Hur hamnade jag här??

Man ligger hemma i godan ro i Trollhättan... ett par timmar senare är man helt plötsligt i Karlskoga. Det var inte direkt planerat kan jag säga. Utan jag blev överraskad i går när min bror ringde å sa att i morgon ska du befinna dig på Klarsbärsvägen 3 senast kl 11.00. Å detta är inget skämt. Jag bara.. jaha.. hur blir det här nu då...

Det visar sig att det nu är dags för min 30-årspresen(som jag fick av mina bröder med respektive).. som tydligen varit planerad ett tag utan min vetskap. Alla har vetat utom jag. Jag hade ju v tänkt jobba i dag, men så i onsdags så bestämde jag mig för att ev ta ledigt.. Och då var det ju redan bestämt med dom på jobbet att jag SKULLE va ledg. Guud vad dom måste ha skrattt åt mig när jag planerat min helg och vad vi skulle göra om jag nu skulle vara ledig. Och jag som tänkte överraska Classe med en tur till Köpenhamn i helgen... tur att jag inte hann och fixa något sådant. Ha ha.. det hade vart just snyggt.

Ja.. så nu sitter jag här som sagt och inte har en aning om vad vi ska göra. Men en sak är säker å det är ju att vi garanterat kommer att ha skitkul!!

Ja.. mer får Ni väl veta efter helgen då... för nu försvinner jag i ett dygn....


Kommentarer
Jessica

Åh vad kul. Ska bli roligt att höra hur du haft det kramen

2009-05-22 21:17:43
URL: http://keckan.blogg.se/
Karin

Åhhh va spännande =)

2009-05-24 05:34:11
URL: http://lillak24.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalker?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0