riktigt hur det funkar.

Känns ju lite konstigt att va sjukskriven nu när det är så fint väder, eller rättare sagt... det känns som att man får dåligt samvete när man väl är ute (i solen) för att man ju egentligen skulle suttit å jobbat. Men vad ska man göra. Jag kan ju fan inte sluta leva bara för att jag har ett gipsat ben. Många tycker säkert att jag skulle kunna jobba, men det är inte så bara. Jag kan ju inte göra såna saker som jag i vanliga fall kan göra. Bara att duscha å göra mig i ordning tar ca 2 timmar. Hoppa på ett ben i en dag så får Ni se hur lätt det är??  Jag vill bara säga att jag absolut inte uttnyttjar något system eller så....utan hade gärna sluppit detta. Å är den nån som tycker något annat så är det bara att byta med mig. Tror att Ni ångrar Er ganska fort då!!

Nej.. nu ska jag försöka ta tag i mig själv och tänka lite positivt, även om det är svårt. :( Men Classe ska iväg och tvätta bilen hos hans föräldrar och då tänker jag ta chansen att följa med å komma ut lite.

Vi hörs snart!

Ut och åka bil..

Jag har överlevt denna natten också!! :)

I går var jag för första gånen ut på lite utflykt. Vi åkte ner till mamma och Olle och fikade lite. Skönt att komma ut lite å röra på sig... eller ja.. få lite miljöombyte i alla fall. Blir ju ändå mest stilla sittandes! Helena kom förbi med sina barn Philip och Ludwig också...och dom hade med sig en liten "krya på  sig present". Det var gulligt tycker jag. :) Alltid roligt att träffa Helena också såklart.

Efter att vi varit hos mamma, så åkte vi vidare till pappa och Anna-Lena för lite kvälls grillnig. Mycket gott!!  Medans de andra gav sig ner till sjön för att bada, belv jag sittandes kvar på altan. Avundsjuk som bara den, eftersom jag ju också ville ner och doppa mig. :( Men men... jag får väl vänta tills i augusti! :)

I dag åker jag hemåt till Trollhättan igen.  Vi åker in till Örebro, dit Erik (lillebror) kommer med tåg, för att sedan ta min bil.. och mig med till Trollhättan. Han ska vidare ner till smögen, så vi tar väl en tur ner dit också.

Classe ringde förut å sa att han landat på landvetter, så nu är han hemma  också.. Det känns skönt. Nu har ännu en månad gått.. å när han åker nästa gång, så blir jag nästan av med gipset... :) Vet att det kommer gå fort och att gipset snart är borta igen...men jag vill ju samtidigt att det ska gå sakta, eftersom han nu äntligen är hemma igen.

Ja, vi får väl se hur sommaren blir.. Det blir ju i alla fall inte den semstern man hade planerat. Vi hade iofs inte planerat annat än att vara ute i båten , men eftersom jag inte kan röra mig ordentligt så man kan ju inte hitta på samma saker som när man är frisk. Men men.. vi får göra det bästa av situationen ändå!

Ha det gott i helgen med mycket sol och bad.. så hörs vi!
Kram


Ännu en dag...

...i gipset tecken! :)

Herregud, hur ska detta gå! Det är så skrattretande att jag varken vet om jag ska skratta eller gråta!? Ena stunden tänker jag inte på det alls och det går rätt bra, men sen kan tankarna helt enkelt inte sluta mala på mig i huvet att jag förmodligen kommre ha detta paket på benet i 6 JÄVLA veckor. Jag är helt handikappad!! kan ju inte ta mig någonstans känns det som. Eller jo.. det kan jag ju, med kryckor. Men det är jävligt jobbigt att hoppa runt på dom å KRÅNGLIGT framförallt. Man är ju van att allt går i ultrarapid om man vill göra något, men inte nu.. Nu ska man först komma i rätt position.. få fram kryckorna.. försöka ställa sig upp (utan att stö på gipshelvetet)... å så stapla sig iväg. Ja, jag säger då det.

I natt har jag ändå sovit rätt okej måste jag säga.. men när jag vaknade i morses hade jag fruktansvärt ont. Men det är väl så när man legat hela natten och inte rört något på foten. Hoppade upp å fick i mig två alvedon (som jag numera lever på) och nu känns det lite bättre.

Storebror håller på att bygga ut altanen här på baksidan, så jag får väl gå ut å sätta mig lite i skuggan (med benet) å titta på när han sliter. :) Det är ju alltid något positivt... att man kan titta på när någon annan jobbar. Fast å andra sidan så får ju jag ta hand lite om Rasmus som gärna vill rita, bygga med lera eller "laga mat"! :) Amanda är ju stor nu å klarar sig ju själv.. å vill ju gärna åka iväg å leka med nån kompis. Så det är rätt så lugnt men skönt att det händer lite ändå, då jag skulle bli galen av att bara ligge inne själv hela tiden å glo på tv.

Ja, gud vilka tråkiga inlägg det blir här nu känner jag, men jag ska försöka bättra mig. :)
Ha det gött i det soliga vädret så hörs vi!

Ps... har träningsverk i armhålorna efter kryckhoppningen.. ha ha Ds.

Det blev inge bra! :(

Ja, här har det varit tyst i ett par dagar nu. Å detta av en väldig tråkig anledning. :(

Som Ni vet stack jag iväg på kryssning tillsammans med min bror med familj... och det slutade med att jag nu sitter gipsad på högerfoten, nästan ända upp till knät. Kan säga att jag är sådär nöjd över detta nu när det är sommar och allt. :( Läkaren ville sjukskriva mig i 6 veckor, men jag kortade ner det till 2 veckor till att börja med. Å så får ortopeden i Trollhättan sjukskriva mig vidare om så är fallet.

Jag är alltså kvar i Kga nu, då ju Classe inte kommit hem än. (han skulle ha kommit  hem idag). Jag klarar mig ju inte själv nu i början, då det dels är ovanligt att hoppa på ett ben. (vänster dessutom) + att jag måste vara väldigt försiktig nu i börajn. Inte så bra att hoppa runt för mycket i onödan. Men här "hemma" i kga har jag ju hjälp å så slipper jag sitta ensam å fundera och tycka synd om mig själv.

Hur gick nu detta till då?? Jo.. jag hade ett par "platå" skor på mig, och hamnade fel med fonten när jag skulle gå ner för en liten "trapp" som jag inte såg... Å så vrickade jag till foten. Visst kändes det, men jag tänkte att det nog bara var en liten vrickning. Men när jag vaknade tidigt på morgonen, så var foten alldeles svullen och jag fick uppsöka sjukstugan ombord. Hon lindade foten och uppmanade mig att ta kontakt med vårdcentralen när jag kom hem.

Å ja.. igår ringde jag baggängens vårdcentral för en bedömoning. Läkaren där skickade mig till röntken som i sin tur skickade mig vidare till akuten.. då något såg "trasigt" ut.  Där blev vi sittandes i över 4 timmar. Jag fasade för det värsta, men tänkte nästan vägra gips. Men när doktorn kom var det enda alternativet sa han.

jag ville bara börja tjuta. Inte nu...inte mitt i sommaren.. nu när Classe kommer hem och vi ska åka ut med båten... INTE NU!!! trodde ärligt talat att jag skulle bryta ihop.

Nu känns det lite bättre, men jag får då å då panik känslir för att jag sitter "inlindad" Men det går okej ändå, och jag hoppas att det blir bättre. det gäller bara att inte tänka på det. :( Värst är när jag ska sova tror jag... men det har ju bara gått en natt, så vi får väl se om det blir bättre... men blir det inte det så får som fan ge mig sömntabletter.

Ja ja... nu vet Ni!! tråkigt men sant å det var väldigt olyckligt. Men det är väl ödet antar jag!?!?

Skepp o´hoj!

Godmorgon!!

Nyvaken och trött efter två trevliga dagar i modsommarens tecken. :) Hoppas att Ni haft det trevligt också.

Vet inte när jag firade midsommar i Karlskoga senast... Efter att vi var 18 så har vi ju alltid dragit iväg någongstans till kusten....men ju äldre man blir dessto "mindre noga" blir man med vad man gör på midsommarafton tror jag. Man uppskattar att sitta hemm å ha det trevligt också!  Och det hade vi!

I går hade vi kalas för Rasmus och det var full fart som vanligt. Jag var givetvis lektant i vanlig ordning, men kunde ändå få lite vila emellanåt, då ju deras kusiner var här. Dom är ju i"samma åldrar ungefär, så dom kan allt leka lite själva ibland. :)

Nu ska vi snart äta frukost och så blir det väl till att packa å göra sig i ording för avfärd mot Stockholm och Åbo!! :)

När åskan kommer...

...då drar jag.


Ajöken sa fröken...

Ja...Usch... när jag var påväg för att hämta bilen kom det värsta åskknallen.. (eller ja.. så farlig kanske den inte var, men ändå) och efter det har det kommit tre till. Är nu färdigpackad och alla sladdar i huset är urdragna.. (i alla fall dom viktigaste).

Okej.. hoppas på en lung och fin körning nu till Karlskoga... men jag tror att den mesta trafiken har laggt sig faktiskt.. Dom flesta åkte väl i går eller tidigt i morses kan jag tänka mig. 

Ja ja.. får väl blogga mer i Karlskoga eller när jag kommer hem.. blir ju fullt upp här i några dagar. Men det är ju som vanligt när jag åker "hemåt". Midsommarfirande.. kalas å så kryssning.. kanske inte blir så mycket tid över. Får väl se om jag kan hinna med å träffanågr avänner också. Hoppas det.

Hej hopp...

 
Nya väskan passade ju PERFEKT till resten av "resekittet"!! :)
(Allt det andra är redan i bilen.. det matchade inte riktigt å det är ju viktigt!!!) 

Höll ju på att glömma..

....men här kommer veckans fredagslåt!!

'

Dra upp ljudet och gunga med!!!

Små grodorna...

Jamen, GLAD MIDSOMMAR då mina kära vänner!!

Vilket underbart väder denna dagen bjuder på också... NOT!! Det är visserligen inte helt förfärligt, men det är ju förfan ingen värme. MEN.. såhär har det väl vart dom flesta midsommrarna på sistonde.

Grejer var det när man var "ungdom" å på turne.. Ha ha.. Då var det alltid fint väder vad jag kan komma i håg.. eller så är det just det där med minnet... det kanske inte var på topp just den här helgen förr i tiden! Ha ha.. Nä..så farligt var det inte, men ärligt talat så vad jag kan minnas så hade vi oftast fint väder när vi åkte ut till kusten. Men nu som sagt.. de sista åren har det ju fasen vart katastrof!!

Men men.. i nästa vecka ska sommaren komma vad det verkar som... i allafall om man kollar på yr.no å dom brukar ju alltid ha ganska så rätt. Å det hade vart gött om det var så, då vi ju förhoppningsvis ska sjösätta båten om nu Classe kommer hem i tid. Kommer bli härligt med första helgen i båten. Längtar redan lite.. men inte för mycket för då kan man lätt bli besviken om sjömmannen nu inte kommer hem trots allt.... :(

Jaha.. jag sitter på jobbet nu å ska ju faktiskt jobba, så det är bäst att jag fortsätter här nu, så att jag kan ta å komma hem någon gång. Är alldeless alldeles enam (konstigt??) och det är bara mitt knappande på datorn och P3 som ekar i rummet!! :( Men får ju skylla mig själv, då jag har valt detta alldeles själv.. men ja ja.. dåligt väder.. Classe är inte hemma å jag ska vara ledig på måndag. Gött få undan lite innan nästa vecka då!!

Ja ja.. men glad midsommar på Er igen då!! Nån som ska göra något rolig?? Jag åker i alla fall till Kga i eftermiddag. Firar midsommar med bror med familj och kompisar och i morgon fyller Rasmus 3 år å då blir det kalas på kvällen. Sen drar vi på kryssning på söndag till måndag.. Så ja.. vi får väl se hur pigg man är på tisdag!?!?

Kram då!

Sådär ja..

Nu var det avklarat... både den lilla tuppluren och powerwalken. Det var skönt det. Trodde ärligt talat inte att jag skulle orka ut om jag råkade somna, då man ju är helt död när man sumrat in sådär på eftermiddagen, men det fanns liksom inget annat alternativ. Hade förmodligen bara vänt mig om och somnat om igen annars. Och det hade inte varit bra!  Sov ca 1 timma och det var alldeles lagom. Var som sagt rätt trött när jag vaknade och det kändes när jag var utr och gick.. Därför blev det bara den halvlånga sträckan idag på 45 minuter. Men det räcker det med.

Får tacka mamma för att hon ringde och väckte mig!! :)

Solen håller i sig å det var rätt skönt ute.. så för alla som har åkt ut till stugor,båtar och tält eller vad det nu kan vara fick det rätt bra till slut ändå idag. I alla fall dom som håller sig runt västra götaland och bohuslän. :) Gött å bo nära kusten måste jag säga. För ofta om det är dåligt väder inåt landet, så brukar det alltid gå en gräns efter kusten å vips så är det hur fint väder där som helt!

Nä..nu får jag böra packa lite kanske..

En helt vanlig torsdag!

Men herre gud...Belive it or not...

Det är faktiskt sol i Trollhättan. Helt underbart. Visst..det är inte helt molnfritt.. men när man vaknade upp till hellregn i morses, så är detta fantastikst. Till och med så att jag kanske går ut å tar en promenad efter detta. Det ända problemet är att det blåser lite... å det är jäkligt jobbigt när man ska ut och gå. Men jag tror ändå att solen väger upp det hela.

Köpte nya batterier till stegräknaren igår. Var nära på att köpa en ny, men jag insåg att det var rätt onödiga pengar när jag kunde köpa ett batteri för 40kr i stället. Mecket är bara att jag måste skruva isär den där jävla stegräknaren å få i batteriet. Det var faktiskt lite därför jag tänkte köpa en ny! Latmask...javisst. Ekonomiskt onödigt... javisst. Så tillslut tog jag som sagt mitt förnuft till fånga å köpte mig ett nytt batteri i stället. Skulle ju vara kul å se hur mycket det är man går egentligen.. när man nu väl orkar. :)

Var och lunchshoppade lite idag (igen). Det är ju tyvärr så att när man både bor och jobbar i stan och har ett litet ärende precis vid någon affär, så blir det ju lätt att man hoppar in där..och vips så har man handlat något. :) Det är oftast bara småsaker.. men ändå. Kanske sånt man skulle låtit bli om man inte gått förbi just den affären! :) I dag blev det i alla fall ett par örhäången, ett armband och lite hårgrejer. Å på köpet fick jag en finfin väska också. Färger precis i min smak också!! :) Det får nog bli min nya skoväska när vi ska ut å resa. Måste nämligen ha en engen väska för dom.. då jag dels alltid måste ha så många par skor med mig, då man ju aldrig riktigt vet vilka man ska ha på sig... å så är det ju dumt att blanda tåfisen med annat... än just tåfis. :)

    Nä nu blev jag så trött så jag skulle kunna ta mig en tupplur., höll ju fasen på att slumra till under tiden som bilderna laddades upp.. Ha ha.... kanske att jag ska ta å "lura" lite nu å sen gå ut å gå... *gäsp*


Tänk om man ändå kunde dansa...(riktigt bra) !!

Äntligen har So you think you can dance börjat gå på 5:an igen. Jag blir alldeles till mig i trasorna när jag ser dessa fantastiska dansare. :) Just nu pågår visserligen bara audition än så länge och många är verkligen kassa, men.. dom som är kvar till slutet kommer garanterat att bjuda på show, entertainment och emotions...Jag gillert helt enkelt.

Här kommer ett av mina gammalt favoritklipp... underbar låt också! :) Tänk om man ändå kunde röra sig som dessa...


Verifieringskod my AS!!

Ni vet ju alla (i alla fall Ni som brukar skriva kommentarer) att man ju då och då stöter på såna här jobbiga verifieringskoder för att bevisa att man typ inte är en "utomjording" som skriver.. :)

I dag möter jag detta!!

Jag tittar en gång till å gnuggar mig i ögonen.. vad fan är det jag ser....??? Är det något som ska föreställa ett tecken som  redan finns..... har jag inte vaknat... eller WHAT!!
Ärligt talat... kan nån tala om för mig vad första tecknet  är för en jävla knapp på tangentbordet, för jag har den då inte i alla fall!??

Gubbar!!

This is lovely!!


Jag har två hakor!! :)


Dubbelhakan och jag har vart ute å gått i da´!! :)

Underbart väder ute nu och jag har precis kommit hem från en powerwalk på lite över 1 timma. Väldigt skönt,men rätt svettigt! Tog den vanliga promenden ut mot knorren och sen tillbaka för att gå längs kanalen bort mot stallbackabron och sen hemåt igen.( Säger kanske inte så mycket förutom till dom som bir i Thn) Hade dock lite otur åt båda hållen, då jag passerar järnvägsbron. Broöppning åt båda hållen.. först när jag gick ut till knorren... å när jag sen kom tillbaka ca 40 minuter senare blev det broöppning igen... så där för blev det en liten straffrunda på 30 minuter till. Det fina med att bo här i Trollhättan är att man kan promenera "mitt i stan" men samtidigt vara "mitt i naturen". Mycket fint nu på sommaren.

Men just nu längtar jag ut till kusten och båten!! Förhoppningsvis sover vi ute i Kungshamn nästa helg om allt går som det ska. Dvs att  Classe hinner komma hem tills dess. Meningen är ju att han ska komma hem på onsdag i nästa vecka.. men som vanligt så vet man ju aldrig....och man ska absolut inte ta för givet att han kommer hem som planerat. Allt kan hända när man jobbar till havs. Men.. vi hoppas ju såklart att ska komma hem i tid. Å hoppas får man ju allid göra i alla fall. :)

Nä, nu ska jag ta och äta lite jordgubbar med mjölk. Mums.. Å så ska jag njuta lite av mina ljuvliga liljor som börjat slagit ut och sprider en himelsk doft i lägenheten. :)

   

Lätt hänt... :)

Den här bilden fick jag av min "bonusmamma" Anna-Lena för ett tag sen. Tycker att den passar bra såhär innan lunch eller middag eller vad nästa måltid ni nu ska äta blir??


Åhååå den är så VIDRIG!! Jag höll på å spy första gången jag såg den.. å det är allt nära nu med faktiskt!!
Men den är ganksa kulig ändå eftersom den ser så verklig ut.

SOL!!Wieeeee...det är sol ute!! Synd att jag vaknade så sent bara, men ändå skönt att få sova ut. Måste gå iväg till affären för att handla lite frukost. Eller kanske brunch rättare sagt.

Fundarar på att ta med mig en filt och så gå raka vägen ner till kanalen och lägga mig lite. Om det nu är så varmt som jag tror ute? Men när jag drog upp persiennerna så såg jag några som satt ute i bar överkropp, så det är det nog.

Kanske skulle man åka ut till kusten lite... Classes föräldrar har visst åkt dit sa Classe, så man skulle ju kunna dra dit och åka lite båt och käka räkor. Det hör lixom till när man är där. :)

Men njae.. jag stannar nog hemma tror jag och njuter av solen i Trollhätan i stället!!

Nä.. nu kurrar magen.. sags att gå till affären!

Ha en solig och skön dag!

Huvudvärk

Åhåå... det var länge sen jag hade så ont i huvudet som jag har haft den här eftermiddagen/kvällen.

Skulle ha följt med Vera och Mattias till Mattias föräldrar idag på kalas för hans dotter som fyller 18år. Hade ju köpt present å allt...för det måste man ha när man ska på kalas!! :) Men men..jag blev liggandes med nerdragna persienner och huvudvärk i soffan i stället.

Tanken var/är att dom skulle kommit hit efter kalaset, men jag har fortfarande lite känningar av värken, så jag sa att dom inte behöver ha nån brådska "från" kalaset för min skull. Vi får väl se hur det blir... känner mig rätt trött så jag är nog inte världens roligaste lördagsunderhållning idag. :) Men man vet aldrig... kanska att man vaknar till snart. Har inte fått i mig något mer än en macka till frukost idag, så kanske om jag tar å käkar något att det blir lite bättre... magen börjar kurra lite... kl är ju ändå 20:15..Kan nog va id´e å äta något då kaske!!

Ja ja.. inte så långt inlägg detta, men det är ändå en liten uppdatering på vad som händer! :)

"Fredagslåten"

Japp... jag lovade ju en låt varje fredag, och här kommer dagens!! 

Dra nu upp ljudet och börja PARTYT!!!(Ja, det kommer att bli en salig blandning på låtar här på fredagarna, men det är ju det som är lite roligt!?)

Knorren runt och lite till...

 
Det här är ju inte så kul att vkakna upp till...grått grått grått... :( Varje dag!!

Fy farao vilket jävla skitväder det är ute alltå. Ine så kallt idag dock, men det finns ju tydligen bara tre alterantiv på vädret numera. Mulet....regn...eller blåst!! Solen lyser ju verkligen med sin frånvaro får man ju säga. :) Men ja ja.. den kommer väl så småning om!

Thursday today då och i morgon är det helg IGEN. Veckorna verkligen springer i väg! Vart är det dom tar vägen egentligen?? Har inget speciellt inplanerat den här helgen faktiskt, men nå´t blir det ju alltid. Dom iviger "nya nitlotten" i morgon på andra sidan kanalen och det kan ju hända att dom får ett besök av mig i morgon.. vi får väl se om det är några som ska dit eller hänger på!?

  
Det här blir nog "najs" i sommar, och så ligger spiköns restaurang precis i närheten... blir kanon det!!

Idag var det lunchdags med tjejerna från "Saab" Det är ju inte så ofta vi träffas allihopa, så i bland får vi se till att gå ut å luncha lite åtmindstånde. Det blev Thai..as usaual... ha ha.. Det är ju så gott att jag skulle kunna äta det varje dag. :)
Ha ha... jag kommer i håg när jag skulle åka till Thailand som Au Pair å mina föräldrar oroade sig för hur det skulle gå för mig med maten. Var rätt kräsen på den tiden. :) Men oroliga var det sista dom behövde vara!! Visserligen gick jag nog ner en del där, men herregud vad jag åt.. Så gott!! Mums..
Men då vi har många bra thai restauranger här i Thn så går jag inte bet... plus att jag ju faktiskt gått thaimatlagningskurs.. så jag kan ju faktiskt göra riktigt god mat själv också.

Nä, nu ska jag faktiskt gå iväg och sola... har blivit inspirerad av två andra bloggare som skrivit om solning i sina tidigare inlägg (Karin & Elin) så nu ska jag också göra mitt för brännan. :) Har annars inte hunnit med så mycket annat än en powerwalk efter jobbet å så lite matlagning. Efter solningen blir det nog en film.. Rachel Getting Married! Nå´n som har sett?? Bra? Dålig?Jaja.. hur som helst så ska jag se den. :)

Okej.. ha en bra kväll på er!

Almost EN miljard jävla kronor!!!


Alltså... det här är ju så sjukt att man nästan tappar andan!!
 (gå in å läs)


  

Nä.. inte är han ful inte.. men kan en person vara värd SÅÅÅÅ OFANTLIGT mycket pengar. Ja, han är ett proffs, han är duktig!! Men det finns det väl många som är eller???

Jag fattar ingenting...och är ju heller ingen sportfantast, men visst har jag förstått att många spelare säljs och köps för fantasisummor... (i många sporter) Men detta är ju helt otroligt!

Ärligt... Förstår ju att spelarna ska ha lön osv, men när man ser såna här summor så börjar jag direkt att tänka all fattigdom som finns runtom i världen! Tänk vad många barn som går hungriga, och hur många magar man skulle kunna mätta med dom pengarna, hur många människor som skulle kunna få vård och medicin. Hur många barn som skulle kunna få gå i skolan.. dricka rent vatten och leka på en lekplats! (Jag vill bara gråta när jag tänker på det)

Ja.. jag skulle kunna hålla på i evighet känns det som och tala om vad man skulle kunna göra för dessa pengar. Ja... SJUKT är det i alla fall!!

Nån som håller med???

Mysväder...

Ja, nu är det ju inte så att jag tycker att det är "töpp" att det regnar ute... men det är ju såna här dagar man kan passa på att mysa lite. Och även om det är mitt i sommaren (vilket man inte kan tro) så är det najs att få tända lite ljus och krypa under täcket. :)

Förutom att jobba,så har jag idag varit å besiktat bilen. Jag har sagt det förut å jag säger det igen.. Det känns fan som att gå till tandläkaren. Det är nästan som att dom letar efter fel. Men jag hade ändå turen å få en riktigt trevlig kille som var glad och skämtade lite. Han gillade bilen och berättade att han hade 21 st själv, men talade också om att alla dom bilarna "ungefär"  var värda lika mycket som vår bil tillsammans. ..men för det betyder ju itne det att vår bil är dyr!! Att bilen blev godkänd, kan bero på dessa... :)


Ha ha..
Efter jobbet blev det nya naglar och så lite shopping på det. Inte så mycket, men jag hann ändå med att köpa två klänningar på en kvart. :) Tackar Classe för fint bidrag också...fast han inte riktigt visste om det :) !!


Lite pärlor fick det bli också...

Och här kommer den ena klänningen...Och här är den andra...Och den här var jag nära att köpa.... kanske åker tillbaka..får se! :)Vad säger Ni... ska jag köpa den också eller???

♥ Love ♥

Hörde för ett par veckor sen ett reportage i P3 (som förövrigt är den bästa radiokanalen..enligt mig) med "allas vår Karlskoging" Lars Eriksson och Elin Sigvardsson. De framförde en duett och jag blev kär direkt. Har letat efter låten sedan dess oh nu har jag hittat två akustiska versioner på youtube..

Så håll till godo! (Jag bara ÄLSKAR refrängen)

 

Lite dålig ljudkvalite på den nedan... så dra upp volymen! :)Det var väl riktigt bra va!!!???

Ordinary day..

Yes..tisdagen är äntligen över...om man nu inte räknar med dom sista timmarna som är kvar, men dom gills inte, för jag har ändå gjort allt det jag skulle i dag. :) Så nu ska jag ligga i soffan med gott samvete.

Jobbat som vanligt...och efter jobb fick det bli en långpromenad i det rätt så sköna vädret. Det blåste lite men det var bara skönt för jag blev svettig som en disktrasa. :) Och när jag kom hem blev det dusch å efter det bestämde jag mig för en storstädning...

Kan man städa ihjäl sig tro?? Det känns som det. Även om det inte är så stökigt, så tar det ändå tid. Det är alltid några papper och smågrejer som man aldrig vet vart man ska göra av.. å vips så.. är en låda eller ett skåp fullt med bara skit, och i vårt fall finns det nog både en låda och ett skåp..*ler* 

Hur kommer det sig egentligen?? Jag har slängt en del idag, men det finns ändå (alltid) grejer kvar som kan vara bra att ha (ller vaddå), men det får vi ta tag i när C-H kommer hem. Huvudsaken är ju ialla fall att skiten inte ligger framme. Så nu är det rent å snyggt här hemma.

I morgon får det nog bli till att åka ut och fixa naglarna igen. Jag gör inget annat än det känns det som. Men naglarna växer ju fortare än vad man tror och vill man vara fin... ja.. då får man underhålla det också. Skulle behöva besöka solariet också...Ja, vi får väl se. Vill ju helst att solen skall komma tillbaka, så att man kan sitta ute och få lite fräch sommarfärg. Men det lär väl dröja!?

Nä..nu ska jag titta klart på Paris Hilton's My New BFF... (ha ha. vilket jävla program by the way)

"Lunchtajm"

Alltså.. jag måste berätta en så rolig grej som hände precis när Classe mönstrade på båten i Aberdeen för två veckor sen. Skulle ju ha berättat om det tidigare egentligen, men så hände det med hans axel och så åkte jag till Kga å så blev det liksom inte av.

Men hur som helst så tittade jag igeom ett par kort som låg och skräpade och började skratta för mig själv!! Det här är så himla sjukt!!Kl 05.00-06.00 någon gång får båten ett samtal från vakterna i hamnen som frågar om nån i besättningen har sett en man hoppa från båten. Ingen fattar någonting tills dom får se dessa bilder.

Då är det en kille som har tagit sig in på hamnområdet hoppat ombord.. tagit sats å hoppan ner i havet från Classes å deras båt. Och inte bara EN gång... utan TVÅ!!

Ha ha.. tänk Er vilken syn det måste ha vart för vakterna när dom upptäckte detta! Tyvärr fick dom aldirg tag på killen som hoppade, men här är ändå bildbeviset!!

Ha ha.. jag höll på att dö när Classe berättade om detta.


Tv-program eller film??

I did it!!Det var ju inte så svårt. Bara att bestämma sig och så var det klart. Det blev en rask promenad på ca 45 minuter samtidigt som jag typ fick i mig en middag av diverse flygdjur såsom knott och småflugor! Mums!!. Nu är det bara det här med att få en rutin på det (Ja, inte på att äta insekter då). Å det har ju gått sådär hittills! Men det är väl bara att plåga sig i 3 veckor så är man inne i det sen. Ja ja.. nog om det nu!!

Första dagen i veckan är över och det känns ju gött. Nu ska man bara överleva tisdagen som är den värsta. Sen brukar veckan rulla på av sig själv å vips är det fredag.

Nu funderar jag på om jag ska dra på en film, eller om jag ska kolla, först, på Miami Ink och sdedan på Project Runway, och jag tror det blir det sistnämda. Känner att jag kan ha förmågan att somna i soffan i kväll, då jag sov väldigt oroligt natten som var. Inte för att jag inte sov, men jag drömde väldigt mycket och vaknade vid ett par tillfällen. Många skumma drömmar varav några rätt "otäcka"

Mörkrädd som man är, blir ju inte sådana här nätter att man blir tuffare direkt. Tacka vet jag när Classe är hemma. Då känner jag mig trygg. Men men.. det är ju tur att det ändå rätt så ljust nu på sommaren å tacka vet ja lampor och tv i sovrummet. Det brukar funka, för då hör jag inte en massa ljud hela tiden, samt att jag ser att det är ljust utanför dörren. På nåt sett så tror jag att det är mer säkrare så! :)


Okej.. det var allt och inget för idag tror jag...

Trevllig kväll!


Näää...Nu jävlar....

....Är det jag som tar på mig och går ut å går. Det ska väl inte vara så jävla svårt eller?? Jag vet ju hur skönt det kommer vara bara jag kommer ut...För att inte tala om när jag kommer hem. 5 dagar i veckan.. och vi börjar idag.


För övrigt vill jag bara meddela att det inte är några som helst fel på mig! :)

    

Men ärligt talat... kan man bli fulare än såhär tro??
Don't think so... men jag bjuder på det, en tråkig måndag som det är. Det är ju nu mitt rätta jag kommer fram. Och Gunilla.. jag vill aldrig mer höra att jag alltid blir bra på bild!! Ha ha...

Mys!

Har precis varit duktig och vart iväg till vallokalen för att rösta. Rätt stolt över mig själv faktiskt. :)

Men nu blir det godispåsen, horisontalt läge i soffan och en nyhyrd film! :)


Lagom söndagssnygg... :)

Go'morgon!

Ligger i soffan och slappar. Rätt gött faktiskt, men ska väl kanske ta å hitta på något lite senare. Jag har egentligen inte så mycket att skriva nu, eller kanske rättare sagt..jag orkar inte hålla på å lägga upp bilder just nu. Men jag lovar att bjuda på lite från gårdagen lite senare. Det blev en heldag ute, med mat, öl och minigolf. Sen gick vi hem och tittade på fotbollen och efter det blev detg Bishop och Stålverket! :) Sicka stjärnor man kan finna på stålis alltså! Ha ha..

Ja ja... en liten uppdatering över gårdagen. :)


Hallelujha moment!

(Här kommer ännu en låt idag....)

Ja...I dag bjuds det inte bara på en låt, utan två.

Och jaa.... jag förmodar att jag fått en hel del av mitt musikintresse från min far (som för övrigt är en höjdare på att sjunga). :)

Detta  är en helt underbar låt .... och som Classe dessutom "gav" mig en dag!!

Lyssna här!!

(OBS!! Lyssna på hela låten... å vid ungefär vid 2:05 så kommer det bästa!! Gåsuhud??... Jaaa.. det kan jag lova!!)

Jag  tycker att det är såååå bra!! Eller vad tycker Ni??

Hell YES!!

Yes yes yes!!!

Jag vet en som fick visa leg på systemet idag. Hurra hurra hurra... för det var jag!! Inte varje dag numera!! Ha ha..

 
Rött vin is the shit!!

Nu blir det reprisen av Färgan 2 då jag missade sista avsnittet i måndags. Annrs blir det faktiskt lugnt idag, är seg känner jag, å så var även Mattias å Vera. Ev tar jag cyken bort till dom å hänger lite...Men i morgon blir det nog kanske lite utgång. Mysigt med en lugn och skön fredagskväll!! Det är väl bara en person som saknas då förståds! :)

Kanske får det bli ett glas vin ändå!? :)
 

Dags att gå hem!Dags för hemgång...
(ser dessutom ut som en städtant dagen till ära... Ha ha)


Utanför fönstret gapar glada studenter och några sjunger "sjung om studentens lyckliga da'r"!!

Varje år när man (i alla fall) jag hör dessa glad ungdommar (sjukt att jag kollar DOM för ungdommar, vad är då jag??) så längtar jag så sjuuukt myckt tillbaka till min egen student. Det var nog en av dom bästa dagarna i mitt liv. Vilken känsla.. och vilket partajjande det var!! Solen sken och alla var så himla glada... Blir alldeles lyrisk bara jag tänker på det. :)

Men... nu är det fasiken 11 år sen man tog studenten. Helt galet sjukt! Skulle visserligen inte vilja byta med studenterna i dagens läge.. om man nu tänker på hur arbetssituationen ser ut i samhället idag. Men annars hade jag mer än gärna stått på ett lastbilsflak å vrålat. FY FAAAN VA VI ÄR BRAAAA!! :)

Men nu är det slut på drömmandet om studenten och jag ska ta och pallra mig hemåt.. vilket jag skulle gjort för l'nge sen som mina kollegor. Men av nån anledning blir jag kvar ändå... förmodligen för att ingen väntar på mig där hemma! :(

Ja ja.. vi får vä se vad som händer i kväll... nåt blir det ju i alla fall...

You Can't Kill Rock 'N Roll

Det här är en riktig "Mialåt" som Classe skulle säga!! :)Det får bli veckans fredagslåt.... (om jag kommer ihåg ska jag hitta en till nästa fredag, å nästa fredag.. å fredagen efter det osv... )

Lille Raz!!!


Ha ha.... Barn är ju för säta ibland alltså!!

Rasmus (mitt brorsbarn, även gudson) snart 3år ringde till mig igår! Samtalet gick ungefär så här:

R -Heeeeej... Det är Rasmus.
J -Men hej Rasmus.. ringer du?
R -Mmmm.. Jag har bajsat!
(öhööö OKEJ, vad svarar man på det)
J -Jaha.. Oj då..va duktig du är!
R -Mmmm..Hejdå!
J- Jaha....Hejdå
*skratt*

Det var tydligen viktig information för faster det!! :) Inte nog med detta märkliga samtal... han gillar även att gå i fasters skor när hon hälsar på. (Storebror gillar säkert inte att jag lägger ut dessa bilder...ha ha.. men han är ju bara ett barn..) Han ser ju såklart upp till bla sin storasyster som också alltid ska låna mina skor. Och har vi finskor på så ska ju såkart han också ha det! Ha ha...

    
Bilder från helgen

Back on track


Wohooo...Bloggdax!!Bloggfingrarna är igång igen!!

Var ute till El Giganten efter jobbet som sagt ...... Och med mig hem hade jag inte bara en kasse mat, utan också en stycke dator!!

Gött mos!! 

Allt funkar som vanligt igen å jag är helnöjd! :)  Så nu blir det spotify på hög volym och msn kontakt "mit my lööööv"  igen för hela slanten!


Tack "Hyllan" för en trevlig fest!!


I väntan på fler inlägg, så kan jag väl bjuda på några foton i från festen så länge... Fler får jag lägga upp i morgon.. Det tar ju såååån tid!! I alla fall om man ska hålla på å fixa å dola som jag gjort med dessa! :)


                 

Men.. nu är ju varken Heidi, Anders, Tolle, Johan eller Carro med på något kort.. det måste det ju bli ändring på!! :)

        

    

Sådär ja.. Nu var nog alla presenterade tror jag!!

Tack igen Helena för en jätte trevlig kväll!!


Nada!

Här hände ju INGENTING just nu känns det som!

Men jag kommer nog igång snart igen. Anledningen är väl att jag var i Kga i helgen och kände att jag inte riktigt hade tid. Sen har det varit jobb och så sist men inte minst..... Datorn som jag köpte i förra veckan har pajjat.

Ja.. det är faan sant!! Helt otroligt. Tanjentbordet har låst sig!! Man kan inte göra ett skit. Men jag var där i går och berättade om problemet, så jag ska åka dit idag meda datorn + tillbehör och så ska jag få en ny. Tyvärr har dom ingen på lager just nu, så jag får vänta tills i nästa vecka!! *PUST*

Men som sagt... dålig uppdatering numera... men då vet ni varför!!

Urk..


Me don't like....

Sådär ja!! Nu var man tillbax i Trollhättan igen och allt är i sin ordning. Känns dock som måndag, då jag ju var ledig igår. Hoppas att det gör så att veckan känns lite kortar och går lite fortare! :)

Lämnade Kga kl 06.00 i morses... lagom yrvaken. Men att åka igår kväll var inget alternativ, då jag var trött som en yr igelkott. Hade förmodligen somnat efter vägen och det är ju inte töpp!! Så i morses ringde kl 05.15 och då var det bara att stiga upp. Gjorde mig i ordning å tog med mig en macka att ha i bilen. Redan innan Degerfors kände jag att jag var trött.. eller.. jag hade förmodligen inte vaknat än! Ha ha.. Men det gick allt bra ändå. Det är bara att dra upp volymen på radion å sjunga med i låtarna som spelas.

Stannade i Götene, då jag missade att stanna i Mariestad.. Bilen går så hiskeligt fort numera, så jag bara swissar förbi saker och ting. Närå.. skämt å sido.. jag kör allt försiktigt, men jag missade ändå att svänga av mot RASTA, då jag satt i andra tankar. Förmodligen var jag mitt uppe med någon skönsjungande sång! :)

I alla fall så brukar jag, inte alltid, men ofta köpa kaffe efter vägen då jag ju tror att jag ska bli lite piggare av det. Dricker ju väldigt sällan kaffe annars å tycker itne att det är speciellt gott.. Men hur som helst så köpte jag det nu med.

För det första... Vanligt bryggkaffe.. vilket ju visserligen är det "godaste" kaffet... Men hallå!! 15:-.. Öhööö.. ja ja.. gott ska det ju vara. Men fy farao vilket vidrigt kaffe det var. Eftersom jag inte är någon van kaffedrickare kan jag väl egentligen inte säga va felet var, men jag tror banne mig att det var säldigt svagt! Det smaka bara skit helt enkelt!

Men nu är jag här å jag känner mig ändå rätt så pigg!! :) Så kanske får jag tacka det där kaffet i alla fall!!
Jag lever

Dålig uppdatering nu måste jag säga. Men i fredags hade jag ingen bloggork och på lördagen åkte jag ju hit till Kga. På lördag kvällen var det ju fest hos min kära barndomskamrat Helena. Å dagen gick åt till att vakna, packa, fixa lite grejer å sedan åka hit. Väl här var det bara att göra sig i ordning å sen sticka på fest. Å ja i går hade jag fullt upp med brorsbarn och att åka runt till nära och kära.

Sitter nu med Rasmus i knät här framför datorn... och han vill inte logga just nu, utan vill titta på Häxan Surtant, så jag får göra en ny uppdatering i kväll!!

Ha det gött..