Loveboat!

Snart är det sommar och då ska det åkas båt!! Hoppas det inte behöver gå såhär då bara.....


Ha ha ha!!

Shopping


Jaha.. vad ska man skriva om idag då. Inget speciellt har hänt direkt, men nyss pratade jag med Classe och han hade en sak att berätta!!

Hans axel har gått ur led!! IGEN!! Det är andra gånen på 6 dagar...å tredje gången efter operationen förra våren. Han vaknade efter lite vila på hytten av att han lagt armen under huvudet..... Han försöker få ner den i normalt läge,  men känner att det itne går.. Ställer sig upp å BAM.. den går ur led.

På båten kan dom inte  få rätt den, så han skickas i taxi till akuten i Aberdeen för hjälp. Dom har också problem, men efter 1½ timmas väntan.. (med axln ur led )så får dom tillslut rätt den. Så nu blir det ABSOLUT operation igen. Förmodligen till hösten, då det säkert är lång väntetid nu på sommaren.

Ja, vi får väl se hur det blir. Händer det igen blir han säkert hemskickad  och hade doktorn sagt till honom att åka hem nu, hade han ju gjort det. Men nu stannar han och händer inget mer så blir han kvar sina 4 veckor.

Förutom det så har det faktiskt inte hänt så mycket. Jag har jobbat som vanligt och det har varit rätt fint väder.. Blåst en del, men ändå soligt. Gott!! Men det kom en riktigt regnskur på eftermiddagen så jag trodde att det aldrig skulle sluta regna. Hade tänkt ta en powerwalk efter jobbet, men i stället så blev det en shoppingrunda på stan. Köpte lite presentpapper, fina snören till pappret doftpåsar, örhängen, lite hårspännen och en klänning. :) Det kostar ju att ligga på topp som Ni vet tjejer!! :)

I morgon är det fredag å det känns riktigt gött.... för tidigt på lördag förmiddag är det jag som åker till Karlskgoa igen... Mycket NICE!! Där vankas både det ena å det andra.. 30 års fest, Mors dag, Urnsättning av mormor :( och så storebrors födelsedag!! Både roligheter och tråkigheter. Men så är det när man flyttat. Man får försöka samla ihop allt så gott det går när man väl kommer hem.

Nä.. nu får det bli kvällen för mig. Ska bara vänta på att svärmor kommer förbi å lämnar en DVD som jag lånat av min arbetskamrat Anneli! :)

God Natt!

Så sött...

Kollade runt lite på Youtube igår och hittade detta klipp! En kille och hans tjej som sjunger låten Om du lämnade mig nu, med Miss Li och Lars Winnerbäck.... Nästan bättre än orginalet måste jag säga... Eller ja....i alla fall sötare!!!


Onsdag hela da'n!!

Mmm.. Gott och blandat är gott det!!


Tänk vad svårt det är att hålla sig ifrån godispåsen när det finns godis hemma. Därför har vi sällan godis på vardagarna.. men nu var det så att jag ju promt var tvungen att köpa med mig en påse gott och blandat från kryssningen i helgen. Å dom är så färska och goda att jag skulle kunna äta dom till middag. :) Men nu har jag lagt undan dom å så får vi väl se när dom kommer fram igen.

Idag var dagen kommen igen då när Classe skulle åka ut. Kl 04.00 lämnade han hemmet för att sticka till Aberdeen en månad framöver. Avskedet idag gick hur bra som helst,då ju jag var i någon slags "sovkoma" vid tillfällat vi sa hejdå till varandra. :) Och när jag vaknade och gjorde mig i ordning, så kändes allt som vanligt igen. Å efter det så har dagen rullat på. Lunch på stan med Gunilla, lite shopping efter jobbet,. handlat mat.. solat. färgat håret och så lagat mat.

Har matlåda för flera dagar framöver nu.. gött.. hatar att ställa mig å laga mat när jag är ensam. Därför så fåt jag göra storkok varje gång jag lagar, så att jag har ett par dagar. :)

             

Nää... nu är klockan över 23.00 idag också och jag har inte gått å laggt mig än... men det ska jag göra nu, Så god natt!!

Sol och grill hör till...(fint rim)

...våren och sommaren!!

Och det var precis vad det var i måndags. Solen sken och det var riktigt härligt ute! Så jag och C-H bestämde oss för att ge oss ut på lite picknick i det gröna efter jobbet.

Vi tog bilen och åkte ut till Hunneberg och gick å satte oss vid Igelsjön. Jätte mysigt. Vi hade lite problem med engångsgrillen bara.. men skam den som ger sig.. Ha ha.. Vi kunde förmodligen ha startat en skogsbrand efter vår brasa som vi fick i gång. Allt för två hamburgare och lite haullomi som SKULLE grillas! :)

Här kommer lite bilder...

           

            

Ja, det var vår måndagskväll det!!!

Det blev en...

Compac till slut...


Ja, mitt "impulsköp igår" ledde mig till denna!!
Kanske inte den snyggaste designen, men efter en del övervägande var det den datorn som hade bäst egenskaper. Lite större skärm... HDMI (är ju bra om man ska kolla film eller kort från datorn till tv:n.) Osv..

Eller vad sitter jag här och skriver för.. Kan ju klistra in texten för Er som är intreserade i stället! :)
Ingen värstingdator kanske, men det var inte det jag var ute efter heller..

15,6" laptop med 2 GB RAM, 250 GB hårddisk samt utmärkta möjligheter för anslutning och överföring.

Processorn Mobile AMD Sempron-processorn har 2 GB arbetsminne, vilket ger dig bra flyt för vardagligt användande. Lagra dina filer på den 250 GB stora hårddisken eller bränn tvåsidiga DVD-skivor med den inbyggda Super Multidrive. Du kan också skapa etiketter med silkscreen-kvalitet direkt från din PC med LightScribe: Det är bara att bränna, vända och bränna igen.

Du kan också videochatta med den inbyggda webbkameran och mikrofonen, hålla dig trådlöst uppkopplad, snabbt och enkelt samt ansluta datorn till din TV via HDMI-utgången.
Du får också en inbyggd 5-i-1 minneskortläsare för Secure Digital-kort, MultiMedia-kort, Memory Stick, Memory Stick Pro eller xD Picture-kort.


ÄNTLIGEN!!



Åhåå herregud... hur ska detta sluta....(Kommer inte göra annat än att sitta vid datorn nu! :))

Nu är ÄNTLIGEN en ny dator inhandlad. Inte en dag för sent. Det värsta är nu bara att jag och Classe sitter brevid varandra och surfar utan att typ säga ett ljud till varandra. Ha ha..

Men detta var verkligen nödvändigt, då ju jag måste ha en ordentlig dator när han är borta. Visst funkar det med dom (två) andra vi har, men jag är så trött på dom å kände nu att det var dax att slå till.

Varför vi väntat lite också är ju för att vi tänkt köpa oss en MAC... men nä... nu var jag tvungen att ha en dator och jag är hur nöjd som helst!  Än så länge i alla fall.. trots att det inte blev en rosa. :) Och skulle det va så att vi vill köpa en MAC sen, så får vi väl sälja denna då. Inte mer med det!

Så ja.. nu kommer jag väl att leva med denna darling... (funderar på att ge henne ett nam som jag gör med allt annat,,,för det är en hon trots den svarta färgen) :)

Det är dax nu!!


Nu är det banne mig jag som åker ut å inhandlar en ny dator!!! Dock inte en rosa... även om det skulle vara fint... Men då jag ska ha med datorn hem IDAG får det nog bli en annan färg...För rosa finns säkert inte på lager!!

Classe åker ju i morgon igen å tar med sig den andra, å jag orkar inte hålla mpå med den gamla bärbara som är från 2000 fkr.




Deppig??

Om du känner dig lite deppig kanske denna dansen kan pigga upp lite???



Frågor på det??

Nyfikna??


Nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg här, och jag kan tänka mig att det är några stycken som är nyfikna.

Eller kanske inte... för det verkar ju som att alla redan visste vad det var vi skulle göra utan jag. :) Plus att Ni kanske redan läst på facebook!?!?

Hur som helst så blev det en kryssning till Åbo i överraskning!!

Och jag kan tala om att det var sååååååå kul!! Allt som hände orkar jag inte skriva just nu, men det åt:s och drack:s, skrattades, dracks drinkar och dracks öl, och så dansandes och sjöngs det en hel del också...  Så mycket att Classes arm tom. hoppade ur led. (och jag har det på film) Ha ha...Men ingen var ledsen för det och efter 30 minuter stod han där på dansgolvet igen! :)

Nä, lunchen är nu slut och blider får jag lägga upp lite senare... ev kanske filmen med armen kommer upp också... Vi får se vad dom andra säger. (Det är ju ingen skönsång eller sköndans vi bjuder på direkt)

Hur hamnade jag här??

Man ligger hemma i godan ro i Trollhättan... ett par timmar senare är man helt plötsligt i Karlskoga. Det var inte direkt planerat kan jag säga. Utan jag blev överraskad i går när min bror ringde å sa att i morgon ska du befinna dig på Klarsbärsvägen 3 senast kl 11.00. Å detta är inget skämt. Jag bara.. jaha.. hur blir det här nu då...

Det visar sig att det nu är dags för min 30-årspresen(som jag fick av mina bröder med respektive).. som tydligen varit planerad ett tag utan min vetskap. Alla har vetat utom jag. Jag hade ju v tänkt jobba i dag, men så i onsdags så bestämde jag mig för att ev ta ledigt.. Och då var det ju redan bestämt med dom på jobbet att jag SKULLE va ledg. Guud vad dom måste ha skrattt åt mig när jag planerat min helg och vad vi skulle göra om jag nu skulle vara ledig. Och jag som tänkte överraska Classe med en tur till Köpenhamn i helgen... tur att jag inte hann och fixa något sådant. Ha ha.. det hade vart just snyggt.

Ja.. så nu sitter jag här som sagt och inte har en aning om vad vi ska göra. Men en sak är säker å det är ju att vi garanterat kommer att ha skitkul!!

Ja.. mer får Ni väl veta efter helgen då... för nu försvinner jag i ett dygn....


Välkomna hem....

Oj vilken kort vecka detta blev helt plötsligt.

Dels för att det är röd dag i morgon, plus att jag förmodligen tänker vara ledig på fredag. Skulle ju egentligen jobbat, men nån  måtta får det allt va!! Nästan alla andra ska ju va lediga och sen är det ju även sista helgen med Classe, då han ju åker på onsdag. Så lite långledigt är vi ju värda faktiskt.

Dagen idag på jobbet har gått riktigt fort i jämförelse med gårdagen. Den var verkliogen kass. Men idag har vi varit å handlat inför brännbollen som ska hållas på fredag (för dom som vill). Efter det åkte vi å hämta tårta och blommor tilll en anställd som fyllde 50 idag och till sist....så åkte jag och Anneli ut till överby för att fixa naglarna.Så nu är det gjort också. Fransk maikyr blev det idag.. Fina fisken måste jag säga.

Nu är vi precis hemkomna från Classes föräldrar där vi var å hälsade på Classes bror Per-Anders å hans tjej Emma som precis är hemkomna från en 4 månaders resa. Bruna å härliga var dom. Kul att dom är hemma igen, men jag hade förmodligen haft värsta ångesten för att vara hemma igen. det är kanske kul dom första timmarna... men sen.. ja.. då skulle man nog (i alla fall jag) vilja ligga där i en hängmatta på stranden igen.

I kväll får vi se vad som händer... antingen så håller vi oss hemma eller så åker vi bort till Fam Lext och grillar...vi får se vad vi känner för.

Just nu ska jag vila fötterna för jag har haft ett par skor med HÖGA klackar på mig idag.. Just den dagen när jag gått som mest också. Å är man inte supervan med skyhöga klackar så får man lätt lite ont i fötterna. :) Men men.. vill man vara fin får man lida pin!! Så sant som det är sagt!

Ha en skön onsdag!
Ps. Classe dammsuger just nu....Husmor som han är Ds. :)

Blä!

Jag har absolut inget att skriva idag. Dagen har bara känns allmänt tråkig. vad jobbigt det är med såna dagar..Man blir ju bara på så dåligt humör.  I alla fall jag.

Har i alla fall jobbat som vanligt... kommit hem som vanligt... lagat mat som vanligt å nu tv-tittande som vanligt. :(

käkade jättegod lax i ugn... det var väl dagens höjdpunkt... å kanske efter halv åtta hos mig (som börjar nu) kanske det kan bli en promenad i sköna vädret.

Ja, det var min tråkdag det... kul va!!??


Men i sommras hade vi det kul i alla fall!!

Klant!!

Två saker...

I lördags lyckades jag radera alla korten på kameran från minneskortet!! UTAN att ha fört över alla bilder till datorn. Så några bilder från After worken, kusten eller i från lördagskvällen blir det inte tal om ! :)

Och nu... Ja, då sitter jag här på jobbet ensam kvar och ska gå hem.. vad händer då.. Jo, jag inser att jag glömt nycklarna hemma så att jag inte kan låsa om mig. :) Men som tur är så har jag ju min lilla "husfru" där hemma som kommer bort med nycklarna.. å vi har ju inte mer än ca 4 minuers gång.. så det är rätt lugnt ändå!

Kustentur....

En liten kort rapport!!

I dag har vart en underbar dag. Varit ute på kusten och haft det gott. Cab:en har gått varm idag kan man säga! :)

Först åkte vi ut till båten och grejade lite. Sen åkte vi och hälsade på Johan och Erika ute på Hamburgö. Där blev vi bjudna på sen lunch och blev kvar ett par timmar i den sköna solen.

i går var det after work med jobbet. Mycket trevligt.... Men eftersom vi började tidigt...slutade vi tidigt. Gick hem kl 23.00 Men det var ju planerat eftersom att vi skulle ut på tur idag.

Nu är det lite fest här hos oss och jag får inte titta på Eurovision Song Contest... För ingen annan är intreserad. Det gör mig väl inte jätte mycket.... men jag tycker ändå att det kan gå på i bakrunden. Men men.. jag får kolla på reprisen i morgon.

Okej.. ha en trevlig lördag kväll.

Pling plong...

He he...Kanske inte så jätteroligt, MEN så söta ungar och vad roligt man kunde ha när man var liten!! :)

Ljudet är lite lågt, så dra upp....


Allt och inget...


Jaha.. då har delfinal två gått av stapeln då.. Och jag missade hela skiten! :) Jag kom på det först kl 22.00 och då var dom redan på låt nr 14, och när den spelats klart somnade jag i soffan. Så det kan gå. He he.. Undrar om det var några bra låtar som kom med??

Annras så har det inte hänt så mycket sista dagarna.... Var ju hos Classes föräldrar å grillade i onsdags vilket var mycket trevligt och god mat. Så himla mysigt nu när man kan grilla igen.



I går blev det tvättning och handling.. skulle ha hunnit med ett varv  spåret också, men det blev inget. Var tvugna att åka hem å packa upp alla mat... laga mat.. å greja med tvätten. Jag vet.. bortförklaringar.. men varken jag eller Classe hade nån direkt ork, då vi båda känner av pollen lite. Vi har kommi fram till att det måste vara därför man känner sig lite hängig. Min allergi är inte i jämförelse med vad den var när jag var liten vid denna årstid, så jag har bara tänkt at jag är lite snuvig å att jag är torr i ögonen..Men självklart är det ju pollen. Men den värsta allergin kommer till midsommar när gräspollen:a börjar härja.. då känner jag av det ordentligt. :(

I dag är det ju fredag å en ny härlig helg väntar. I dag ska vi ha lite After Work med jobbet på Swania.. å jag antar att det blir mycket folk, då det ju är väldigt fint väder idag. Kul kul. Men det får bli rätt lugnt idag, då jag och Classe tänkte ta oss ut till kusten i morgon. Dels för att greja ltie med båten, men sen bara för att ta en ltien tur. Underbart nu när det börjar hända lite grejer ute på kusten igen. Sen i morgonkväll blir det väl att hitta på något med polarna! :)



Nä.. det får vara allt för nu! Hej hopp!

Anden... "Anki Andelina Lilja Lext"...

VAD HAR HÄNT!!

Jag har inte  sett henne sen i förrgår kväll. :( I går morse när jag skulle gå till jobbet var hon borta. Jag tänkte ju såklart att hon var iväg för att hämta mat. Men när jag sen kom hem på lunch var hon också borta... å när jag gick tillbaka från jobbbet... och när jag kom hem från jobbet... när vi gick till tvätten... när vi åkte å handla..när vi kom hem igen efter handlingen... när vi hämtade tvätten...BORTA!! Å då hade hela dagen gått. I boet ligger några stackars ägg kvar som nu kanske inte bli rnågra andungar. Det är med sorg i hjärtat jag skriver detta... Men jag tror inte att ungarna kommer att överleva där inne i äggen om inte Anki Andelina kommer hem snart.



Man har ju en fundering på om man skrämt iväg henne..Fast ingen har ju gjort något mot henne.. bara tittat till henne, så hon haft det bra, och jag har aldrig haft blixt eller något när jag fotat, så jag förstår inte... Å så skygga brukar ju inte änder vara. MEN... i förrgår kväll när vi kommit hem från C-H:s föräldrar, hörde jag ett högt kvackadende ut på gården.. som om att hon blev överfallen av något.. Så jag ut å titta... men jag såg inget då. Dte var ju mörkt, så jag kunde inte se boet å jag ville ju inte ta en ficklampa och titta.. för då kanske jag skulle skrämma henne. Men ja.. det kanske var något som hände då som gjorde att hon drog!?!?

Classe säger att jag bryr mig mer om den där anden än jag bryr mig om honom just nu... Ha ha..

Är jag ett P(j)ucko??

Jag är en av många som gillar skor, och det är inget fel med det!! Classe däremot har en annan uppfattning. Men det bryr jag mig inte om .. och ju större garderob.. dessto fler skor. Så var glad så länge vi inte har så stor garderob du! :)

Här är mina senaste inköpta.... :)

 
P(j)ucko ???

Bra där Malena..



Okej.. jag skrev i förra inlägget att Sveriges låt är lte sådär halvkass... jag ska rätta mig å säga att den är OK.. men kanske inte vad man trodde att vi skulle rösta vidare från Sverige.

Jag tycker däremot inte att hon sjunger så bra i verserna.. men att slutet ändå täcker upp dom misstagen i böran..Å det är rätt pampig i slutet när hon tar dom där sista höga tonerna! Å nu gick det ju vägen och det känns himla kul. Man vill ju ändå att Sverige ska gå vidare så att det finns lite spänning på finalen också!

Annars så tyckte jag itne direkt att det var rätt låtar som kom med.. förutom Malta och Island... dom var rätt bra.. men resen var kass tycker jag. Men det är ju bara bra.. för Marlena har ju större chans ju sämre låtar som är med. :) Men det kommer bli tufft ändå tror jag. Men vi får ändå hoppas på en rätt så hög placering!! Eller vad säger Ni?

YoU Go GiRl!!

Se nu till att gå vidare.....

Då var det cirkus 10 minuter kvar till Eurovison song contest, kval 1.Läser lite kommentarer på facebook och det verkar som att det är många som laddar med vin, godis och mys. *ler* i alla fall bland mina "vänner". Kanske ska man ta sig ett glas vitt ändå. Fast... å andra sidan känns det onödigt....eller.. ett gas ska ju var nyttigt. :)

Och jag har ju faktiskt tränat nu i kväll oxå... eller ja.. lunkat på ändå... Vi var ute i spåret i dag igen å det kändes tungt under nästan hela banan, men i slutet så gick det rätt bra ändå, så i dag blev de ca 3.5 km. jag är väldigt nöjd faktiskt. För vissa är detta en piss i havet, men för att vara 2:a gången är jag hel nöjd.

I väntan på Eurovision, så tittar vi på tv4 fakta... ett program om fängelser. Det är en känd person i varje program som besöker olika fängelser i USA, och det är rätt hemskt alltså. Självklart ska man avtjäna sina straff... men här finns såna som sitter inne livstid för ett litet inbrott. Vissa förtjänar det verkligen medans man kan tycka att vissa fått lite väl hårt straff. Men det jag undrar är hur i hellsike dom klarar av att sitta inlåsta och veta att dom aldrig kommer att komma ut igen. Vissa fångar som fått livstid x typ 100 sitter inlåsta 23 av dygnets 24 timmar i isolerings celler. Jag hade blivit totalt tokig...

Nej.. nu börjar det... Hoppas att Sverige går vidare, trots halvkass låt. :)

Liljor Liljor Liljor...



Ja, igår efter jobbet köpte jag ju lite liljor. Dels för att dom är så fina men framförallt för att dom luktar så gott när dom slår ut. Jag tänkte att jag inte skulle säga något till Classe, bara för att se om han såg något. Blommorna står precis brevid tv:n, på en förstärkare.. tänkte att om dom står där så ser han dom garanterat... istället för att ställa dom på bordet.
Men ICKE!! :)

Inte förens han tog min kamer för att titta på lite bilder.
Då säger han: Men.. vart är dom här bommorna?? Vart står dom?
Ha ha.. det var det jag visste... han skulle inte se dom. Men men.. det är väl typiskt killar.. Kanske skulle ha skrivit en liten lapp där där stod: Tack älskling för att du inte ser att jag köpt blommor till dig! *ler* För då hade han säkert upptäckt dom direkt!


Minicirkusen är över....


Vem har inte hört talas om... eller sett Bodil Granberg och hennes minicirkus...

Nu har hon hittats död!


Jag = Hurtbulle???

Hurtbulle ja... Ja ska man se tillbaka på dom två sista träningspassen så kan man ju tro det. :)

Kom ut på en långpromenad i går å det var sååå skönt. Sådär lagom trött å svettig igår när jag kom tillbaka hem. Och vad händer i morses... JO.. jag vaknar kl 05,35 av mig själv och får ett ryck, puttar på C-H, och frågar om han ska med ut på en powerwalk. O ja.. han händge med. Så strax innan kl 06.00 var vi ute å motionerade. 25 minuter tror jag det blev..det var ju inte så länge kanske... Men nästa gång blir det en ltien extra tur så att det i alla fall blir minst 30 minuter. Mer än så hinner jag nog inte på morgonen om jag tänkt börja tidigt! :)

Nu kommer ju detta inte att blir någon vana... i alla fall inte på morgonen.. då ju jag är som en klubbad säl annars. Men OM jag vaknar av mig själv i bra tid så ska jag försöka att ta mig ut. Det är ju bättre än ingenting ändå. Hade tänkt att springa först, men så sa Classe att vi kanske kunde ta det i kväll i stället. Å ja.. det har han rätt i.. det är nog rätt tungt att börja springa sådär det första man gör på morgonen. Så vi får väl se.. kanske blir det en löptur i kväll.

Kan kroppen typ dööö av att träna så mycket som jag gör!?!? Ha ha ha...Nej.. skulle inte tro det å det är bäst jag passar på medans jag har motivationen uppe.. för snart lägger den väl av! Man ska inte va pessimistisk.. jag vet, men jag vet också hur det har blivit alla andra hundra gånger man försökt ta tag i saker. Nån som känner igen sig??

Men nu känns det okej ändå.. så ja.. vi kör!!

Min eftermiddag och kväll!

* Gå och sola... (länge sen nu)

*Köpa ljuvliga liljor och ställa på bordet.

*Träna (gång, löpning eller gym, det får vi se??)

*Vänta på att Claes kommer hem från båten som han varit och polerat. :)

*Laga mat

*Titta på färgan 2 och skratta lite åt Håkan Bråkan..

* Mysa

*Sova


Ruvning på hög nivå!



Namnförslag på denna skönhet??

För kanske två veckor sen ungefär, blev jag överraskad av att en and flög rakt mot mig när jag kom ut ur dörren en morgon!

Jag tänkte att herregud.. hur har den stackarn hamnat här inne.. visserligen bor vi ju precis vid kanalen, men att den skulle ha kommit in på vår innergård verkade ju lite skumt. Men som sagt.. jag tänkte väl inte så¨mycket mer på det, förens vår granne frågade om jag sett att det låg ägg i rabbaten!!?

Då slog det mig ju att det måste vart hon... hon som typ höll på att attakera mig en morgon. Å ja.. nu ligger hon där bakom en liten buske och ruvar på sina ägg. Sorgligt nog var jag att ett ägg är borta, då det låg uppätet på parkeringen för några dagar sen. Å det är klart... Mamman måste ju iväg och hämta mat ibland..å då kan ju någon ha hunnit dit å pickat i sig ägget. Om det nu inte är någon granne som tycker det smakar smaskens med råa andägg! *ler*

I morses var jag faktiskt ute å tittade till henne oh gav henne lite bröd.. och hon ska få mer i eftermiddag när jag kommer hem. Mysigt med små andungar när dom väl kommer... Hi hi...

Och vi har ju inga husdjur, så dessa skall tas om hand om ordentligt... Men hon måste snarast få ett namn... har ni några förslag så säg! :)


Dance...

Söndag idag alltså!

Helgens sista dag. Tråkigt men sant. Guud va skönt det skulle vara å vara ledig tre dagar i veckan.Helgen går ju så himla fort nu och vips sitter man där på jobbet igen. Men man ska väl inte klaga... Jag har ett bra jobb, bra arbetskamrater och en underbar sambo....som visserligen lämnar mig ensam varannan månad. :) Men det är bara bra att få längta lite.

I går var vi bjudna till Hanna och Kippe för grillning. Helgrillad entrecote och rotgrönsaker i ugn. Kolgrillad hallomi (ha ha..den var kolsvart på ena sidan) och sallad och hemmagjord sås. Mycket mumsigt och trevligt. Under kvällens gång höjdes musiken och vi hamnade på "dansgolvet". Ha ha.. 4 stycken som dansar som tokar..måste ha sett roligt ut..har bilder, men orkar inte lägga upp dom just nu. Efter lite dansande blev det skönsjugning till filmen Mamma Mia... Man kan välja karaoke och det gjorde vi. Vi stannade hemma hela kvällen vilket var jättetrevligt. man behöver inte gå ut varje gång..och det är ju oftast roligast innan. Så det blev en lååååån kväll.

Idag har jag kollat på reprisen av robinsson och nu tittar jag på Hjälp! jag är med i en Japansk tv show. Lätt tittad program såhär dagen efter. Men efter detta inkägg ska vi ta på oss och ta en promenad runt spikön. Rätt skönt väder ute... kanske lite väl blåsigt.. men det har väl ingen dött av. Bara skönt att få luft!!

Okej.. hoppas Ni haft en bra helg!!

Gårdagens rus! :)


The Girl's...


Efter att typ ha regnat hela dagen, kom tillslut solen fram på eftermiddagen. Tur det... för annars hade det nog inte blivit något vårrus för oss tror jag. Allt blie ju så mycket trevligare när det är fint väder. Visserligen var det ju inte 20 grader varmt, men det gjorde inget.. huvudsaken var ändå att det inte regnade och solen ändå lyste. Det blåste en del, och det blåste ju inte mindre eftersom vi givk längs Vänern... men det gjorde inte heller så mycket faktiskt. Värre var det när vi kom i mål å skulle äta vår picknick. Eftersom vi ändå pinnade på i rask takt, så blev vi ju rätt varma.. å i kylan å blåsten så kyler kroppen ner sig rätt fort. Men med knallvita förfrusna händer  och huttrande kroppar åt vi lite mysig picknick i det gröna.

 

Vårruset är ju 5 km och det gick lättare än jag trodde... Men det är klart.. det är ju itne superlångt framförallt, men sen går man ju å tjatar med varandra hela tiden.. å då går ju tiden lite fortare + att det stod lite olika musikgrupper längst vägen som underhöll. Och så stod ju Hasse efter vägen å hade sin egna lilla vätskekontroll.. men jag körde bil, så för mig fick det bli vatten! :)



Bjuder på lite fler bilder från gårdagen.. och nästa år är det dags igen.. Å då ska jag springa.. (tror jag)














Krångel

Som Ni säkert märker så ändras utseendet på bloggen här lite nu. Hoppas Ni har överseende med att allt kanske inte är som det ska några dagar framöver.  Jag är ju inte något datasnille direkt men jag provar mig fram. Ibland funkar allt som det ska.. medans jag ibland kan bli tokig. :) Men som sagt.. just nu är det storleken på kommentarerna som jag håller på med. Den vill liksom inte uppdatera sig när jag vill, så jag ser aldrig påengång hur det blir.. så först var texten pytteliten.. å nu är det hur stor som helst! Ha ha.. Men det ska väl bli ordning på det också tillslut!

En annan fråga är hur Ni upplever färgen på texten i inläggen, för på datorn hemma så känns den väldigt ljus... fast det är väl Classe som ser dåligt.. Ha ha.. Närå...men ska jag ändra tillbaka till typ svart..eller i alla fall en mörkare färg!?!?

Nä, men kommentera gärna om det är något som ser skumt ut, för det kan ju trots allt se olika ut på olika datorer, beroende på vilken upplösning man har.. (eller vad det nu är)

Uppdatering: Okej.. nu har jag ändrat texten från rosa till en mörkare färg. Hoppas alla kan se vad det står nu! :) Hoppas också att texten på kommentarena snart blir mindre... då jag faktiskt ändrat det nu! :)

STRRRIIIIIIIIKE!!

Ohoo YES!! Det gjorde jag faktiskt ett par styckna igår... men jag hamnade även i rännan några gånger måste jag erkänna. :) Med en blandning av 5st strikar (faktiskt) så hamnade jag på 129 poäng i slutändan tror jag. Å för att vara mig var det VÄLDIGT bra. Andra serien däremot ska vi inte prata om.. den gick KATASTROF!! Kom inte ens upp 80 poäng. Ja..  Ibland går det bra.. och ibland mindre bra. Men kul var det!!



Hur som helst.. trevligt hade vi. Det var först lite information från vår leverantör, sedan  timmes bowling och sist mat och dryck!  Det bjöds på "kyckling" tacos med alla dess tillbehör. SÅÅÅ gott! Jag älskar ju tacos, så för mig passade det utmärkt med kvällens matval till oss.


 
Ja... idag är det ju vårruset och vi ska bege oss iväg här efter jobbet. Trodde faktiskt att vi skulle få ställa in det, då det typ har regnat här hela dagen idag. Inte förens nu dyker solen upp.. och den blåa himlen kommer fram, Vilken tajming! :)

Ja ja.. vi får väl se hur det har gått i morgon... Alla får ju medalj, så jag satsar inget idag.. men nästa år kanske!? Men jag lovar inget.. Ha ha..

Diggi-loo diggi-ley

Ha ha ha... Jag tror jag döööör när jag ser den här videon.

Det är ju så man skäms när man tittar på deras uppträdande. *ler*

Vilka kläder...och vilka danssteg.. Å kolla in deras fräcka ryckningar, på huvudena, då de svingar lite nice med deras snygga 80-tals luggar! Sist men inte minst...Dom ser så NÖJDA ut hela tiden!! Ha ha...

Jag skratta nästan i byxan när jag såg detta på tv:n häromda´n!!!

Härlig låt som man alltid kommer ha minnen till, men HALLÅ.... stilen.. vart är den någonstans?? Ha ha

Vad tycker Ni??




Run Forrest Ruuuuun.....

Jag förstår inte denna trötthet som infunnit sig i min kropp! Hade det vart höst hade jag kunnat förstå det, men nu är det ju vår, och det blir både ljusare och man blir gladare. Måste bero på för lite luft, för lite motion och för mycket jobb...Inte för att jag jobbat mer än vanligt på sistonde,men att sitta framför en dator hela dagarna är säkert inte helt skitbra!?!

Ja ja.. Vi började i alla fall vårt nya liv i går för 111 gången typ! *Ler* Det ska ju tydligen också vara så svårt att följa varje gång man börjar... Men nu jäklar!! Å som vanligt så går jag ju ut stenhårt... ha ha.. så i går blev det årets första löptur! Jag började ju att springa lite i höstas, men det gick ett par veckor å sen blev det för kallt å trist tyckte jag visst!! :) Men nu är det bara regnet som kan stoppa mig. Trodde ärligt talat att jag bara skulle orka springa 2 km.. Jag vet.. det är ingenting.. men är man jävligt otränad och inte har nån direkt kondis så är det rätt tungt.. MEN..  Classe peppade mig från börja å sa att ta 3 km spåret å så går du om du inte orkar.. Å ja.. va fasen.. man får ju göra ett försök ändå! Å ja..jag klarade ju 3 km banan galant! Nu är målet 5 km innan sommaren så det är bara att löpa på!! 

Idag ska jag till Buddys och bowla. Vi är några på jobbet som blivit inbjudna av en leverantör som ska ha lite information och efter det bowling å mat. Blir nog trevligt och jag ska visa vem som är stjärna på bowlingbanan! He he....

I morgon är det Vårruset i Vänersborg och självklart är man anmäld. Hade gärna velat springa, men det får bli powerwalk runt i stället med kollegorna. Hasse en arbetskamrat har  ju lovat att ha vätskekontroll med vin efter vägen också.. å då kan man ju springa.. ha ha.. Tror det blir lite trevligt... och efteråt blir det ju lite picknick i det gröna. Får hoppas på lite fint väder också!

That's it!!

Helgen i bilder...

Öresjö


Lite trevlig utsikt


Den mysiga stugan å lite god grillning


Härlig utsikt nere vid sjön då vi skulle titta på majbrasan


Kanoterna kommer åkandes med facklorna som ska tända elden....


Räven kom och hälsade på när jag och Mattias skulle gå ner och bada!


4 x 40 års fest på Alberts


På Alberts har man utsikt över Trollhättan "city"! :)


Kalaset hölls till både inne och ute...här var det dock lite tomt med folk på kortet... konstigt, med tanke på alla 360 som var där! :)


Jag och några av  mina arbetskamrater + massa annat folk.


Födelsedagsbarnet själv (vår VD),min chef, jag och Classe, sen  Anneli och Classe och så Maria och hennes Martin

Ja, många mer korts tog, men jag sparar Er det! *ler*


Slut på det roliga..

Då var det ny vecka igen och jag har varit väldigt dålig på att uppdatera måste jag erkänna. Men då jag spenderat nästan helgen ute i en stuga utan dator och internet,(med undantag av festen) så fick det bli så. Man måste ju försöka vara lite ledig "härifrån" också! Men jag får väl försöka att göra en liten snabb sammanfattning  nu då istället.

Åkte direkt ut till stugan i torsdags eftermiddag när jag kom från jobbet. Så härligt väder och så underbart att komma bort i från allt vad valborgsfirande hette...nästan. I väskan var det bara myskläder och badkläder packade. :) God grillmat och så även lite dryck! På kvällen gick vi ner till vattnet, å där visade sig att vi fick första plats till valborgsmässofirandet vid Öresjö. Vi satt på klipporna å så plötsligt så döl två kanoter upp med folk med facklor i. Jättemysigt.. vi satt där en stund innan vi gick tillbaka till stugan.

Jag skrev ju i förra inlägget om vår tradition om bad på valborg. Å ja.. även i år blev det ett dopp,och bildbevis finns. Det var ju inte skitvarmt, men jag hade nog räknat med att det skulle va kallare. :) Men nu är det avklarat å jag kan vänta hur länge som helst innan jag tar nästa bad!

På fredagen så degade vi bara i solen.. s¨å underbart skönt... Så skönt att vi bestmde oss att stanna en natt till. Vi åkte in till affären och inhandlade lite mysmat å så hade vi en lugn å skön kväll till där ute.

Men på lördag var det dags för hemfärd.. Classe skulle ju komma och vi skulle ju på fest. Det var nära flera gånger att det inte blev nåt, då Classe var nära på att inte komma hem. Först, för att båten fick ett nytt kontrakt som dom trodde att dom var tvugna att ta innan den andra besättnignen hunnit kommit... å sen för att Casses avlösare inte dök upp och till slut för att bilen typ pajade från landvetter. Det var liksom som uppgjort att vi itne skulle gå på den där festen.. å där stod jag.. uppklädd från tårna! :(

MEN.. tillslut kom han hem å vi kunde stressa iväg till festen...dock lite sena. Men det hade vi medelat.. å med ett kalas med 360 gäster så var det ju inte så att nån direkt märkte det! Och vilken fest..det var jättetrevligt och jättelyckat. Vi pratade, skrattade och dansade långt in på natten...å i går kan jag säga att mina fötter behövde en vilofri dag från höga klackar! :)

Bilder kommer, men nu är det jobb som väntar.