En helt vanlig torsdag!

Men herre gud...Belive it or not...

Det är faktiskt sol i Trollhättan. Helt underbart. Visst..det är inte helt molnfritt.. men när man vaknade upp till hellregn i morses, så är detta fantastikst. Till och med så att jag kanske går ut å tar en promenad efter detta. Det ända problemet är att det blåser lite... å det är jäkligt jobbigt när man ska ut och gå. Men jag tror ändå att solen väger upp det hela.

Köpte nya batterier till stegräknaren igår. Var nära på att köpa en ny, men jag insåg att det var rätt onödiga pengar när jag kunde köpa ett batteri för 40kr i stället. Mecket är bara att jag måste skruva isär den där jävla stegräknaren å få i batteriet. Det var faktiskt lite därför jag tänkte köpa en ny! Latmask...javisst. Ekonomiskt onödigt... javisst. Så tillslut tog jag som sagt mitt förnuft till fånga å köpte mig ett nytt batteri i stället. Skulle ju vara kul å se hur mycket det är man går egentligen.. när man nu väl orkar. :)

Var och lunchshoppade lite idag (igen). Det är ju tyvärr så att när man både bor och jobbar i stan och har ett litet ärende precis vid någon affär, så blir det ju lätt att man hoppar in där..och vips så har man handlat något. :) Det är oftast bara småsaker.. men ändå. Kanske sånt man skulle låtit bli om man inte gått förbi just den affären! :) I dag blev det i alla fall ett par örhäången, ett armband och lite hårgrejer. Å på köpet fick jag en finfin väska också. Färger precis i min smak också!! :) Det får nog bli min nya skoväska när vi ska ut å resa. Måste nämligen ha en engen väska för dom.. då jag dels alltid måste ha så många par skor med mig, då man ju aldrig riktigt vet vilka man ska ha på sig... å så är det ju dumt att blanda tåfisen med annat... än just tåfis. :)

    



Nä nu blev jag så trött så jag skulle kunna ta mig en tupplur., höll ju fasen på att slumra till under tiden som bilderna laddades upp.. Ha ha.... kanske att jag ska ta å "lura" lite nu å sen gå ut å gå... *gäsp*


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0